Lenovo ThinkPad Tablet, Επιτέλους όλα όσα ζητάμε από ένα Honeycomb tablet

Έπρεπε να περάσουν πάνω από 7 μήνες για να κυκλοφορήσει επιτέλους ένα Honeycomb tablet που να τα έχει όλα. Είναι δημιούργημα της Lenovo και ονομάζεται πως αλλιώς; ThinkPad Tablet! Έρχεται με οθόνη 10.1 ιντσών LCD IPS για μεγάλη γωνία θέασης και επιφάνεια Gorilla Glass, ενσωματώνει θύρα USB, έξοδο HDMI και φυσικά τρέχει με διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz και μνήμη RAM 1GB.

Θα διατεθεί με χωρητικότητα 16GB/ 32GB και 64GB και αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσουν και τα μοντέλα 3G. Προαιρετικά θα υπάρξει και ένα πολύ ωραίο stand για φόρτιση και στήριξη του ThinkPad Tablet μαζί με επιπλέον υποδοχές σύνδεσης ενώ εσωτερικά στο tablet θα βρίσκονται προεγκατεστημένες 25 εφαρμογές για εργασία και διασκέδαση. Θα χρησιμοποιεί και αυτό πενάκι όπως το HTC Flyer, μόνο που εδώ θα φυλάσσεται πάνω στο σώμα του tablet.

Η διάθεσή του θα γίνει τις επόμενες ημέρες στην Αμερική με τιμή που ξεκινάει από τα 499 δολάρια Αμερικής. Δείτε το εδώ.

Lenovo ThinkPad Tablet
Λειτουργικό σύστημα: Android 3.1 Honeycomb
Επεξεργαστής: 1GHz NVIDIA Tegra 2 dual-core
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 10.1 ιντσών, 1280×800 pixels, IPS LCD, Gorilla Glass
Κάμερα: 5 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: SD
Wi-Fi n, Α-GPS, Bluetooth, micro USB, HDMI, USB
Accelerometer, Gyroscope, Ambient light sensor
Μπαταρία: 3250 mAh
Διαστάσεις: 181.7×260.4×14.5 χλστ.
Βάρος: 742.2 γρ.

, Lenovo ThinkPad Tablet, Επιτέλους όλα όσα ζητάμε από ένα Honeycomb tablet
, Lenovo ThinkPad Tablet, Επιτέλους όλα όσα ζητάμε από ένα Honeycomb tablet
, Lenovo ThinkPad Tablet, Επιτέλους όλα όσα ζητάμε από ένα Honeycomb tablet
, Lenovo ThinkPad Tablet, Επιτέλους όλα όσα ζητάμε από ένα Honeycomb tablet
, Lenovo ThinkPad Tablet, Επιτέλους όλα όσα ζητάμε από ένα Honeycomb tablet

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos

Πως και εχει κουμπια αυτο??
Απ’οτι θυμαμαι η Google δεν ηθελε κουμπια στα honeycomb tablets!
Παντως φαινεται πολυ καλο (αν και εμφανισιακα δε με συγκινει), και πολυ ωραιο το stand!

Vaca

Πείτε μας που θα βρούμε το touchpad με 99 ευρώ και δεν θέλουμε lenovo! 🙂

Solon

Πολύ καλό αλλά βαρύ και νομίζω πως άργησε λίγο. Σε λίγους μήνες θα έρθει ο Kal Ell και τότε θα είναι πάλι πίσω στα specs.

panos

περισότερο prestige επειδη εχει πενάκι και δεν βάζει δάχτυλο,,,,,,,,,,,,,,,,,,

lino96

Μου φαίνεται λίγο εώς ΠΟΛΥ άσχημο. Το design για μένα μετράει πολυ στα tablets .

Apostolos

Αυτό το κάλυμμα που διπλώνει μήπως είναι αιτία για μήνυση….έχει ένα παρόμοιο η Apple στο Ipad2…χαχαχαχα πλάκα κάνω…επειδή είναι της μόδας για αυτό το αναφέρω

george

αν εξαιρεσεις το πενακι δεν προσφερει κατι διαφορετικο απο τα υπολοιπα tablets που κυκλοφορουν. 10αρι με πενακι δεν υπηρχε. μου φαινεται οτι ειναι μια συσκευη ιδια με τις αλλες με πολυ ασχημο design

zak91

Μπορει να ειναι λιγο ασχημο και βαρυ και να εχει και φυσικα κουμπια….αλλα ειναι lenovo (IBM) κ αυτο λεει πολλα…. Κ επισης ο kal ell οταν βγει με το καλο…εφοσον θα υπαρχουν ακομα ταμπλετες με tegra 2 διοτι δεν εχουν πουληθει πολλες (και γι αυτο πιστευω θα τον καθυστερησουν λιγο να τον βγαλουν μαλλον) θα κοστιζουν πολυ περισσοτερο απ’ οτι με τον tegra 2 οταν βγηκαν.Επισης ο kal ell εκτος απο παιχνιδια και οικονομια στη μπαταρια,δεν πιστευω οτι θα προσφερει πολυ περισσοτερα καθως και τωρα οι ταμπλετες κανουν τα παντα (full hd videos,γρηγοροι browsers,και καλο multitasking)

tolken

Η μπαταρια χαλια.

sdaoulas

Αναφερθηκε οτι έχει hard keys ενω οπως ξερουμε δεν θα επρεπε. Κωστα πως γινεται αυτο;

spyros

499δολάρια δηλαδή σε ευρώ… 499! (λέμε τώρα)
σε αυτά τα λεφτά θα ήθελα να το έπαιρνα με όλα τα καλούδια του (βάση, καλώδια σύνδεσης, πληκτρολόγιο, κλπ) ώστε να ήμουν ευχαριστημένος. Ειδάλλως κοιτάζω με κλειστά τα μάτια IPAD2 σε αυτή την τιμή.

mandiom

Πότε, πείτε μου πότε, θα μάθουν marketing όλες αυτές οι εταιρίες; Πάνε να κοντράρουν την apple στο παιχνίδι της με συσκευές που δεν έχουν ούτε καν εδραιωθεί στην αγορά με ίδια τιμή…. Αν είναι δυνατόν… Δώστε φτηνό τάμπλετ στο λαό, όπως έγινε με τα android κινητά…..

Diamantius

Νομίζω ότι το TouchPad με τιμή γύρω στα 150-180 ευρώ είναι απλά ο βασιλιάς, από όλες τις απόψεις. Εγώ προσωπικά ούτε καν θα πείραζα τo webOS γιατί το θεωρώ εξαιρετικό, αλλά το γεγονός ότι (μάλλον) θα πάρει android σύντομα είναι και μια παραπάνω προοπτική.
Κώστα κι εγώ το ψάχνω εναγωνίως, παραλίγο να το τσιμπήσω από το Amazon στις 99 λίρες και μέχρι να κάνω click εξαφανίστηκε 🙁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.