iPad Pro, πληροφορίες για 12.9″ οθόνη, 2GB RAM και βελτιωμένο A8X chipset

Για το μεγάλο iPad της Apple ακούμε εδώ και καιρό, αλλά οι νέες πληροφορίες από την Ταϊβάν λένε ότι το iPad Pro με 12.9 ιντσών οθόνη θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2015 μαζί με το τρίτης γενιάς iPad mini. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι θα έχει τον βελτιωμένο επεξεργαστή A8X και 2GB RAM.

Η Apple συνηθίζει να βγάζει Χ εκδόσεις των επεξεργαστών της, το iPad 3 είχε A5X και το iPad 4 A6X. Παραδοσιακά η Apple συνηθίζει να βγάζει νέο iPad μετά την παρουσίαση του iPhone. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι στις 21 Οκτωβρίου έχει προγραμματίσει press event όπου θα παρουσιάσει το νέο iPad Air 2 που περιμένουμε να είναι πιο λεπτό και με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

ipad pro a8x chipset, iPad Pro, πληροφορίες για 12.9″ οθόνη, 2GB RAM και βελτιωμένο A8X chipset

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tr011ing

Ηδη φανταζομαι θαψιμο(bending) τυπου 6plus μονο που τωρα ο τυπος θα το εχει σε σακιδιο πλατης ενω παει να βγαλει μεροκαματο στην οικοδμη 🙂

i love rihanna

Θα σαρωσει…! Αν και πρεπει να περιμενουμε το note 10.1 της σαμυ!

Bloodiamond

Αυτο θα γινετε ρολο…
Δεν θα λυγιζει απλα σαν το plus…

gio

Καποιο προβλημα εχει η συγκεκριμενη συσκευη γιατι του εβαλαν 2g ram που οι φιλοι μας αιφονακηδες προσπαθουν να μας πεισουν οτι σε αυτο το σμουθ και παραγωγικο και ελαφρυ και απολυτη εμπειρια χρησης περιβαλλον δεν τα χρειαζετε.

nikos

Και pro και με 2gb ram?Μα γιατί αυτοί δεν υποστήριζαν ότι το ios τρέχει νεράκι σε 1gb ram (βλ. ios 8 χαχαχα)?Μήπως πέρα από τον αντίχειρα μεγάλωσαν και οι απαιτήσεις του λογισμικού!Βρε λες?
Υ.Γ Πριν πέσετε να μας φάτε με το “αν δεν βάζε η aple ram την κράζετε και αν βάλει πάλι την κράζετε” να σας προλάβω!Δεν την κράζουμε επειδή θα βάλει 2gb ram!Άλλωστε έπρεπε να το είχε κάνει καιρό πριν!Την κράζουμε γιατί νομίζει ότι όλοι μασάμε κουτόχωρτο!

nikos

*apple

Nikos

Σκεφτήκατε οτι η μεγαλύτερη οθόνη και ανάλυση θέλουνε περισσότερο ραμ?!

X

Το Ipad στα Tablet παίζει μπάλα μόνο του η καλύτερη πρόταση από πλευρά ανταγωνισμού είναι τα υβριδικά με Windows (Αλλά η MS πετάει χαρταετό και η προσπαθεί να βγάλει μόνη της τα κάστανα από τη φωτιά) τα Androiod απλά είναι ανύπαρκτα ακόμη και το περιβόητο Shield της Nvidia δε λέει και πολλά!

nikmour

Όταν βγήκε το surface pro 3, κάποια sites (theverge) είπανε ότι είναι πολύ μεγάλο για χρήση με ένα χέρι (12 inches). Να περιμένουμε κυβίστηση?

X

Το Surfice (πάντα για το Pro τα RT δεν πιάνουν μία) δεν είναι πολύ μεγάλο για χρήση απλά είναι βαρύ (για το 3 μιλάω γιατί τα άλλα κάνουν και για βαράκια) και έχει χάλια μπαταρία – κατά τα άλλα είναι πολύ γρήγορο αλλά τα δύο παραπάνω μειονεκτήματα το καταδικάζουν κρίμα αλλιώς θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά πολύ κρίμα Α μην ξεχάσω και την τιμή του που είναι απαράδεκτη!!! – προς το παρόν θα μείνω με το Τ100 μέχρι να δω τι ψάρια θα πιάνουν και οι Cherrytail

Giannis

@Nikos
Φίλε Νίκο η μεγαλύτερη οθόνη και ανάλυση θέλει πιο δυνατό επεξεργαστή όχι περισσότερη ραμ!

Τομ

Προφανως αν δεν ειχατε στο νου σας μονο να ειρωνευτειτε και αν ειχατε και μια πληροφοριση παραπανω θα σκεφτοσασταν οτι τα 2gb θα χρησιμευουν μαλλον στις καινουριες λειτουργιες του ipad pro. Multitasking με δυο παραθυρα ανοιχτα και ισως και τιποτα αλλο.

TheOneYouLoveToHate

καλα αυτοι εκει ειπαν “ας μπουμε στο παιχνιδι για πιο πολλες inches” και το ξεφτυλισαν!!! WE know what YOU need…. λες και κανουν γκαλοπ πριν βγαλουν καθε συσκευη..αλλα ξεχασα..οι apple fans εχουν εμπιστοσυνη στην εταιρεια τους επομενως ΟΤΙ και να βγαλει θα ειναι καλο. οταν οι androidfans κραζουν (γιατι οντως κραζουν) τις εταιρειες τους ναι τοτε βλεπεις μια sony να εχει χασουρα billions…βλεπεις μια samsung να βγαζει μεταλικο σασι…βλεπεις μια htc να αυξανει τα mpx της καμερας. ολα υπερ του καταναλωτη. πραγματικα θεωρω πως η ατακα “…ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ iPHONE!!!!” μου ακουγεται ακριβως ιδια σαν την αλλα ατακα “…ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…” δλδ ελεος!!!! σαν καταναλωτης πρεπει να ζητας και να απαιτεις. με τον τροπο σου φυσικα που σημαινει αγορα. σκεφτειτε το iPhone να μην πουλουσε τα εκατομμυρια που πουλησε (τυφλα) το πρωτο 3μερο (για το οποιο μας εχετε πρηξει) και να πουλουσε μονο 100χιλιαδες κομματια και αυτο ηταν… σκεφτειτε μονο αυτο το σεναριο…εσεις τι λετε να μην αλλαζε μετα γραμμη? να μην εβλεπε τα λαθη της? ο ιδιος ο cook παραδεχτηκε πως μπορουσαν να βγαλουν εδω και αρκετο καιρο μεγαλη οθονη. πιστευω πως δεν εγινε λογο steve jobs και ισως καποια συμφωνιας (με χρονικο οριο) που… Συνέχεια »

nikmour

@X η μπαταρία κρατάει 9 ώρες. Βέβαια αυτό είναι από τον κατασκευαστή αλλά και για για το ipad το ίδιο δεν ισχύει? Και μην ξεχνάς μιλάμε και για i7 επεξεργαστή και όχι arm ή baytrail. Πάντως συμφωνώ μαχί σου για τα cherrytrail αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να περιμένουμε και τα 5ης γενιάς hasswell (transformer 300 chi κτλ) που δεν χρειάζονται ανεμιστήρα

nikos

@Τομ ποιος κοροιδεύει ρε φίλε?Είπαμε σου αρέσει η apple αλλά να είσαι αντικειμενικός!Οι ifans δεν κράζανε πριν λίγο καιρό το split screen multitasking λέγοντας ότι είναι άχρηστο?Τι έγινε,τώρα ξαφνικά θα γίνει χρήσιμο?Ας ξεκολλήσουν πια με τις παρωπίδες!Ας δεχτούν ότι σε κάποια πράγματα η αγαπημένη τους apple είναι πίσω!Και όχι να κράζουν τις άλλες εταιρείες για διάφορα features και μετά από 2,3 χρόνια που τα βάζει η apple ξαφνικά να τα θεοποιούν!Αμάν πια!

Tom

Μου αρεσει τοσο πολυ η apple που δεν εχω τιποτα apple! Α σορρυ ενα ipod shuffle δωρο παρατειμενο 😀 Εγω απλα ειπα γιατι θα βαλουν 2gb RAM σε απαντηση σε οσου λενε οτι το 1gb δεν σηκωνει το ios. Δεν ειπα κατι αλλο ουτε αυτο που λες οτι ξαφνικα το multitasking ηταν αχρηστο και τωρα ξαφνικα εγινε χρησιμο.

Η apple ειναι πισω σε καποια πραγματα οπως και το android ειναι πισω σε αλλα. Παρωπιδες φορανε και οι μεν και οι δε. Και οι appleακηδες, ενα μεγαλο ποσοστο τους, δεν αναγνωριζουν οτι το iphone πια δεν ειναι η σιγουρη αγορα, δηλαδη παιρνεις iphone αρα παιρνεις το καλυτερο κινητο. Αλλα και οι αντιappleακηδες με το που κανει κατι apple αρχιζουν την ειρωνια και την κοροιδια και εχουν τα iphone για σκουπιδια ενω δεν ειναι ετσι.

Αφηστε τα “βγαλτε τις παρωπιδες” και τα “ξυπνηστε” καποιοι και κοιταξτε να τα εφαρμοσετε αυτα στους εαυτους σας. Αν ξερεις τι σου γινεται απο τεχνολογια μπορεις να επιλεξεις ειτε iphone ειτε galaxy ειτε HTC ειτε κινεζια και να δικαιολογεις την επιλογη σου. Αν καποιος σου πει ξερεις τι δοκιμασα το android αλλα γυρισα σε iphone γιατι με βολευει πιο πολυ τι θα του πεις οτι ειναι ηλιθιος;

Τομ

Επισης καποιος μπορει να σου πει δοκιμασα iphone και android. Το ios ειναι πιο snappy αλλα δεν μου αρκει αυτο θελω να μπορω ελεγχω κι αλλα πραγματα στο κινητο μου και να μην ειναι θεοκλειστο σε ενα και μονο οικοσυστημα. Αυτο δεν σημαινει οτι εχει τα iphone για σκουπιδια απλα δεν τον βολευουν. Το προβλημα δημιουργειται οταν το 80% των ανθρωπων κραζει αυτο που δεν εχει αλλα και που δεν το εχει χρησιμοποιησει ποτε. Εγω μεχρι στιγμης δεν ειχα iphone επειδη θα ηταν γελοιο να πληρωσω τα ιδια λεφτα για ενα τηλεφωνο με πολυ μικρη οθονη ενω θα μπορουσα να εχω κατι πιο μεγαλο. Τωρα που τα μεγεθη ειναι καλα και στους μεν και στους δε δεν θα ειχα προβλημα να παω σε iphone. Η μαλλον θα ειχα επειδη η μπαταρια συνεχιζει να ειναι μια κοροιδια. Εγω εχω λογους να εξηγω γιατι μου αρεσει η δεν μου αρεσει το iphone και το android. Γιατι οι περισσοτεροι απλα πετανε εξυπνακιδικα διστοιχα σε ολα τα θεματα και δεν εκφραζουν αποψη αλλα απλα κραζουν και κοροιδευουν. Δεν ξερω ισως φταιει και ο Κωστας που τα εχει επιτρεψει τοσο πολυ στο σαιτ του. Αλλο να εκφραζεις αποψη, και αλλο να γινεται του οπαδιλικιου το… Συνέχεια »

nikos

@Τομ καταρχήν το πήρες πολύ προσωπικά!Εγώ δεν είπα ότι έχεις apple προιοντα,απλά ότι σου αρέσουν κάτι που φαίνεται από τα λεγόμενα σου σε αρκετά άρθρα…Φυσικά αυτό είναι δικαίωμα σου! Αν θυμάμαι καλά έχεις ένα galaxy s3 αλλά δεν είμαι και σίγουρος.Ο λόγος που μίλησα για αντικειμενικότητα είναι επειδή ΕΙΣΑΙ αντικειμενικός και θέλω να κάνεις το ίδιο και για αυτό το θέμα!Αν ξαναδιαβάσεις το σχόλιο μου θα καταλάβεις ότι δεν κράζω την apple για την επιλογή της να βάλει 2gb ram αλλά γιατί μέχρι τώρα υποστήριζε ότι δεν χρειάζεται δυνατό h/w στις συσκευές της!Ακόμη περισσότερο κράζω τα fanboys της που πιστεύουν αυτά τα πράγματα και μετά σχολιάζουν ειρωνικά σε άρθρα του android “ναι βάλτε 8 πυρηνες και 16Gb ram για να λειτουργήσει ομαλά το android”(να ποιος δεν έχει χρησιμποιήσει ποτέ android,και ειδικά pure!(π.χ moto g με 1Gb ram και quad core).Αυτοί λοιπόν είναι οι ίδιοι που θα εκθιάσουν το ipad για τα 2gb ram!Ε λοιπόν πες μου αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι για κράξιμο?

Tom

Σου ειπα για κραξιμο ειναι και οι μεν και οι δε. Φανμπογια υπαρχουν απο ολες τις πλευρες και το ιδιο και ανιδεοι. Το να πετας ατακες για να φανεις και καλα εξυπνακιας και να κραζεις ειναι πολυ ευκολο. Το να εχεις πραγματικη αποψη πιο δυσκολο.

Αν θες την αντικειμεμικη μου αποψη ειναι οτι το iphone ειναι πολυ ακριβο και με πολυ μικρη μπαταρια. Επισης προσωπικα επαθα ενα μικρο σοκ με το γεγονος οτι λυγιζει το οποιο ισχυει οσο και αν προσπαθει η απλ κα το καλυψει. Ωστοσο ειναι ενα πολυ καλο κινητο απο αποψη ταχυτητας και λογισμικου. Το οτι εχει δυο πυρηνες και 1 γιγα ραμ δεν μου λεει τιποτα απολυτως.

Αυτα για το καινουριο iphone. Μακαρι να ηταν λιγο πιο χοντρο για πολλους λογους. Μπαταρια, να μην λυγιζει, να μη προεξεχει ο φακος κλπ. Επισης οι πλαστικες γραμμες ειναι καπως. Αυτα πιστευω ειναι τα προβληματα του. Τελειο κινητο δυστυχως δεν υπαρχει ουτε στον αντροιντ κοσμο. Απλα εκει μπορεις να πεις οτι το πληρωσα ξεκλειδωτο 3-4 κατοσταρικα οχι 6-7

nikos

Θα σμφωνήσω με την 2 και 3 παράγραφο.Να προσθέσω όμως και μερικά ακόμη αρνητικά που τα θεωρώ βασικές ελλείψεις!Η μη ύπαρξη bluetooth και γενικώς η ασυμβατότητα με άλλες συσκευές πλην ios όπως και η πολύ μικρή πλέον μνήμη των 16gb χωρίς sd!
Σίγουρα δεν υπάρχει το τέλειο κινητό όμως πιστεύω πως υπάρχουν κινητά που προσφέρουν τα ίδια η και περισσότερα με το iphone σε χαμηλότερες τιμές!Αν η τιμή του iphone ήταν στα 500 ευρώ και εκείνη δεν θα έχανε καθώς θα είχε ίδιο κέρδος με αυτούς που θα πουλούσαν τα κινητά τους 700(λόγο μικρότερου κόστους κατασκευής) αλλά και ο καταναλωτής θα ήταν ευχαριστημένος!

Xristaras

Οι haters της apple είναι γνωστό σε ποια σιτε έχουν χτίσει την σφικοφωλιά τους ! Τουλάχισον μην δείχνετε τόση εμπάθεια με κάτι που δεν είστε σε θέση να αγοράσετε λόγω κύρους. Θέλετε να σας θυμίσουμε τις παταγώδεις αποτυχίες τύπου galaxy s5 gear gear fit ??? Please ,dont do it.
Όση χολή και να ρίξετε στα άρθρα περί apple οι συσκευές της σαρώνουν την αγορά ! Και αυτό γιατί υπάρχετε εσείς να την διαφημίζετε σθεναρά.. Αποδείξατε πόσο κενολόγοι είστε ! Τελικά δεν σας έλειπε ούτε η μεγάλη οθόνη ούτε κανένα nfc chip.. Είστε απλά haters ! Τίποτα παραπάνω από αυτό.Δυστυχώς για εσάς,έξω υπάρχει η πραγματική ζωή και σε αυτήν κερδίζει η apple.Γιατί ανταποκρίνεται στην πραγματική ζωή και όχι στην εικονική την οποία ζείτε διαβάζοντας όλη μέρα σχόλια άρθρων.Λυπόμαστε αλλά όλοι εμείς οι apple users δεν έχουμε την χρονική δυνατότητα να haters που θαβουν 24/7 την apple. Καλή συνέχεια στο θάψιμο.Mπορείτε να συνεχίσετε τις στιχομυθίες μεταξύ σας γιατί όλοι οι κακιασμένοι μείνατε μόνοι σας.

Τομ

Καλα απο αποψη ευχαριστησης η apple ειναι πιο μπροστα απο ολους ουτως η αλλως. Χτες διαβαζα αρθρο το ιδιο καιβστους υπολογιστες και στα κινητα. Ναι για την μνημη εχεις δικιο ειναι πολυ μικρη. Τωρα για το bluetooth δεν με νοιαζει τοσο να σου πω αλλα καλο ειναι να υπαρχει η δυνατοτητα. Το iphone αντικειμενικα πασχει απο μπαταρια και ειχα εκφρασει οτι το προβλημα μαλλον δεν θα λυθει απο τοτε που ειχε αποκαλυφθει το πολυ μινρο παχος. Δυστυχως ετσι ειναι. Και να ξερεις κινητο που φορτιζεται συνεχεια σε ενα χρονο εναμιση εχει χασει την μιση διαρκεια του. Αν το κινητο κραταει μιαμιση δυο μερες η μπαταρια θα αργησει πολυ πιο πολυ να πεθανει. Εχει πολλες επιπτωσεις μια μικρη μπαταρια περα απο τις αμεσες.

Τουλαχιστον το iphone κραταει και μεταπωλιτικη αξια ομως να το λεμε κι αυτο. Αν παρεις galaxy s5 στα 700 εχεις πεταξει πολλα λεφτα καθως θα το πουλησεις πιο κατω απο μισοτιμης. Αν παρεις iphone στα 500 θα κρατησεις τουλαχιστον τα μισα σε μεταπωλητικη αξια. Τουλαχιστον τα μισα! Αντε να δεις του χρονου τετοια εποχη ποσοι θα σκανε 400ρια να παρουν το εξαρι απο αυτους που θελουν το 6s

Tom

Sorry iphone στα 700 εννοω πιο πανω

nikos

Δεν εννοώ τους iphone users,αυτοί και ευχαριστημένοι να μην είναι δύσκολα θα το πουν!Γενικώς μιλάω ότι αν η τιμή ήταν καλυτερη και εκείνη θα κέρδιζε και ο πελάτης επίσης!Συμφωνώ απόλυτα για την μπαταρία!΄Οσο για την μεταπωλητική αξία έχεις δίκιο αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι!Αυτός που το πουλάει βγαίνει κερδισμένος αλλά αυτός που αγοράζει πρώτη φορά iphone ακόμη κα το 5 να πάρει πρέπει να σκάσει 450+ γιατί δεν πέφτει η τιμή!

karlitonio4

@ tom φιλε ο @nikos ειπε κατι απλο και σωστο και η απαντηση που έγραψες ηταν μεν λιγο σωστη αλλα ακυρη σαν απαντηση στον @nikos. Το παιδι ειπε οτι η apple μουρμούριζε τοσα χρονια κατι (ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΡΑΜΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΚΤΛ, διότι εχουν το σουπερ θεικο ios “που ειναι ισως το ποιο απλο λογισμικο που εχω δει” και οτι τοσα χρονια κοροιδευε η ιδια (αν θυμαμαι καλα σορρυ για ακομα μια παρενθεση το δηλωσαν οτι ειναι άχρηστα τα ραμς και οτι μεχρι 1.5 θα φτάσουν γιατί εχουν το θεικοτερο λογισμικο. οκ δεκτον αλλα…) τις αλλες ετερειες ειδικα με το σποτακι που σπανε μια ραμ οτι ειναι άχρηστα πραγματα).και γνωριζεις πολυ καλα ποσο κοροιδευε την σαμσουνγκ (μαζι με την wall street που εγραψε για το νοτε 1 τι ειναι αυτο σμαρτ η τοστ) για το μεγεθος. και ερωτω το ιδιο ειναι το ιος με το ανδροιδ (οχι) γιατι το ενα εχει πολυ απλο κωδικα γραμμένο ενώ το αλλο εχει multitasking και 1002 (ΘΑ με θυμηθείς οταν θα βαρυνει αναγκαστικα το ιος για multitasking κτλ ΠΟΣΟ BUGGY ΘΑ ΓΙΝΕΙ) ειναι ποιο απλο και στον ανθρωπο οταν κανει μια πραξη ή δυο και παραπανω μαζι πόσο δυσκόλευεται (λογισμικο εχουμε και εμεις :p)για… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.