LG G Pad (7,8,10.1), έρχονται Ευρώπη μέσα στην εβδομάδα

Σαν σήμερα πριν από έναν μήνα η LG μας παρουσίασε τρία νέα tablets, τα LG G Pad 7.0, LG G Pad 8.0 και LG G Pad 10.1. Ωστόσο η ανακοίνωσή τους ήταν σύντομη και δεν μάθαμε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Σήμερα η LG μας δίνει περισσότερες πληροφορίες και μαθαίνουμε ότι το LG G Pad 7 έρχεται στην Ευρώπη μέσα στην εβδομάδα και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν τα G Pad 8.0 και G Pad 10.1.

Όσο για τα χαρακτηριστικά τους, και τα 3 tablets έχουν κάποια κοινά specs. Έχουν όλα 1280×800 pixel IPS-LCD οθόνες και quad-core Snapdragon 400 1.2 GHz CPU με 1GB RAM.

Ωστόσο, έχουν και διαφορές. Το μοντέλο των 7 ιντσών έχει 3MP κάμερα και 8GB ενσωματωμένη μνήμη ενώ τα LG G Pad 8.0 και LG G Pad 10.1 έχουν 5MP κάμερα και 16GB ενσωματωμένη μνήμη. Και στα τρία η μνήμη μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.

Όπως είναι αναμενόμενο το 10.1 ιντσών tablet έχει μεγαλύτερη μπαταρία στα 8000 mAh ενώ τα G Pad 8.0 και G Pad 7.0 έχουν μπαταρίες στα 4200 mAh και 4000 mAh αντίστοιχα.

Από άποψη software τα νέα tablets έχουν αρκετά χαρακτηριστικά που συναντάμε στη ναυαρχίδα της LG, το LG G3, όπως Smart Keyboard, Dual Window και Knock Code. Με το QPair 2.0 feature τα notifications που έρχονται στο smartphone μπορούν να διαβαστούν απευθείας από το G Pad. Το UI (προφανώς βασίζεται σε Android 4.4.2) είναι απλό και εμπνευσμένο από το LG G3.

Για να συνοψίσουμε, τα LG G Pad μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε ως entry-level ή mid-range tablets τα οποία έχουν αρκετά αξιοπρεπή χαρακτηριστικά και φαίνονται ότι μπορούν να αποτελούν την εναλλακτική πρόταση των Samsung Galaxy Tab 4.

Τέλος η τιμή δεν έγινε γνωστή καθώς κάθε χώρα θα ορίσει τη δική της.
, LG G Pad (7,8,10.1), έρχονται Ευρώπη μέσα στην εβδομάδα
, LG G Pad (7,8,10.1), έρχονται Ευρώπη μέσα στην εβδομάδα
, LG G Pad (7,8,10.1), έρχονται Ευρώπη μέσα στην εβδομάδα
, LG G Pad (7,8,10.1), έρχονται Ευρώπη μέσα στην εβδομάδα
, LG G Pad (7,8,10.1), έρχονται Ευρώπη μέσα στην εβδομάδα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος Μ

1GB. RAM? γιατι το σκοτωνουν ετσι το εργαλειο?

Αντρέας

Δεν μου αρέσουν καθόλου και συγγνώμη γιατί όχι μικρότερα μπεζελ; Το μόνο που μου άρεσε η μπαταρία του μεγάλου αλλά μονο και μόνο επειδή έχει χαμηλή ανάλυση η οθόνη.

Δυστυχώς στα tablet μόνο μόνο SAMSUNG

cOsMo21

Μαλιστα…Με 1gb δεν πας πουθενα κυρια lg…Κριμα γτ το g pad ηταν τρομερο εργαλειο για τα λεφτα του…

mike

Εγω πιστευω οτι θα βγαλει και αλλη σειρα ταμπλετς νε καλυτερα σπεκς γιατι το πρωτο g pad ειναι καλυτερο σε ολα πλην της καμερας και του αποθηκευτικου χωρου πιυπαραμενουν ιδια. Δεν μπορει να εβγαλε νεα ταμπλετς που να ειναι ομως κατωτερα του προηγουμενου.

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Άρα με αυτά τα χαρακτηριστικά,οι τιμές θα είναι πιο χαμηλές από το Lg Gpad 8.3!

nikos

Παιδιά προφανώς και αυτά τα tablets δεν είναι αντικαταστάτες του g pad αλλά low-end συσκευές που έχουν ως στόχο να ανταγωνιστούν τη σειρά galaxy tab.Το g pad όταν παρουσιάστηκε ήταν κορυφαίο και ανταγωνιζόταν το iPad mini από το οποίο μάλιστα ήταν πολύ ανώτερο!Οπότε μην ανησυχείτε,θα υπάρξει αντικαταστάτης του g pad όμως σίγουρα δεν είναι κανένα από αυτά τα tablets

someone

Στα tablet η Apple είναι πρώτη. Μπορεί στα κινητά να έχει μείνει πίσω αλλά στα tablet τα iPad είναι τα καλύτερα.

Johnny

Ρε παιδιά τι κόλλημα έχετε φάει με το 1 GB Ram?? Εμένα το κινητό μου (xperia sp συγκεκριμένα) έχει 1 GB Ram και σας διαβεβαιώ ότι μια χαρά την κάνω τη δουλειά μου.
Και στο κάτω κάτω τα συγκεκριμένα tablets προορίζονται για τη μεσαία/χαμηλή κατηγορία και προφανώς για μη απαιτητικούς χρήστες.

nikos

@someone για επαγγελματική χρήση μόνο windows tablets
!

nthegrpap

Μεγαλο λάθος κάνει η Lg δεν ειναι μονο η μνήμη ram
Ειναι η ποιότητά υλικών και ο επεξεργαστής που ειναι υποδιεστερος
Θα περίμενα τουλάχιστον ενα snapdragon 800…
Εκτός αν βγάλει g pad 2 σε PREMIUM ποιότητα.

nikos

@nthegrpap πήγαινε 4 σχόλια πάνω από το δικό σου σχόλιο και διάβασε!Το είπαμε 10 φορές και εμείς στα σχόλια και στο άρθρο!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ του g pad!Είναι απλός μια low-end πρόταση από την Lg η οποία ανταγωνίζεται την επίσης low-end κατηγορίας tablets galaxy tab της Samsung!

Sot11

Πολυ όμορφα ταμπλετακια, το γαλάζιο ειδικά ειναι κουκλι!

Νικηφορος

Μετά λένε για την Apple ότι αντιγράφει τους άλλους αλλά τελικά όλοι αντιγράφουν όλους. Αυτήν στιγμή μιλάω για το feature που σου επιτρέπει να απαντάς κλήσεις από το ταμπλετ η τον υπολογιστή. Για όσους δεν ξέρουν παρουσιάστικε στο WWDC 2014. Απλά δεν υπάρχει αντιγραφή, πρώτο πορεία ναι μάλιστα.

Darth

το gpad ήταν ένα τρομερό εργαλείο………..και σε πάρα πολύ καλή τιμή (για ελλαδα) τώρα έρχεται και βγαζει αυτά? ήμαρτον…………

με λίγα λόγια στα tablet πλέων έχουμε………. τα καλά τα κινέζικα και το ipad……(lagsung δεν την αναφέρω καν)

Darth

edit: ξέχασα και μέγα λάθος μου (γιατί ποιο πολύ τα θεωρώ pc παρά tablet) τα windows x86/64 tablets είναι εξαιρετικά μηχανήματα αν και θα τα έλεγα ποιο πολύ pc……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.