Kurio, Android tablets για παιδιά ηλικίας 4 με 15 ετών

Η εταιρεία Inspiration Works ανακοίνωσε τρια tablets ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας 4 με 15 ετών. Από αυτά ξεχωρίσαμε το μικρό με οθόνη 7 ίντσες ανάλυσης 800×480 pixels και Android 2.3 Gingerbread που θα αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich γιατι και ο μπέμπης θέλει το παγωτό του! Ενδιαφέρον έχει η πλαστική του θήκη αλλά και το ειδικά σχεδιασμένο user interface (UI).

, Kurio, Android tablets για παιδιά ηλικίας 4 με 15 ετών

, Kurio, Android tablets για παιδιά ηλικίας 4 με 15 ετών

, Kurio, Android tablets για παιδιά ηλικίας 4 με 15 ετών

, Kurio, Android tablets για παιδιά ηλικίας 4 με 15 ετών

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
akis

χαχαχα…!!!! καμια custom rom??? 😛

Μιχάλης Καλής

Εγώ σε καμία περίπτοση δεν το θεωρώ σωστό αφτό – το να μπένουν στην καταναλοτηκή παγίδα της σύνχρονης πραγματικότητας, τα παιδιά απο τόσο μικρή ηλικία- για πνευματικους λόγους κυρίος. Επήσεις δεν γνωρήζει κανένασ τι επιπτώσεισ θα έχει ένα παιδη στο να παρακολουθεί μέσα απο μία οθόνη ενώ είναι μόλης 4 ετών! Επίσεις πόσο εκπαιδευτικό θα μπορεί να είναι αφτό το επιχείρημα μιας και έχει ένα λειτουργίκο που χαρακτηρίζετε καθαρά για gamers ( και αφτο το παρατηρούμε απο την 3η εικονα του άρθρου) και αυτό δεν είναι άλλο απο το Android. Πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να δωθούν τέτοια τεχνολογικά ”επιτεύγματα” στο χώρο της εκπαιδεύσης.

Spyros

Μην παρετε τετοιο πραγμα για τα παιδια σας θα ειστε απλα τραγικοι..!!!Ειμαι 19 χρονων και ευχαριστω την μανα μου που στην παιδικη μου ηλικια δεν μου ειχε ιντερνετ,facebook,twitter κτλ κτλ..αφηστε τα παιδια σας να ζησουν πραγματικη παιδικη ηλικια..αφηστε να βγουν εξω να παιξουν να διασκεδασουν κτλ..

Κρητικος

Συμφωνώ με τον spyro…
Μη το ξεφτιλισουμε κιόλας…

trik 302

Καμια βιντεοκληση θα εχει?να μιλανε τα παιδια απ τις κουνιες τους
Michael μαζι σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets Apple iPad Pro

Apple: Ετοιμάζει iPad Pro με τσιπ M2 για το φθινόπωρο;

Κάπου μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου θα έχουμε ένα iPad Pro με τσιπ Μ2 από την Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab S8: Εμφανίστηκε για λίγο στο Amazon Italy και μάθαμε τα πάντα

Η σειρά Galaxy Tab S8 της Samsung αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην Ευρώπη αρκετά σύντομα.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra: Διέρρευσε εικόνα στη σελίδα υποστήριξης της Samsung

Η Samsung προχώρησε και δημοσίευσε μια επίσημη εικόνα του επερχόμενου Galaxy Tab S8 Ultra στη σελίδα υποστήριξης στις ΗΠΑ

Tablets Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab S8

Διέρρευσε το νέο Galaxy Tab S8 – Δεν θα έχει φορτιστή;

Τα Galaxy Tab S8 και Galaxy Tab S8 Ultra αποτελούν τα πολυαναμενόμενα tablet κορυφαίας κατηγορίας που, αναμένεται, σύμφωνα με τις φήμες, να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2022.