LG G Pad 10.1, ξεκινά η διάθεσή του μέχρι τέλη Ιουλίου

Η LG ανακοίνωσε σήμερα ότι το μεγαλύτερο μέλος της «οικογένειας» G Pad tablet, το 10-ιντσο LG G Pad 10.1 θα είναι πλέον διαθέσιμο στην παγκόσμια αγορά. Έρχεται με χαρακτηριστικά που είδαμε στο LG G3 όπως Touch & Shoot, Gesture Shot, Smart Keyboard και Dual Window. QPair 2.0. και Knock Code.

Το LG G Pad 10.1 έχει 1.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 400 SoC με 1GB RAM και 16GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD. Η οθόνη είναι 10.1 ιντσών IPS ανάλυσης 1280 x 800 που σημαίνει περίπου 149ppi, περισσότερα για παράδειγμα από το Samsung Galaxy Tab 4 10.1.

Επιπλέον έχει 5MP εξωτερική και 1.3MP εσωτερική κάμερα, μπαταρία 8,000mAh και τρέχει Android 4.4.2 KitKat.

Με το G Pad 10.1 η LG φαίνεται ότι στοχεύει στο Samsung Galaxy Tab 4 10.1 και βγαίνει σε κόκκινο και μαύρο χρώμα. Προς το παρόν οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά θα μάθουμε σύντομα καθώς θα αρχίσει να διατίθεται σε Ευρώπη και λοιπές αγορές μέχρι το τέλος Ιουλίου.

LG G Pad 10.1 διαθεσιμότητα, LG G Pad 10.1, ξεκινά η διάθεσή του μέχρι τέλη Ιουλίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΝΟΣ

Για τα χρήματα του είναι μακράν ο,τι καλύτερο σε tablet.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

1gb ram? I hate!

STEFAN24

Καλυτερα να διαλεξω το lg g pad το 8αρι με τα 2gb μνημη RAM παρα αυτο

Kimonas

Ρε παιδιά όλα καλά κ ωραία με το tablet και λογικά θα έρθει σε καλή τιμή..αλλά από χαρακτηριστικά περικοπές! Το 8.3 πέρσι βγήκε και έχει 2γιγα μνήμη,τη διπλάσια ανάλυση και τον snapdragon600

DimitrisK

το lg g pad 8 ξερεται ποτε θα ειναι διαθεσιμο?

john

Ρε παιδιά άμα τρέχει άψογα το Tablet γιατί να το φορτώσουν με άκυρα χαρακτηριστικά ? Για να ανεβάσουν την τιμή ? Τα παλιό ψώνια που λένε πυρήνες πυρήνες Hertz Hertz .. και τα λοιπά να πάτε να πάρετε κανένα note … Και δεν είμαι και φίλος της LG αλλά όταν βλέπω αυτά τα σπαστικά με τα specs κάτι παθαίνω ! Ε άμα πιαα…

vaggelas

Εγώ έχω το gpad 8.3 ευχαριστημένος είμαι..Δε θα πήγαινα σε κάτι μεγαλύτερο από οθόνη….

ΜΑΝΟΣ

Και εγω με το G Pad 8.3 ειμαι καταβολεμενος!

Alexboom

Δεν ξέρω πόσο θα έχει, αλλα με 270ε παίρνεις το Asus vivotab smart me 2gb ram/atom sta 1.8 kai 64gb storage….και το σημαντικότερο…win8.1

κωστας

Το g pad v500 εχει καλη μπαταρια; Τα φωτα σας παρακαλω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.