LG Optimus Vu, Το tabletόφωνο ξεκινάει την καριέρα του και στην Ευρώπη

Δύο από τις πιο ευχάριστες ανακοινώσεις τον περασμένο Φεβρουάριο στην έκθεση MWC 2012 στη Βαρκελώνη ήταν το LG Optimus Vu και το Samsung Galaxy Note 10.1 και τα δύο με πενάκι. Μια που τα έδειξαν όμως τότε και μια που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ! Οι μήνες πέρασαν και μετά τις ανακοινώσεις για την κυκλοφορία του Note 10.1 πριν μερικές ημέρες, σήμερα έγινε γνωστό ότι μέσα στο Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει σταδιακά και στην Ευρώπη η κυκλοφορία του τετραπύρηνου LG Optimus Vu.

Το LG Optimus Vu (TechblogTV) που κυκλοφορεί ήδη στη Νότιο Κορέα έχει πουλήσει ήδη πάνω πό 500.000 κομάτια.

, LG Optimus Vu, Το tabletόφωνο ξεκινάει την καριέρα του και στην Ευρώπη

, LG Optimus Vu, Το tabletόφωνο ξεκινάει την καριέρα του και στην Ευρώπη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ante_geia

Η γνώμη μου είναι ότι θα περιμένω το Note 2 για να τα συγκρίνω αν και είμαι σίγουρος ότι τον τετραπύρηνο επεξεργαστή και τα 2GB ram ( τουλάχιστον λένε φήμες ) δεν μπορεί να τα συναγωνιστεί η LG …!!! Αλα λεμε τωρα ποτε δεν ξερεις !!!

giorgio

Πραγματικά μιλάμε για χάλια μέγεθος. Εντελώς τετράγωνο. Ποιος φωστήρας το σκέφτηκε;

GiannisWST

Το σχεδιο ουτε εμενα μου αρεσει, αλλα στους 500κ που το αγορασαν κατι θα ελεγε μαλλον το ντιζαιν. Τα τετραγωνα σχεδια αρεσουν στις γυναικες κυριως. Ειμαι σιγουρος οτι το 80% των αγοραστων στη κορεα θα ηταν γυναικες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.