Jaga Tab, Έρχονται τα δύο πρώτα μοντέλα Android tablets

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog σε λίγες εβδομάδες καταφθάνουν στην ελληνική αγορά τα δύο πρώτα branded tablets της Jaga. Πρόκειται για ένα μοντέλο με οθόνη 7 ιντσών, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 512MB, Android 4.0 ICS, GPS, υποδοχή για 3G USB Stick και ενσωματωμένο δέκτη ψηφιακής τηλεόρασης DVB-T MPEG-4 και μπαταρία 2900 mAh.

Το δεύτερο και μεγαλύτερο μοντέλο θα έχει οθόνη 10.1 ιντσών και διπύρηνο επεξεργαστή. Για αυτό δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Σε ότι αφορά την τιμή να υπολογίζετε 149 ευρώ για το 7ιντσο Jaga Tab και 179 ευρώ για το 10ιντσο.

Jaga Tab, Jaga Tab, Έρχονται τα δύο πρώτα μοντέλα Android tablets

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει αν και το ποιο πιθανόν να κοστιζει κάνα 70 ευρώ και τα υπόλοιπα να είναι greek foros και καπέλο του κλεφτή

nick

ZER TABLET

cr4

με 150 € φερνεις απο κινα τετραπυρηνο…

satse

φέρε από Κίνα εσύ με 150€ ότι νά’ ναι και αν πάθει το παραμικρό ( πολύ σύνηθες ) να σου δόσω μαντήλι να τα κλάψεις και τα 150€. . . . τουλάχιστον εδώ υπάρχει Ελληνική εταιρεία που σου παρέχει τεχνική υποστήριξη .

Darth

@satse μένα μου έπαθε από δικιά μου βλακεία….. χάλασα το ηχείο (Ainol Novo9 FireWire Quad Core 9.7 Inch ) το έστειλα πίσω (με δικά μου έξοδα) και μέσα σε 22 μέρες μου στείλανε πίσω……… καινούργιο (με τα δικά τους έξοδα)
so………. αν ψωνίζεις από καλό κατάστημα εκεί πέρα είσαι οκ το πολύ θα πληρώσεις κανα 15 17 ευρώ μεταφορικά (αν είσαι γκαντέμης και χαλάσει)
με 250 ευρω πήρα…………

CPU: A31 Quad Core CPU
GPU: Power VR SGX544MP2 8 Core
RAM 2GB,DDR3 Dual-Channel DDR3_2G
16 gb εσοτερικος χωρος αποθυκευσης και επεκταση με micro sd (μέχρι 64 gb)
Οθόνη 9.7 inch IPS 2048*1536 IPS PPI:264
HDMI
USB HOST
Πολύ ισχυρό WI-FI με dual channel μάλιστα
dual microphone και dual speakers με dolby digital
πίσω camera 5mp μπροστά 2mp
φτιαγμένο από σκληρό αλουμίνιο
Battery :10000mAh

α ναι είναι και ξεκλειδωμένο απο την αρχή περνάς superuser (root app) με δυο κλικ

βρες μου ένα tablet 300 euro ας ειναι 350 με αυτά τα χαρακτηριστικά στην Ελλάδα

Darth

το μόνο μειονέκτημα για μένα ήταν ότι δεν έχει bluetooth…………(το χρησιμοποιώ για μεταφορά αρχείον πότε πότε σε άλλες συσκευές)
btw: δέχεται σχεδόν όλα 3d dongles (ακόμη και τα micro dongles)

satse

Darth φίλε μου , το συμπέρασμα είναι ότι μπήκες σε όλη αυτή τη διαδικασία για να γλιτώσεις πόσα ? 10€ – 20€ – 30€ φτηνότερα – διότι άμα προσθέσεις μεταφορικά από Κίνα + δασμούς τελωνείου που είναι στην καλύτερη 12% + διάφορα fees…..αμέσως αμέσως ήρθες ίσα πανιά ίσα νερά με το να το έπαιρνες από Ελλάδα.
Τα λέω αυτά διότι την έχω πατήσει πολλές φορές και εγώ ο ίδιος … και βλέπω πολύ κόσμο να γράφει και να λέει ότι το τάδε προΪόν το βρήκα στο εξωτερικό τόσο φτηνότερα από την Ελληνική αγορά … αλλά άν τα βάλεις κάτω αναλυτικά θα δεις ότι δεν είναι ακριβώς έτσι….. ασφαλώς και υπάρχουν εξαιρέσεις όπου οι διαφορές είναι τεράστιες. Εκεί ναι συμφωνώ απόλυτα …. Αλλά όσον αφορά τα tablets συγκεκριμένα πιστεύω πως οι τιμές στην Ελλάδα έχουν πέσει αρκετά και θα συνεχίσουν να πέφτουν ….τουλάχιστον στα Branded.

Darth

@satse 249 euro που έδωσα ήταν όλα μέσα…….. τελική πληρωμή δλδ…….. πάντα ανάλογα με τι ταχυδρομείο στείλουν κλπ επιλέγεις κάνα singapour post klp ούτε τελονεια ούτε βλακείες και δεν σκας για αντίστοιχο μηχάνημα στην Ελλάδα 600+ ευρω έτσι όχι δεν γλύτωσα 30 και 40 ευρώ αλλά χαλαρά κάνα 300 ευρώ………. γιατί μόνο κάτι asus έχει με ίδια χαρακτηριστικά (ipad δεν μετράω δεν μου κάνει το λογισμικό)
και branded να ηθελα να πάρω θα επερνα απο κάπου στην Ευρώπη δεν είμαι τρελός να τα σκάω εδώ πέρα με τους super duper φορους που έχουν και αισχροκέρδεια του κερατά….

αν και πάλι δεν θα είχα δυνατότητα να πάρω από την Ευρώπη η κάπου αλλού θα προτιμούσα να μη εχω καθόλου παρά να πληρώσω εδώ πέρα τα κερατά μου

εδώ και 3+ χρόνια ακόμη και τα προϊόντα όπως φαγητό και ρούχα από βουλαγρια πηγαίνω ψωνίζω Ελλάδα άκυρο από μένα τρώει τουλαχιστον…….
μισθοί κινας………. τιμές και φορολογία νέας υόρκης…….

satse

Android 4 – GPS module – MPEG4 TV – 7″ ….. ψάχνω δεν βρίσκω κάτω από 169€ …. η τιμή 149€ είναι λογική.

GUADANAMO

ειχα αγορασει παλια ενα κινητο jaga…ηταν οτι χειροτερο εχει περασει ποτε απο τα χερια μου σε ηλεκτρονικη συσκευη…το πουλησα οσο οσο να γλιτωσω…μια δοκιμη θα σαs πεισει…χεχε!!!

alxgiann

@ Darth

Γιατί τους ανοίγεις τα μάτια; Για να γλυκαθούν οι φίλοι κινέζοι και να ανεβάσουν τις τιμές; Άσε τον κόσμο να πληρώνει τα 3πλάσια (αλήθεια, έχει διαβάσει κανείς τα “ψιλά” γράμματα στις “εγγυήσεις”;) Προσωπικά, αν χαλάσει το κινέζικο κινητό μου ( έχει πέσει κάτω 5 φορές-ούτε γρατζουνιά) θα ξαναπάρω το ίδιο. Και 3 φορές το χρόνο να χαλάει,πάλι πιο φτηνά θα που έρχεται…

stratos

Tο εχω δει,αρκετα καλο για 150 ευρο, εχει παρα πολυ καλο tv tuner με mpeg4, και βλεπεις τελεια τηλεοραση, τωρα στις εφαρμογες και στα games μην περιμενεις αναλυση galaxy note, τεςπα αξιζει τα λεφτα του.

christiannn

παιδες εχω το go clever tab t 76 gps tv..ειναι ακριβως με το ιδιο το jaga tab που πριν το λεγανε arios ..ειναι ακυρο τελειος τηλεοραση εχει μονο σε ανοιχτους χώρους στο σπιτι εννωειται δεν εχει καλα καλα δεν εχει κατω απο τεντα..αν σε μια αλανα βλεπεις tv kai περασει καποιος διπλα στιγμιαια χανει το σημα …fm transmitter?xa me παρασιτα…κατα τα αλλα ειναι tabletaki που κανονικα εχει πχ 69 ευρο τιποτα καλυτερο…ραμ κολαει και τα pixel ειναι 800*480 σαν τα πρωτα ενχρωμα κηνητα..παντα βεβαια ειναι τη ζηταει καθενας…παντως το arios και το go clever εγιναν αναρπαστα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.