Τα iPad θα υπερισχύσουν των BlackBerry στο γραφείο μέχρι το 2014

Τα σημάδια πτώσης του BlackBerry είναι πλέον ξεκάθαρα και η RIM καλά θα κάνει να το δει το θέμα λίγο πιο γρήγορα. Η Gartner κρούει ακόμα ένα καμπανάκι κινδύνου για την καναδική εταιρεία, παρουσιάζοντας στοιχεία που εκτιμούν ότι μέχρι το 2014 η χρήση των iPad θα έχει ξεπεράσει εκείνη των BlackBerry στο μοντέρνο γραφείο. Ένας από τους βασικούς λόγους που γίνεται αυτό είναι τα αυξημένα επίπεδα ασφαλείας που προσφέρουν οι ταμπλέτες.

Δεν είναι λίγες οι εταιρείες που ακολουθούν το δόγμα Bring Your Own Device (BYOD), το οποίο και επιτρέπει στους εργαζόμενους να φέρνουν στο γραφείο τη δική τους συσκευή για σύνδεση στο εταιρικό δίκτυο. Είναι πρακτικό και εκεί είναι που ισχυροποιείται πολύ το iPad. Εκτιμάται ότι σε δύο χρόνια από τώρα το 20% των εταιρειών πωλήσεων θα υιοθετήσουν tablets ως την κύρια mobile πλατφόρμα, ενώ μέχρι το 2018, η Gartner εκτιμά ότι το 70% των mobile εργαζόμενων θα έχουν στην τσάντα τους ένα tablet ή μία υβριδική συσκευή. Τώρα αυτό χτυπάει ένα καμπανάκι που λέει “Windows 8”! BlackBerry, όμως, δεν φαίνεται να γράφει πουθενά…

, Τα iPad θα υπερισχύσουν των BlackBerry στο γραφείο μέχρι το 2014

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
makis88

Τα windows 8 θα τα σαρώσουν όλα στις φορητές συσκευές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.