iPad Pro: Διέρρευσε render από το τεράστιο tablet με πάχος 7.2 χλστ.

Ενώ η Apple τα πηγαίνει πολύ καλά με τις πωλήσεις των iPhone, δεν τα πηγαίνει καλά στις πωλήσεις iPad όπου τα κέρδη είναι πιο κάτω από εκείνα που φέρουν τα Macs στα ταμεία της. Εδώ και καιρό υπάρχει έντονη η φημολογία ότι ετοιμάζει ένα τεράστιο iPad, το οποίο ίσως θα μπορούσε να την βοηθήσει.

Ο OnLeaks διέρρευσε ένα render από το σασί του iPad Pro και αν θεωρήσουμε ότι είναι πράγματι αυτό, τότε το νέο iPad θα έχει οθόνη 12.9 ιντσών. Πρόκειται πράγματι για ένα τεράστιο iPad το οποίο όμως θα είναι πολύ λεπτό με τις διαστάσεις του να αναφέρονται στα 223x306x7.2 χλστ.

Επιπλέον, έχει μια USB Type C θύρα αν και θα μπορούσε να είναι και Lighting port, αλλά αν λάβουμε υπόψη προηγούμενα leaks, πιο πιθανό είναι το πρώτο. Οι αναφορές κάνουν λόγο για επίσημη ανακοίνωση τον Δεκέμβριο.

ipad pro render, iPad Pro: Διέρρευσε render από το τεράστιο tablet με πάχος 7.2 χλστ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

ο μονος λογος υπαρξης του είναι να εχει osx και όχι ios,το να δωσουν ένα μεγαλυτερο ipad χωρις κατι που να το κανει ξεχωριστο δεν εχει νοημα ασε που από τιμη θα φτασει τα mac……!προτιμω iPhone 6 plus με μικροτερα bezel κ χωρις το home button (καιρος είναι) παρα αυτό!!

Denis

αν η θύρα είναι type c προβλέπω να τρέχει OSX όπως έκανε και στο νέο MacBook . ενδιαφέρουσες εξελίξεις όπως και να”χει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.