Lenovo IdeaPad K1, Android tablet με οθόνη 10.1 ιντσών και Tegra 2

Όλοι οι κατασκευαστές θα έχουν από ένα 10άρι Honeycomb tablet στη φαρέτρα τους φέτος και η μεγάλη μάχη αναμένεται να κορυφωθεί τα φετινά Χριστούγεννα. To tablet της Lenovo βαδίζει και αυτό στα χνάρια του ανταγωνισμού με διπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, δύο κάμερες 5 και 2 Megapixel, έξοδο HDMI, micro SD και άγνωστη τιμή.

, Lenovo IdeaPad K1, Android tablet με οθόνη 10.1 ιντσών και Tegra 2
, Lenovo IdeaPad K1, Android tablet με οθόνη 10.1 ιντσών και Tegra 2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stelios2510

σαν ipad μοιαζει……….!!!

Γιώργος Στείρος

Χοντρό και βαρύ φαίνεται.

Antonis

Ολα μοιαζουν με το ipad.

σάκης

Tablets είναι όλα τους. Όλα έχουν μια οθόνη αφής, ένα πλαίσιο και είναι ορθογώνια στο σχήμα. Το χρώμα τους συνήθως είναι μαύρο, υπάρχουν και μερικά λευκά. Άλλα είναι χοντροκομμένα, άλλα όχι. Οπότε λογικό είναι άλλα να μοιάζουν περισσότερο, άλλα λιγότερο με κάποια από τις διαθέσιμες συσκευές που κυκλοφορούν. Αν βγούνε τρίγωνα tablets χωρίς πλαίσιο και διαχείριση της συσκευής με εγκεφαλικά κύματα, τότε ναι, δε θα μοιάζουν το ipad :-p

zazas

και τα λαπτοπ σαν λαπτοπ μοιαζουν!!

vagosnet

ελεος πια με την apple!!αν ειναι δυνατον!δεν ανακαλυψαν τον τροχο!!ενα ui εφτιαξαν και εβαλαν πρωτη μια προηγμενη για την εποχη της οθονη..τιποτα παραπανω..πλεον ολοι το κανουν αυτο..μην ακυρωνετε οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει..στα αυτοκινητα για παραδειγμα μονο η ferrari υπαρχει και τιποτα αλλο??δηλαδη η lamborghini μοιαζει με ferrari??

Ben

Αφήστε τα τώρα αυτά και δείτε αυτό:
https://pocketnow.com/android/asus-padfone-fully-exposed-images

mimis.

δεν υπαρχει βιντεο με hands-on?? αν γινεται και ενα comparison με το ipad (2) η με το galaxy TAB……….

geoper2

Ελπίζω η οθόνη να είναι καλή γιατί η lenovo δεν χρησιμοποιεί και πολύ καλές οθόνες.

petrouspiros

Τιμή λιανικής: 399 € MULTIRAMA

joe4

παιδια θελω την βοηθεια σας!Lenovo IdeaPad K1 16 GB vs Asus Eee Pad Transformer TF101 (16GB)??????τι λετε??????

Αλεξανδρος

Παιδία καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας το βρήκα Lenovo tablet k1 32gb 299€ κ θελω να το αγορασω κ θα ήθελα να ρωτήσω τα αξηΖει τα λεφτα του???εχει τίποτα να ζηλέψει τίποτα απο Samsung κ.α ας μου πει κάποιος αν γνωρίζει ευχαριστω

Παναγιώτης

Καλησπέρα και από εμένα , από ότι βλέπω το παραπάνω tabletaki έχει ξεκινήσει από χαμηλή έκδοση android και παίρνει μέχρι και την 4.1 jelly bean ? Αληθεύει αυτό ; Γιατί τότε μιλάμε για μεγάλη υποστήριξη από τη lenovo. Κάποιος που είναι κάτοχος να μας πει σχετικά ;
Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.