iPad Pro: Οι χρήστες αναφέρουν προβλήματα όταν φορτίζει

Μετά από χρόνια φημών, η Apple ανακοίνωσε επίσημα το 12.9 ιντσών iPad Pro και το κυκλοφόρησε στην αγορά την περασμένη εβδομάδα. Δεν είναι απλώς ένα μεγάλο tablet, αλλά μια νέα κατεύθυνση που ακολουθεί η Apple λανσάροντας Apple Pencil και Smart Keyboard, ενώ ο Tim Cook είπε ότι θέλει να αντικαταστήσει τα (Windows) PC.

Ωστόσο, τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του iPad Pro, δημιουργήθηκε ένα post στο Reddit στο οποίο αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι το iPad κλείνει ενώ βρίσκεται σε διαδικασία φόρτισης. Οι ίδιες αναφορές χρηστών γίνονται και στο Apple Support Communities.

Ένας από τους χρήστες γράφει ότι η μπαταρία του iPad Pro βρισκόταν στο 40% και κατά τη διάρκεια της νύχτας το έβαλε να φορτίσει. Όταν ξύπνησε το πρωί, το iPad δεν άνοιξε. “I needed to perform a hard reset to get it to come to life”. Το δούλεψε για μια δυο ώρες πριν φύγει και στη συνέχεια το έβαλε πάλι να φορτίσει και όταν γύρισε σπίτι είχε γίνει πάλι το ίδιο. “Came back to it, same thing. Dead. I needed to perform a hard reset to get it to turn on”.

Κάποιοι από τους χρήστες δοκίμασαν να το φορτίσουν χρησιμοποιώντας διαφορετικό φορτιστή, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Άλλοι έκαναν setup σαν να ήταν νέα συσκευή, αλλά ούτε αυτό πέτυχε.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για πρόβλημα hardware ή software, αλλά το “θετικό” στην υπόθεση είναι ότι και κάποιοι χρήστες iPhone 6, iPhone 6s και iPhone 6s Plus ανέφεραν το ίδιο πρόβλημα, οπότε ίσως φταίει το software και μπορεί να λυθεί μέσα από update.

Η Apple από την πλευρά της δεν έχει δώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής.

iPad Pro: Οι χρήστες αναφέρουν προβλήματα όταν φορτίζει, iPad Pro: Οι χρήστες αναφέρουν προβλήματα όταν φορτίζει

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Και πολύ άργησαν δηλαδή! Συνήθως οταν βγάζει καινουριο προϊόν η apple ‘οι χρηστες’ αναφέρουν το προβλημα μεσα σε 10 ώρες! Εντελώς τυχαία γεγονότα!

Mary

Βέβαια για να ειμαι δίκαιη οι συγκεκριμένοι ‘χρηστες’ τελευταία δρουν άμεσα και για προϊόντα άλλων εταιρειών, όπως αυτός με το βίντεο με το bendgate του nexus 6p(που ουτε καν ισχυει κατι τετοιο)!!!

Λευτέρης

Αυτά κατα την γνώμη μ ειναι φήμες, η Apple ποτε δεν εχει βγάλει συσκευή με παραμικρό πρόβλημα, σιγά μην δεν είχε προσέξει κάτι τόσο σημαντικο

KostasB

@Λευτερης ελπίζω να το λες ειρωνικά…

Λευτέρης

Δεν το λέω ειρωνικά ΚώσταΒ, η αλήθεια ειναι

John

Η apple ρίχνει συνεχώς την ποιότητα κατασκευής για να αυξήσει τα κέρδη άρα αναμενόμενα τα προβλήματα. Και μάλιστα όσο περνάει ο καιρός θα αυξάνουν.

Μιχάλης Μπαρναμπά
Νίκος

ε δεν παιζει να εχει τοσα προβληματα το software ξαφνηκα!! καποιος την σαμποταρει !! 😛

Thanosgr13

@Λευτερης και εγώ Apple fun αλλά εσύ αγόρι μου το έχεις τερματίσει εντάξει είπαμε

KostasB

@Μιχάλης Μπαρναμπά ωραίος…
@Λευτέρης ειλικρινά τώρα δεν μπορεί να το πιστεύεις αυτό. Μια συνηθισμένη εταιρεία είναι και η apple, δεν είναι Θεός. Απλά είναι πρώτη σε πωλήσεις ακριβών κινητών. Είχα iphone αλλά για την εποχή που το είχα δεν με βολεψε καθόλου, τώρα ίσως θα μπορούσα να συμβιβαστώ μαζί του. Πάντα έκανε λάθη σε hardware και θα συνεχίσει να κάνει. Γιαυτό και βγάζει τις εκδόσεις S για να διορθώνει τα προβλήματα των πρώτων. Αν ψάξεις στο ίντερνετ για προβλήματα στο hardware των iphone θα βρεις αυτό που θέλεις.

tolkien

Sorry κιολας ΑΛΛΑ η apple πότε λεει οτι ενα προιον της εχει θεμα?
Εγω θυμαμαι το μεγα προβλημα με το ipad air 2 που εχω που εκανε εναν δυνατο θορυβο οταν πηγαινες να χρησιμοποιησεις το πληκτρολογιο. Υπηρχαν χιλιαδες παραπονα και η apple πεταγε αετο. (και παρεπιπτοντως εκανε 6 εξαμηνο η apple να το διορθωσει αυτο που ειπα).

Thanosgr13

@tolkien εμένα το κάνει και στο 6s plus

Nick

Όταν και αν λυθεί , θα μιλούν και για awsome charging experience ! Φορτίζει μιλάμε!!

tolkien

@Thanosgr13 εγω πιστευω οτι ειναι κατι κατασεκυαστικο το προβλημα (hardware) που κατα ενα μερος το διορθωσαν με software update (ακομη κανει στο ipad air 2 απλα λιγοτερες φορες)

Nick

Αν είναι θέμα hardware ,απόσυρση, λύση του προβλήματος και στον κόσμο που πλήρωσε ,δωρεάν αντικατάσταση χωρίς το πρόβλημα. Γιατί όμως δεν λένε τι ακριβώς φταίει ? Το πρόβλημα hardware δεν λύνεται με ματσακονιές software..

Thanosgr13

@tolkien αν και παρατηρώ οτι στο viber μου το κάνει πολλές φορές ενώ μου έχει τύχει και μια φορά στον messenger

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.