iPad Mini, Έρχεται με Retina στο τέταρτο τρίμηνο του 2013;

Η Wall Street Journal επικαλείται πληροφορίες από τους προμηθευτές της Apple, σύμφωνα με τις οποίες το νέο iPad Mini θα κάνει την εμφάνισή του το τέταρτο τρίμηνο του 2013, λίγο πριν τις γιορτές δηλαδή. H σημαντικότερη αλλαγή στο νέο μοντέλο εκτιμάται ότι θα είναι η Retina οθόνη, ενώ οι διαστάσεις της συσκευής πρόκειται να παραμείνουν οι ίδιες.

Η κατασκευή της οθόνης του νέου iPad Mini, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα γίνει από την Samsung Display, τη Sharp, αλλά και την LG Display. Οι τρεις προμηθευτές εκτιμάται ότι θα εγγυηθούν την επαρκή τροφοδότηση της αγοράς με τις ποσότητες που απαιτεί η αυξημένη ζήτηση. Για το πρώτο iPad Mini, οθόνες προμήθευε τόσο η LG Display όσο και η ταϊβανέζικη εταιρεία AU Optronics.

iPad Mini, iPad Mini, Έρχεται με Retina στο τέταρτο τρίμηνο του 2013;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliSIII

Ρε τι να …πεις. Σιγα την αναβάθμιση.

demetris

Κώστα ξέρουμε κάτι για τον επεξεργαστή?

angelos

Μακάρι να υπάρχουν χρήματα τότε. Ανυπομονώ !

azriel84

Μετά το νέο Nexus 7 νομίζω είναι και η λογική κίνηση. Retina οθόνη σαν του iPad 4, με μάλλον Α6 επεξεργαστή και διατήρηση του σχεδιασμού και της τιμής θα ήταν ότι πρέπει για iOS users.

Technewz

Εγώ πάντως τέλος του 13 θα περιμένω να δω το νέο Nexus 10 🙂

Tasos

Ναι ξέρουμε όλοι θα λένε iPad mini 2nd gen θα το αποθεώνουν κτλ. Ατελείωτο hype και χιλιάδες αξεσουάρ για να διαλέξεις, ααα και για κάποιο μαγικό λόγο θα είναι το καλύτερο tablet στη κατηγορία του μόνο και μόνο επειδή έχει το μήλο απο πίσω. Τα βαρεθήκαμε κάθε χρόνο τα ίδια.

ddr2

@Tasos
Μονο επειδη εχει το μήλο απο πισω….
Το πετυχες… Αν ποτε κανεις την υπερβαση και παρεις συσκευη με το μηλο απο πισω, τοτεμισως καταλαβεις οτι εχουν και μερικα πλεονεκτηματα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

kostis

Είναι πραγματικά αστεία αυτα τα apple funboys! Τα μονα θετικα που μπορω να σκεφτω για iσυσκευες ειναι η ποιότητα κατασκευης και η εταιρικη υποστηριξη, τα χαρακτηριστηκα, η τιμη, οι δυνατότητες και η ευελιξία-προσαρμογη της συσκευης στα θελω των χρηστων εχουν ξεπεραστει προ πολλου απο τον ανταγωνισμό και δη απο το Android!

tsele

Και εσύ μόλις κάνεις την υπέρβαση να ξεκολλήσεις από τις κομπλεξικές σου αντιλήψεις όπως οτι η apple φτιάχνει τις καλύτερες συσκευές, τότε ίσως και προχωρήσει και η ανθρωπότητα.

ddr2

Το κυριοτερο πλεονεκτημα των idevises ειναι η δυνατοτητα προσβασης στο itunes.
Στα podcasts, στα itunes u, στα βιβλια και στο app store.

Το ξαναειπα, αν δεν το χρησιμοποιησεις, δεν μπορεις να καταλαβεις.
Βεβαια, δεν ειναι για οσους ψαχνουν 3 ωρες για να βρουν μια σπασμενη εφαρμογη , επειδη δεν εχουν να δωσουν 2 ευρω να την αγορασουν..

ddr2

@Tsele
Εγω εχω συσκευες απο ολα τα λειτουργικα. Εχω εμπειρια και συγκρινω. Ουτε και ειπα καπου οτι φτιαχνει τις καλυτερες συσκευες. Ειπα οτι εχει καποια πλεονεκτηματα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Τα περι κομπλεξ στα επιστρεφω….

tsele

Ώπα ρε πλούσιε εσύ που σπαταλάς εκατοντάδες ευρώ για apps, ξέρεις όμως στο Android δεν είμαστε όλοι πειρατές όπως θες να νομίζεις. Αλλά δεν θα κάτσω να τσακωθώ γιατί ο καθένας μπορεί να χει την γνώμη του και είναι ελεύθερος να αγοράζει ό,τι θέλει.

Κώστας Βλαχάκης

Ηρεμίες παιδιά. Παρακαλώ μην κάνετε προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

tsele

Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λες οτι “έχει πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό” Όσο για το κόμπλεξ το παίρνω πίσω.

ddr2

Στο ipad εχω προσβαση σε περιεχομενο που δεν εχω προσβαση απο αλλες συσκευες. (Android).
Πχ σε διαφορα περιοδικα, σε θεματα που παρακολουθω και με ενδιαφερουν (itune u κλπ) διαφορα βιβλια κλπ.

+ οτι εχει τη μεγαλυτερη αυτονομια απο οποιαδηποτε αλλη ταμπλετα.
Καθε συσκευη εχει τα + και τα – της. Ετσι και το ipad εχει καποια πλεονεκτηματα σε σχεση με τον ανταηωνισμο, ππυ για εμενα ειναι σημαντικα.

ddr2

Στο ipad εχω προσβαση σε περιεχομενο που δεν εχω προσβαση απο αλλες συσκευες. (Android).
Πχ σε διαφορα περιοδικα, σε θεματα που παρακολουθω και με ενδιαφερουν (itune u κλπ) διαφορα βιβλια κλπ.

+ οτι εχει τη μεγαλυτερη αυτονομια απο οποιαδηποτε αλλη ταμπλετα.
Καθε συσκευη εχει τα + και τα – της. Ετσι και το ipad εχει καποια πλεονεκτηματα σε σχεση με τον ανταγωνισμο, που για εμενα ειναι σημαντικα.

tsele

Και γω έχω πλήρες πρόσβαση σε Google play όπως play music, play magazines, play movies, play books για αυτό σου λέω το επιχείρημα αυτό δεν βγάζει νόημα όσο για την αυτονομία έχεις δίκιο!

iPodιος

Δεν ξέρω για τηλέφωνα αλλα στις ταμπλετες ακόμα το ipad ειναι η καλύτερη λύση αυτή την στιγμή. Και ειδικά το ipad μίνι έχει και καλή τιμή

dimdia

Το ipad mini, από την αρχή σχεδιάστηκε για να το παίρνεις στο δρόμο μαζί σου. Άμα χρειάζεσαι κάτι για σπίτι, κάτι μεγάλο να το απολαμβάνεις, ένα tablet με Τ κεφαλαίο, που να του βάλουν retina και A6X processor, εγώ είμαι πάντα με το μέρος του iPad 4. Και εγώ θέλω κάτι που να μου αρέσει, όχι απαραίτητα το καλύτερο και για αυτό δεν νοιάζομαι για το iPad 5 που μάλλον θα κάνει γύρω στα 900 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.