iPad mini, Κρατάει στα χέρια του ένα mockup και το συγκρίνει με το iPad

Τον Οκτώβριο αναμένεται να ανακοινωθεί το iPad mini ένα μοντέλο που εδώ και δύο χρόνια συζητάμε αλλά τίποτα δεν έχει συζητηθεί επίσημα. Ιστοσελίδα από την Κίνα εμφανίζει σε video ένα mockup της συσκευής και το “συγκρίνει” σε μέγεθος με το μεγάλο iPad. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αν το mockup είναι αληθινό και αν έτσι θα είναι πραγματικά το iPad mini (αν ποτέ ανακοινωθεί), όμως και με το iPhone 5 έτσι δεν είχε γίνει και τελικά ήταν το ίδιο;

, iPad mini, Κρατάει στα χέρια του ένα mockup και το συγκρίνει με το iPad

, iPad mini, Κρατάει στα χέρια του ένα mockup και το συγκρίνει με το iPad

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικόλας

Κατα τη γνώμη μου δεν ειναι χρήσιμη μια τέτοια συσκευη, θεωρώ πως δεν υπάρχει κενό που χρειάζεται να καλυφθεί ανάμεσα σε iphone και iPad. Ετσι κι αλλιώς θα χρειάζεται να την κουβαλάς μαζι σου, όπως και to iPad συν τ´οτι τώρα μεγάλωσε κι η οθόνη του iphone έστω και λίγο. Είμαι χρήστης iPad και γνώμη μου πάντα δεν θα εξυπηρετούσε ιδιαίτερα αυτη η συσκευη, μου μοιάζει λίγο άχρηστη..

kostas

Αν ηταν 5 ιντσες και επερνε και τηλεφωνο θα τα σπαγε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Οι πρώτες θήκες δείχνουν τη νέα κάθετη διάταξη της κάμερας

Οι φωτογραφίες των πρώτων θηκών iPhone 16 είναι διαθέσιμες, προσφέροντας μια εικόνα της φημολογούμενης νέας διάταξης κάθετης πίσω κάμερας.

Smartphones Apple iPhone iPhone 15 Pro

iPhone 16 Pro: Αναμένεται να έχει γυαλιστερό πλαίσιο από τιτάνιο

Νέα φήμη θέλει το iPhone 16 Pro duo να διατηρεί το πλαίσιο από τιτάνιο που είδαμε στο iPhone 15 Pro και στο Pro Max, αλλά με ένα twist.

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.