LG V700 και V400, Η επόμενη γενιά G Pad tablets;

Το LG G Pad 8.3 παρουσιάστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο και δέχθηκε θερμή υποδοχή από το καταναλωτικό κοινό. Όπως όλα δείχνουν, η μάλλον επιτυχημένη πορεία της συσκευής όδηγησε την LG στο να ετοιμάσει όχι ένα αλλά δύο νέα tablets.

Πρόσφατα,το LG V700 και το LG V400, δύο dual-band Wi-Fi tablets με Bluetooth, εγκρίθηκαν από το FCC. Σύμφωνα με τα διαγράμματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, το V700 θα έχει landscape display (κατά πάσα πιθανότητα με οθόνη 10 ιντσών), ενώ το V400 θα έχει portrait display, όπως και το LG G Pad 8.3. Επίσης, και οι δύο συσκευές θα έχουν πίσω κάμερα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες για τις συσκευές, ούτε έχει γίνε γνωστό αν αυτές θα χρησιμοποιούν το όνομα G Pad.
, LG V700 και V400, Η επόμενη γενιά G Pad tablets;, LG V700 και V400, Η επόμενη γενιά G Pad tablets;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tom

Το Gpad ηταν για μενα το πιο ωραιο mini tablet σε android. Ευχαριστη εκπληξη απο την LG σιγουρα σε αντιθεση με το g2 που το θεωρω ενα βημα πισω σε σχεδιασμο απο το optimus G.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.