Lenovo X Slate Tablet, Με Android Honeycomb και NVIDIA Tegra 2

H Lenovo είναι έτοιμη να κάνει το πρώτο της βήμα στην αγορά των Android tablet με το νέο ThinkPad (X Slate) να έχει business προσανατολισμό. Τα highlight χαρακτηριστικά του να είναι η οθόνη τεχνολογίας IPS, η αναγνώρισης γραφής με στυλό και το docking station-keyboard που θα το μετατρέπει πολύ εύκολα σε netbook.

, Lenovo X Slate Tablet, Με Android Honeycomb και NVIDIA Tegra 2

To Lenovo X Slate ή όπως αλλιώς θα λέγεται, χρησιμοποιεί το Android 3.0 Honeycomb σε συνδυασμό με τον διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2. Η διαγώνιος της IPS οθόνης του είναι 10.1 ίντσες με ανάλυση 1280×800 pixels. Θα διατίθεται με χωρητικότητες 16 GB, 32 GB και 64 GB και θα φέρει υποδοχές σύνδεσης USB, micro USB και mini HDMI. Το πάχος του θα αγγίζει τα 14 χιλιοστά και το βάρος του τα 720 γραμμάρια.

Το X Slate αποτελεί την επόμενη γενιά του Lenovo LePad που τελικά δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στα ράφια των καταστημάτων. Το νέο tablet της Lenovo ποντάρει πολύ στην δυνατότητα αναγνώρισης γραφής από στυλό, στον convertible χαρακτήρα που του δίνει το εξωτερικό πληκτρολόγιο του, όπως και στα αντικλεπτικά συστήματα που ενσωματώνει και θα βρουν απήχηση στην business κατηγορία καταναλωτών.

Η τιμή του σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι εξ’ ίσου ανταγωνιστική, καθώς θα βρίσκεται κοντά στα 499 δολάρια, ενώ η κυκλοφορία του αναμένεται τον Ιούλιο για την αγορά της Αμερικής.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriel Pal

Επιτέλους, tablet από την Lenovo.

techfans.gr

IPS τι ειναι?

george

οι ips οθονες εχουν μεγαλη γωνια θεασης. τετοιες χρησιμοποιει η apple στο ipad. αν θες ψαξτο στο wikipedia για περισσοτερες πληροφοριες

DIMITRIS

Το λειτουργικό Android 3.0 Honeycomb δεν είναι μόνο για tablets χωρίς κουμπιά στο μπροστινό μέρος??

Solon

Αν όντως έχει 500$ με αυτά τα χαρακτηριστικά τότε θα είναι το πρώτο μεγάλο βήμα για την πτώση των brand tablets.

pt

Ποιά είναι τα brand tablets?

Thanasis

Παιδια δεν μου αρεσει καθολου

lefteris

Δεν μας λες και τι σου αρέσει για να σε καταλάβουμε και εμείς καλύτερα
Για να μην σχηματίζουμε άσχημη εικόνα για ένα καλό προϊόν.

nimAR

Μια χαρά είναι έχει καλό λειτουργικό, μεγάλη οθόνη και μια ανάλογη τιμή για τα χαρακτηριστικά του. Βέβαια μου φαίνετε λίγο βαρύ, αλλά σίγουρα θα αποσπάσει ένα ποσοστό αγοραστών που σκόπευαν να πάρουν το Motorola Xoom η το Galaxy Tab 10.1 (λόγο της τιμής του)
ελπίζω να το δούμε σύντομα και επί ελληνικού εδάφους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.