iPad Pro prototype, εμφανίζεται σε φωτογραφία με 12.9 ίντσες

Μια φωτογραφία που μας έρχεται από την Κίνα φέρεται να απεικονίζει ένα πρωτότυπο του iPad Pro το οποίο δείχνει να έχει μέγεθος 12.9 ίντσες. Προηγούμενες φήμες λένε ότι η Apple δοκιμάζει μια έκδοση με 2K ανάλυση οθόνης και μια με ανάλυση 4096 x 3072.

Το υλικό κατασκευής του πρωτότυπου iPad που εμφανίζεται στην φωτογραφία είναι αλουμίνιο, στο κέντρο έχει το logo της Apple και πάνω αριστερά τους φακούς της κάμερας. Προς το παρόν τίποτα δεν είναι βέβαιο αλλά μάλλον η Apple δεν θα διαθέσει στην αγορά το 12.9-ιντσο iPad και θέλει να το απευθύνει στον τομέα της εκπαίδευσης.

, iPad Pro prototype, εμφανίζεται σε φωτογραφία με 12.9 ίντσες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Είναι τεράστιο!!!!!!!!!!!

Chris

Σιγα φήμες είναι ! Δεν θα βγάλει τόσο μεγάλο!!

Tom

Εγω που κοιταζω το δεκαρι ειναι ηδη μεγαλο. Τωρα για πιο επαγγελματικη χρηση καλυτερα ενα λαπτοπ.

GIWRGOS

Ρε Apple ποιος κλέβει ποιον;?;? Note και tab pro 12.2 samsung βγάζεις που βγάζεις τουλάχιστον άλλαξε όνομα. Επίσης όσοι κορόιδευαν την samsung για το 12.2 μοντέλο απορώ τι θα πουν

Μιχαλης

Εγω ξέρω αμα θες επαγγελματική χρήση πας μόνο στο surface pro . Τι να καμουν μπροστά του αυτά τα γατάκια

χρηστος

και θα κανει αμα βγει 1200 ευρω

agnostos13

Αν τρέχει Mac OS X υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει σαν light εκδοχη του Macbook Air…
Προς το παρών αυτό που βλεπουμε θα μπορούσε να ειναι ενας απλος πειραματισμος σε τορνο!

Iakovos80

@χρηστος @Μιχαλης

Ενώ το surface pro είναι φτηνότερο; Καταρχάς κανένας δεν ασχολείται με surface και λοιπά tablet. Όλο και κάποιος θα θέλει να το αγοράσει, για να το βγάζει, αν βγει κιολας. Είδωμεν.

Μιχαλης

Δεν είπα οτι ειναι φτηνό . 849€ Το βρίσκεις στο skroutz . Γιατί να πάρεις ενα iPad ή samsung galaxy pro 12.2 που περίπου κάνουν το ίδιο αμα τα θες για επαγγελματική χρήση ;

Τάσος ο Ν.

Πάντως είναι όντως τεράστιο. Δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα ενος τέτοιου tablet… Αν θες μεγάλη οθόνη αγοράζεις ενα λάπτοπ… Είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα ταιριάξει MacBook Air και αυτόν εδώ τον μιλογίγαντα…

P

Πρώτα βγήκαν φήμες για το iPad pro και αμέσως έτρεξε η άλλη να το βγάλω πρώτη όπως και με το ρολόι .. Εγώ πιστεύω ότι θα ειναι το MacBook Air σε μορφή pad με μια lite έκδοση του OS X ή μια παραλλαγή του για χειρισμό από οθόνη αφής και θα πορεία να τρέχεις ποιο βαριά προγράμματα προ.. Το επόμενο MacBook Air θα βγει χωρίς ανεμιστήρες και χωρίς μηχανικό trackpad .. Μάλλον ειναι ένας πειραματισμος για το επόμενο βήμα στο iPad 13″ … Τώρα ποια θα ειναι η χρησιμότητα ανάμεσα σε MacBook Air και iPad pro αν γίνει κάτι τέτοιο , δεν ξέρω

Μιχαλης

Δηλαδή και στο ρολόι αλλά και στο pro tablet η samsung αντέγραψε την apple . Τι αλλά θα ακούσουμε ; Πόσο πιο φανατισμένα μυαλά υπάρχουν .

P

Διάβασε πρώτα τι έγραψα και μετά μιλά … Είπα πως πρώτα βγήκαν οι φήμες από την μια ότι εργάζεται πάνω σε κάτι και η άλλη έτρεξε απλά να το βγάλει πρώτη για να μη της πουν ότι αντέγραψε …

Ν7

Σχόλιο: ποιος κλέβει ποιον!! Η πρωτη εταρεια που έβγαλε το πρωτο κινητο ή ο καθενας που έβγαλε κατι πρώτος δεν πρέπει να τα βγάλει άλλος. Τι αλλο θα ακούσουμε;;

Theo

@P Ενταξει σταματα να μιλας ομως. Δεν εχει σχεση τι ειπες αλλα τι εννοεις. Αν ειναι να πουμε κι εμεις, εβγαλε πρωτα η σαμσουνγκ ρολοι και pro κατηγορια και η αλλη τωρα θα την αντιγραψει. Οτι να ναι εισαι. Οι φημες ειναι μονο φημες. Που ξερεις εσυ οτι αυτες οι φημες δεν βγαινουν απο την ιδια την apple απλα και μονο για να μενει το ονομα της παντου ετσι ωστε με το που βγαλει κατι να πει ο αλλος να το εκανε το μπαμ, μπραβο. Ξυπνα και δες τι γινεται τριγυρω σου και μη βαζεις παρωπιδες σε αυτα που βλεπεις !!

P

Αχ καημενα και καμμένα …. Ένα μπλογκ ειναι για να πεις απλά την γνώμη σου .

Theo

@P Καημενο και καμμενα εισαι. Θιχτηκες τωρα και επιασες επιπεδο ;

Tom

Ενταξει αυτο που ειπε ο P στην πρωτη προταση του ειναι προσωπικη αποψη ουτε εγω την υποστηριζω αλλα μπορει να ειναι και ετσι και μπορει και να μην ειναι. Τα αλλα που ειπε τα διαβασε κανεις η εχουμε ανοιξει μπυρα στον υπολογιστη και χουλιγκανιαζουμε παλι; Εγω πιστευω οτι γινεται μια προσπαθεια ενταξης του tablet σαν ενα πιο επαγγελματικο εργαλειο. Απλα δεν ξερω κατα ποσο θα δουλεψει. Ενα ipad μεχρι στιγμης για light δουλειες ειναι μια χαρα και πολυ ευκολο να το μεταφερεις. Αν θες κατι παραπανω υπαρχουν και τα laptop. Ενα τεραστιο tablet που ουτε πολυ φορητο ειναι ουτε οσο χρηστικο οσο ενας υπολογιστης δεν ξερει τι εξυπηρετει. Εγω προς το παρον εχω λαπτοπ. Τωρα σκεφτομαι αντι να δωσω πολλα λεφτα να παρω ενα πολυ καλο λαπτοπ να δωσω τα ιδια και να παρω ενα σταθερο και ενα ipad. Το σταθερο για τον περισσοτερο φορτο της εργασιας μου και το tablet για παρουσιασεις, ιντερνετ, editing κειμενων η εξελοφυλλων κλπ. Αν δωσω 800 ευρω να παρω pro tablet τεραστιο, δεν θα μπορω να κανω οτι με ενα laptop και δεν θα μπορω με πολυ ευκολια να κουβαλαω την ταμπλετα μου οταν την χρειαζομαι. Για αυτο δεν ξερω τι εξυπηρετει ολο αυτο.… Συνέχεια »

Τομ

Μονιμα συνδεδεμενος** στην τελευταια προταση.

P

Όταν κάποιος λέει στον άλλο να σταματήσει να μιλάει ή χουντικος ειναι ή εχει έλλειψη επιχειρημάτων … Εκεί παει το καημένος …. Όταν ο άλλος σε λέει φαντασμένο σε κάποια θέματα που τα εχει θίξει το μπλογκ εκεί παει το καμμένα… Απλά να λέτε τη γνώμη σας και να μάθετε να μην επιτίθεστε στις γνώμες άλλων και κάτι τελευταίο … Τι pro είδατε στο ταμπλετ της σαμσουγκ; Τις 3-4 ίντσες ; Προ θα ειναι όταν θα μπορει να τρέξει μια εφαρμογη όπως πχ photoshop … Αν τα ίδια κάνει και η απλ το ίδιο κράξιμο θα φάει από μένα …

tiamat

ναι @p και για τη samsung υπηρχαν φημες οτι δουλευε ενα project για smartphone απο το 1821 ,στην πορεια η apple την αντεγραψε και εβγαλε πρωτη το iphone!!

για σοβαρευτειτε λιγο μερικοι και να αρχισετε μιλατε με γεγονοτα υπαρκτα και οχι μυθευματα,φημες και φαντασιες γιατι ετσι δε γινεται συζητηση…!!

giwrgos

@P έχεις δουλέψει καθόλου το galaxy note pro; Γιατί εγώ που το έχω μάλλον κανείς λάθος σε αυτό το τομέα, ότι δεν προσφέρει business εφαρμογές.

giorgos

Σιγά, samsung galaxy tab pro σε apple edition. Η Apple έκλεψε -για άλλη μια φορά από την Samsung- την ονομασία και το μέγεθος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.