MeeGo Tablet και το ημερολόγιο γράφει…

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε η πρώτη version του νέου λειτουργικού συστήματος MeeGo για netbook, ενώ τους επόμενους μήνες θα κάνει την εμφάνισή του και το πρώτο MeeGo κινητό. Σήμερα παρουσιάστηκε το πρώτο MeeGo Tablet με επεξεργαστή Intel Moorestown 1.5GHz και 10άρα οθόνη αφής. Η έκδοση του λειτουργικού είναι τροποποιημένη σε σχέση με αυτή για τα netbook ενώ περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Θα έχουμε έναν καυτό χειμώνα.

, MeeGo Tablet και το ημερολόγιο γράφει…

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tomy

Υπαρχει περιπτωση να δουμε το meego nokia κινητο πριν τον σεπτεμβριο?

giannis

πιστευω πολυ στο meego,τωρα στην πορεια θα δουμε

Spyroscesarsc

meego κινητό πριν τον Σεπτέμβρη? ο.0 Στην Ελλάδα Σεπτέμωρη θα έρθει το Ν8… Meego κινητό εδώ από Μάρτη και πέρα… Εκτός και αν το κινητό με qwerty που σκοπεύουν να βγάλουν τον χειμώνα είναι meego οπότε θα έρθει λίγο νωρίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software MeeGo Nokia Symbian

Nokia, Τέλος στην υποστήριξη MeeGo και Symbian

Δεν προκαλεί εντυπώσεις, αλλά είναι πλέον γεγονός ότι η Nokia αποφάσισε να σταματήσει την υποστήριξη του MeeGo και του Symbian από την 1η Ιανουαρίου 2014 και έπειτα. Οι developers θα συνεχίσουν να κερδίζουν χρήματα από τις εφαρμογές που έχουν προς πώληση στο Ovi Store και μετά από εκείνη την ημερομηνία, αλλά δεν θα μπορούν να […]

Smartphones MeeGo Smartphones

Nokia Lauta, Θα βρισκόταν στα χέρια σου εάν…

Εάν η Nokia δεν είχε δώσει τα χέρια με τη Microsoft και δεν είχε γίνει ο νούμερο ένα partner κατασκευαστής smartphones με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone το παρακάτω μοντέλο με κωδική ονομασία Nokia Lauta θα βρισκόταν σήμερα στα χέρια όσων αγάπησαν το MeeGo OS και θέλανε ένα Nokia N9 (TechblogTV) με πλήρες συρόμενο πληκτρολόγιο […]

Smartphones Jolla MeeGo Nokia

Jolla Ltd., Το MeeGo επιστρέφει δυναμικά με τη μορφή ενός startup

To MeeGo είναι πολύ καλό για να πεθάνει. Αυτό δεν το πιστεύουμε μόνο εμείς (και μπόλικοι techbloggers εκεί έξω, έτσι δεν είναι;) αλλά και οι πρώην υπάλληλοι της Nokia, οι οποίοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν το startup Jolla στη Φινλανδία, το οποίο θα αναλάβει να δημιουργήσει smartphones με το λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Linux.

Smartphones MeeGo Nokia N9

Nokia N9 PR1.3 Firmware update, Και όμως θαύματα συμβαίνουν…

Οι κάτοχοι των Nokia N9, μάλλον έμεναν απογοητευμένοι να διαβάζουν τις δυσάρεστες εξελίξεις αναφορικά με την περικοπή θέσεων εργασίας στη Nokia, στις οποίες συμπεριλαμβανόταν και σχεδόν σύσσωμο το team πίσω από το λειτουργικό Meego, μέχρι τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της διάθεσης του PR1.3 update!