Japan Display, Ξεκίνησε την παραγωγή οθονών για tablet με 178 μοίρες γωνία θέασης

Η Japan Display (κοινοπραξία Sony, Toshiba, Hitachi) ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή οθονών LCD IPS ULMT (Ultra Light Media Tablet) με διαγώνιο 10.1 ίντσες ανάλυσης 1920×1200 pixels, κοντράστ 800:1 και γωνία θέασης 178 μοίρες. Παράλληλα η εταιρεία δήλωσε ότι αναπτύσει παρόμοιας τεχνολογίας οθόνη στις 9 ίντσες με ανάλυση 1280×800 pixels.

, Japan Display, Ξεκίνησε την παραγωγή οθονών για tablet με 178 μοίρες γωνία θέασης

, Japan Display, Ξεκίνησε την παραγωγή οθονών για tablet με 178 μοίρες γωνία θέασης

, Japan Display, Ξεκίνησε την παραγωγή οθονών για tablet με 178 μοίρες γωνία θέασης

, Japan Display, Ξεκίνησε την παραγωγή οθονών για tablet με 178 μοίρες γωνία θέασης

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Eρμης

Ποτέ δεν κατάλαβα σε τι χρησιμεύουν οι τόσες μοίρες γωνίας θέασης στα κινητά.
Υπάρχει κανένας που κρατάει το κινητό του στραβά.

πανος

ωραια και που ειναι η διαφορα?ποιος κραταει την ταμπλετα του στραβα?!:P

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch Japan Display

Η Japan Display θα προμηθεύσει τις οθόνες OLED του Apple Watch

Όπως όλα δείχνουν η Japan Display (JDI), θα είναι ο νέος προμηθευτής της Apple. Η εταιρεία, θα παρέχει οθόνες OLED για τα νέα Apple Watch.

Business Apple iPhone Japan Display

Japan Display: Αναζητεί 517 εκ. δολάρια για τις LCD οθόνες της Apple

Σύμφωνα με αναφορά του Nikkei, η Japan Display σχεδιάζει κατανομές μεριδίων και πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων για να αποκομίσει 517 εκ. δολάρια για να μπορέσει να υποστηρίξει την κατασκευή των IPS LCD οθονών για τα νέα iPhone του 2018.

Business Japan Display

Japan Display: Ετοιμάζει διαφανές fingerprint scanner;

Οι ψηφιακοί αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλάζουν και εξελίσσονται ενώ πρόσφατα είδαμε να τοποθετείται ακόμα και πίσω από την οθόνη και να δουλεύει ικανοποιητικά. Η Japan Display υποστηρίζει ότι έχει μια καλύτερη λύση με το να μην τοποθετεί τον αισθητήρα πίσω από την οθόνη αλλά να τον ενσωματώνει μέσα στο γυαλί της οθόνης κάνοντάς τον “αόρατο”.

Gear Japan Display

Η Japan Display ανακοίνωσε οθόνη 6 ιντσών με 18:9 aspect ratio

H Japan Display (JDI), η οποία εν μέρει αν ανήκει και στη Sony, ανακοίνωσε την έναρξη της μαζικής παραγωγής οθόνης 6 ιντσών με 18:9 aspect ratio και ανάλυσης 1440×2560 pixels. Tην ονόμασε “Full Active” και χρησιμοποιεί μια νέα καλωδίωση υψηλής πυκνότητας που επιτρέπει στο κάτω πλαίσιο να είναι τόσο λεπτό όσο και οι άλλες πλευρές.