iPad Pro: Renders δείχνουν οθόνη 12.9 ιντσών [video]

Στο μεγάλο event της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου, όπου θα ανακοινωθούν τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, για μια ακόμη φορά λέγεται ότι θα ανακοινωθεί και το iPad Pro. Το iPad Pro βρίσκεται σε επίπεδο φημών εδώ και δυο χρόνια και λέγεται ότι θα είναι ένα tablet στις 12 ίντσες που απευθύνεται σε επαγγελματίες και θα συνοδεύεται από γραφίδα.

Σήμερα εμφανίζονται δυο διαφορετικά computer-created renders, τα οποία βασίζονται σε πληροφορίες που έχουμε πάρει από κατασκευαστές θηκών που συνήθως γνωρίζουν νωρίτερα για να ετοιμάσουν τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Με βάση λοιπόν τα συγκεκριμένα renders, περιμένουμε μεγαλύτερη οθόνη 12.9 ιντσών και 4 μπροστινά ηχεία. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη τεχνολογίας Force Touch η οποία θα είναι στην οθόνη των iPhone 6s επιτρέποντας της να αντιληφθεί τα διαφορετικά επίπεδα πίεσης. Επίσης, αναμένεται να συνοδεύεται και από stylus.

Τέλος, οι πληροφορίες λένε ότι το iPad Pro θα είναι ένα tablet για επαγγελματίες, που θα κυκλοφορήσει με ios 9.1 το οποίο δίνει ειδικές δυνατότητες στην ψηφιακή βοηθό Siri και εκμεταλλεύεται την μεγαλύτερη οθόνη καλύτερα.

Ωστόσο, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση κρατάμε πολλές επιφυλάξεις τόσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά όσο και για το εάν θα ανακοινωθεί τελικά το iPad Pro.

iPad Pro: Renders δείχνουν οθόνη 12.9 ιντσών [video], iPad Pro: Renders δείχνουν οθόνη 12.9 ιντσών [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ekimolaos

Είναι δύο διαφορετικά renders, από δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Το ένα από το 2014 και το άλλο φετινό. Και τα δύο από foxconn και leaked από τον @OnLeaks.

Babis

Το μόνο κακό είναι ότι θα είναι εύκολο θύμα για bend test και θα βαλλει λάδι στην φωτιά
Αν και πιστεύω οτι δεν θα ειναι τόσο εύκολο, εκτός αν το κάνουν με το πόδι (γόνατο)
Φυσικά περιμένουμε την δεύτερη-Τρίτη γενιά που δεν θα εχει καμία σχέση με το παρθενικό μοντέλο

Did you saw what I did there ?!?

NtinosMD

Θα το βγαλουν σιγουρα … απλα ας ανεβασουν τα DPI. Στο Air τα εικονιδια ειναι τοσο μεγαλα που δεν σου καθονται καλα στο ματι απο αποψη αισθητικης. Χαρακτηριστικο παραδειγμα το note 4 με το note 5 που το διορθωσανε αυτο το μικρο το θεματακι.

NZ

Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να τρέχει Mac OS και όχι iOS.
Απλά μου κάθεται πολύ περίεργο να δουλεύει κάποιος iOS σε 12,5 ιντσών οθόνη.

Teo

Καλο επισης θα ηταν να κανουν ενα μεγαλο iphone pro καπου στις 5,7 ιντσες με παραμετροπηοιμενο OS X για το μεγεθος του και ισως θυρα για κανονικο USB και οχι μονο lightning

Sakis

@Babis “Did you see…” αν δεν το χεις αστο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.