Lenovo Miix 520: Τι θα φορά ο ανταγωνιστής του Surface Pro 4

Σύμφωνα με διαρροή που έρχεται από το γερμανικό WinFuture η Lenovo ετοιμάζει τον διάδοχο του Miix 510. Ένα 2-in-1 Windows 10 tablet-laptop, που έρχεται να σταθεί απέναντι σε συσκευές όπως το Microsoft Surface Pro 4.

Tο Lenovo Miix 520 αναφέρεται ότι θα ενσωματώνει οθόνη 12.3 ιντσών ανάλυσης 1920×1200 pixels. Θα υπάρχουν επιλογές μεταξύ Intel Core i3-6006U / 4GB RAM και Intel Core i3-6006U / 4GB RAM, με 128GB έως 1TB of SSD. Οι επεξεργαστές είναι από την έβδομης γενιάς σειρά Kaby Lake της Intel.

H συσκευή διαθέτει dual camera setup στην πλάτη, μια στα 8 Megapixel και μια δέυτερη 2 Megapixel για επαυξημένη πραγματικότητα. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 5 Megapixel.

Άλλες ενδιαφέρουσες προσθήκες είναι τα stereo ηχεία, με πιστοποίηση Dolby Advanced Audio, τρεις θύρες USB, μια USB 3.0 Type-A και δυο USB 3.1 Type-C. Η μπαταρία αναμένεται να διαρκεί έως 10 ώρες. Η Lenovo αναφέρεται ότι δεν θα βάλει μέσα ανεμιστήρες ψύξης καθώς έχει καταφέρει ένα “passive cooling fanless design”, που βοηθά να παραμένουν σε χαμηλή θερμοκρασία τα εσωτερικά κομμάτια ρίχνοντας την κατανάλωση ενέργειας του επεξεργαστή από 15 στα 10 watts.

Η κατασκευή του Miix 520 θα είναι από αλουμίνιο και μαγνήσιο με μια πλαστική λωρίδα στην πάνω πλευρά της πλάτης για τις κεραίες Wi-Fi. Το πάχος του φημολογείται μόλις στα 9 χλστ.

Με το Wacom stylus, το δυνατό hardware και το λεπτό design, η Lenovo μπορεί πράγματι να θέλει να σταθεί απέναντι στο Microsoft Surface Pro 4. Η επίσημη ανακοίνωση του Lenovo Miix 520 αναμένεται αρχές 2017, ίσης στην CES του Ιανουαρίου.

Lenovo Miix 520, Lenovo Miix 520: Τι θα φορά ο ανταγωνιστής του Surface Pro 4

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

Ο μικρός ΤΟΥΜΠΑΝΙΣΤΗΣ.

Αλλά, τιμούλα… υποθέτω όσο μία γκαρσονιέρα στην Κυψέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.