iPad Mini, Αυτές θα είναι οι τιμές του;

Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε λέει ο σοφός λαός μας και περιμένουμε να δούμε τι ετοιμάζει η Apple για όλους όσους επιθυμούν ένα μικρότερο και πιο οικονομικό iPad tablet. Πρόσφατες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το iPad Mini θα ανακοινωθεί στις 23 Οκτωβρίου και ακόμα πιο πρόσφατες και σίγουρα πιο “ανεπιβεβαίωτες” αναφέρουν και το πόσο θα κοστίζει.

Σύμφωνα λοιπόν με φωτογραφία που τραβήχτηκε από το σύστημα ελέγχου παραγγελιοληψίας των γερμανικών Media Markt (εφόσον είναι πραγματική) οι τιμές του iPad Mini θα είναι:

iPad Mini 8GB Wi-Fi: 249 ευρώ
iPad Mini 8GB Wi-Fi + 3G: 349 ευρώ

iPad Mini 16GB Wi-Fi: 349 ευρώ
iPad Mini 16GB Wi-Fi + 3G: 449 ευρώ

iPad Mini 32GB Wi-Fi: 449 ευρώ
iPad Mini 32GB Wi-Fi + 3G: 549 ευρώ

iPad Mini 64GB Wi-Fi: 549 ευρώ
iPad Mini 64GB Wi-Fi Mini + 3G: 649 ευρώ

, iPad Mini, Αυτές θα είναι οι τιμές του;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Merkouris

Εάν είναι αυτές οι τιμές ,πιστεύω πως σε σχέση με το νέο iPad που το 16αρι κοστίζει περίπου 600€ η τιμή είναι πολύ καλή……. Εάν έχει φυσικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά (κάμερα ,ανάλυση οθόνης…..) του νέου iPad
Οι τιμές αυτές είναι σίγουρα σε € ???

Γιώργος

Κώστα νομίζω πως οι εκδόσεις είναι Wi-Fi + 4 G ! Φιλικά πάντα 🙂

spyros

Τοσο επερεπε να κανει το κανονικο χαχαχαχα

Γιαννης μα

Αν αρχιζει απ τα 250€(που δεν τ βλαιπω) θα ειναι best seller κατα τη γνωμη μου!

Σταύρος Παπαγεωργόπουλος

@Merkouris Το iPad 3rd generation στα 16gb wi-fi only κοστίζει 500 περίπου ευρώ.Το 32gb wi-fi only κοστίζει 619.Εγώ πάντως πήρα πρόσφατα το 32άρι.Το καλύτερο tablet για εμένα από όλες τις απόψεις.Για εμένα πάντα μην παρεξηγούμαστε.

Kwsths

Αυτό το αστείο με τις χωρητικότητες πότε θα σταματήσει;;; Από πότε το κόστος της μνήμης είναι τέτοιο που να δικαιολογεί τα 100€ ανά διπλασιασμό χωριτικότητας;; Έλεος πια! Βάλτε μια θύρα sd να τελειώνουμε…

Teo

καινοτομία.

GREG

iPad mini; Ο Steve δεν θα επέτρεπε ποτέ κάτι τέτοιο. Η Apple ποτέ δεν αντέγραφε τις εμπορικές κινήσεις των άλλων. Αυτή η κωλοτούμπα δεν ταιριάζει στο προφίλ που κληροδότησε ο Jobs στην Apple.

DaDiRa

Προσιτές οι τιμές, αλλά το θέμα είναι πόσο θα φτάσουν εδώ…

ribo

@ DaDiRa είναι απλό. Στην τιμή που θες προσθέτεις +23% και βαζεις και κατι παραπάνο και βρήσκεις την τιμή που θα πουληθεί. ΠΧ iPad Mini 8GB Wi-Fi: 249 ευρώ +23% ΦΠΑ = 306,27 (να μην βγάλει και ο πωλητής κατι?) Στην καλύτερη περίπτοση 310 ευρώ αλλα δεν το κόβω τόσο φτυνό. 😉

DaDiRa

Ακριβώς αυτό.Δεν μπορείς να ξέρεις πόσο ακριβώς θα έρθει…

Nickolas

Για ένα μηχάνημα που στην ουσία το μεγάλο πλεονέκτημα είναι οι εφαρμογές, τα 8gb είναι λίγα αν θέλει κάποιος να το χαρεί, οπότε μάλλον θα προτιμηθούν οι εκδόσεις από 16gb και πάνω. Το μόνο που μένει είναι να δούμε και χαρακτηριστικά γιατί μη ξεχνάμε οτι κοντά στα 400 ευρώ βρίσκει κάποιος και το iPad 2.

Νίκος

Πάντως εγώ θα προτιμούσα το ipad 2 με 419 ευρώ από το ipad mini 16gb με 350 αν και δεν θα έπαιρνα ποτέ συσκευή της Apple λόγω έλλειψης πληρότητας χαρακτηριστικών και χαμηλό δείκτη απόδοσης-τιμής!!!

Βασιλης

Νικος γουστα ειναι αυτα αλλα αυτο το τελευταιο περι σχεση αποδοσης τιμης πραγματικα με κουφανε.

MixalakisS

too good to be true, αν πάει μέχρι 270 θα τινάξει την μπάνκα πάντως 😛

Goodys

Με αυτές τις τιμές απλά το ξεχνάμε – όποιος θέλει κάτι φθηνό παίρνει Nexus Tab 7 οι υπόλοιποι περιμένουν το Ipad 4. Πάντως απαράδεκτη η Apple πρώτα σκοτώνει το Ipad 1 με το IOS και μετά βγάζει Ipad mini σε κακή τιμή. Το 16άρι έπρεπε να κάνει κάτω από 300 για την ακρίβεια 299!. Τέλος πάντων Apple είναι αυτή αποφασίζει! Αλλά αν και βρίσκεται ακόμη μπροστά από τον ανταγωνισμό τον υποτιμάει προκλητικά και αυτό μάλλον δε θα της βγει σε καλό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.