Microsoft, δίνει $650 για να ανταλλάξετε το MacBook Air με το Surface Pro 3

Το Microsoft Surface Pro 3 είναι πολύ δυνατό 12-ιντσο tablet το οποίο έχει σχεδιαστεί να κάνει σχεδόν τα πάντα και όπως είχε πει και η ίδια η Microsoft κατά την παρουσίασή του στοχεύει να αντικαταστήσει τo laptop. Tα Surface Pro 3 ξεκινάνε από $799 (64GB Intel i3) και φτάνουν μέχρι $1949 (512GB, Intel i7) όμως η Microsoft δίνει τη δυνατότητα να έχετε πάνω από $650 έκπτωση εάν δώσετε το MacBook Air σας.

Φυσικά υπάρχουν όροι για την ανταλλαγή καθώς το MacBook Air πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, να λειτουργεί δηλαδή, η ανταλλαγή γίνεται μόνο μέσα από το Microsoft store και τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για την αγορά του Surface Pro 3.

Για να δούμε πόσοι είναι διατεθειμένοι να ανταλλάξουν τα MacBook Air τους για ένα Microsoft Surface Pro 3. Θα το κάνατε;

Microsoft Surface Pro 3, επίσημα με 12″ οθόνη και στοχεύει να αντικαταστήσει το laptop

, Microsoft, δίνει $650 για να ανταλλάξετε το MacBook Air με το Surface Pro 3

, Microsoft, δίνει $650 για να ανταλλάξετε το MacBook Air με το Surface Pro 3

, Microsoft, δίνει $650 για να ανταλλάξετε το MacBook Air με το Surface Pro 3

, Microsoft, δίνει $650 για να ανταλλάξετε το MacBook Air με το Surface Pro 3

, Microsoft, δίνει $650 για να ανταλλάξετε το MacBook Air με το Surface Pro 3

Πηγή (1),(2)

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
john

Χα Ξευτίλααα .. Με καμία δεν αλλάζω το Mac os X (Κάτοχος iMac), ακόμα και για τον καλύτερο υπερυπολογιστή !

P

Από μόνη της τα βάζει στην ίδια κατηγορία …

Bill

Ω ναι, Θα το έκανα, από την αρχή έχω ερωτευτεί αυτό το ”κουκλί”

spam

Τα οποια αχρηστα λαπτοπ τα mac book air

Denis

Δεν υπάρχει περίπτωση

nikos

Για να καταλάβετε πόσο σας σκέφτεται η microsoft εσάς με τα macbook air…
Σου λέει,εσύ δίνεις το λιγότερο για ένα macbook air αντάξιο του surface με i7 και 8gb ram 1400 ευρώ και άλλα 500 για να πάρεις ένα ipad air(32gb γιατί αυτό με τα 16 τι να σου κάνει…) στο σύνολο κοντά 2 χιλιάρικα(1900 για την ακρίβεια) ενώ με ένα 600αρικο λιγότερο παίρνεις δύο σε ένα…(λέγε με surface pro 3)
Με αυτά που σου περισεύουν,και λίγα ακόμη, παίρνεις και ένα δυνατό pc(εγγύηση!) όχι αστεία!
Αυτά βέβαια πάντα με τις τιμές των macbook και ipad στην Ελλάδα και τις μέχρι τώρα γνωστές τιμές του surface pro 3…

George

2014 έχουμε, κι ακόμη συγκρίνετε μονο hardware κι όχι σε συνδιασμό με το software… Βγάλτε τις παρωπίδες.

cghera

Για να καταλάβετε πόση σιγουριά έχει η MS για τις πωλήσεις που θα κάνει, που παρακαλάει τους apple users να δώσουν τα air τους. Για να δούμε, πόσοι θα ενδώσουν;

nikos

@george αντιθέτως!Μα καλά πιστεύεις ότι εαν το windows δεν ήταν το κορυφαίο λογισμκό θα είχε τέτοια ποσοστά?!Δεν νομίζω ρε φίλε το 80-90% των ανθρώπων που παίρνουν pc ή laptop και διαλέγουν windows να είναι λάθος και αυτοί που παίρνουν mac και macbook (ούτε 10%)να είναι οι σωστοί.Δεν γίνετε ρε φίλε,πως να το κάνουμε…Και μην μου πεις ότι ο μέσος καταναλωτής κοιτάει τα specs!Οι μισοί και πλέον κάτοχοι υπολογιστών δεν ξέρουν καν τι επεξεργαστή έχει το pc τους!Απλά τα windows(και ειδικά τα 7)τα εμπιστεύονται σαν τα μάτια τους γιατί απλά είναι κορυφή τόσα χρόνια μετά την παρουσίαση τους και πολύ εύχρηστα.

Chris

Όπα παιδια οκ μόνο το νεφρό μου που δεν έδωσα για να πάρω ενα macbook pro 13 αλλά το πήρα λόγο Logic κλπ. Είναι κορυφαία εργαλεία αλλα για συγκεκριμένες εργασίες. Όχι όμως πως μπορείς να κάνεις όσα κάνει ένας υπολοφιστής με windows. Και μεταξύ μας αν δεν έχεις λόγο όπως εγώ με πάνω απο 1700 ευρώ έχεις i7 και μια GTX 780 πάνω στον υπολογιστή σου. Οπότε ας μήν μιλάμε για καλύτερους υπολογιστές.

zach

Ναι φίλε @nikos, ας είχε υπολογιστές με 200-300 ευρώ με mac osx και τα ποσοστά θα ήταν αντίστροφα. ότι πληρώνεις παίρνεις φίλε..

michael p.

for the record, που λένε, οι osx users αντιστοιχούν στο 6% του συνόλου των χρηστών υπολογιστών παγκοσμίως. ένα άλλο 4% χρησιμοποιεί linux κλπ κ ότι μένει windows.
έχοντας δουλέψει κ σε osx και σε windows, περισσότερο ομοιότητες έχουν κ λιγότερο διαφορές.
όσο για τη σταθερότητα του osx, δε θα λεγα οτι τρελάθηκα. ναι σε απλή καθημερινή χρήση δε θα συναντήσεις το παραμικρό πρόβλημα, αλλά σε πιο βαριές εφαρμογές η πιθανότητα να κρασαρει είναι αντίστοιχη των windows. τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε. οτι βολεύει στον καθένα κ οτι αντέχει το πορτοφόλι του.

nikos

Άρα φίλε μου @zach ακόμη και να αξίζει το mac os δεν πρόκειται να εδραιωθεί γιατί είναι υπερκοστολογημένο όπως και όλα τα προϊόντα της apple άλλωστε… Τι να κάνουμε ρε φίλε όταν κάποιος θέλει έναν υπολογιστή ή laptop με 4gb ram και έναν διπύρηνο επεξεργαστή (δηλ. έναν low budget υπολογιστή) δεν θα πάει να σκάσει ένα χιλιάρικο για mac ή macbook ενώ μπορεί να πάρει ένα εξίσου καλό ή και ανώτερο με τα μισά λεφτά! Ακόμη και αν υποθέσουμε πως το mac os είναι ανώτερο των windows (που φυσικά δεν είναι, μην γελιόμαστε!). Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει το 90% των χρηστών με τα mac και όχι με τα windows ώστε να δώσει τα διπλάσια? Τίποτα! Και σε παρακαλώ μην ξανακούσω για προϊόν της apple “ότι πληρώνεις παίρνεις” γιατί θα μου πέσουν τα μαλλιά και είναι κρίμα να αρχίσω τις εμφυτεύσεις ενώ είμαι τόσο μικρός… Θα το θεωρήσω απλά ως ένα κακόγουστο αστείο!

Buzzlight

Θα το έκανα αλλα δεν υπαρχει χρηνα για τπτ απ τ δυο οποτε.. .

kVel

@nikos Και εγώ φίλε από την άλλη λέω το mac os x είναι ανώτερο από τα windows, όπως και οι περισσότεροι που κάνανε την στροφή από windows σε mac, δεν θα διαφωνίσω με την όποια εμπειρία σου αλλά δεν συμερίζομαι την άποψη σου. Και εκτός από τα 4 GB ram που λες παίρνεις ένα διαφορετικό OS και μαζί μια άριστη ποιότητα κατασκευής, μπαταρία που κρατάει όλη τη μέρα, PCIe SSD, μια εκπληκτική οθόνη και μερικά ακόμα όπως π.χ. φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, multi gesture trackpad. Βρες μου ένα lap top με τα μισά λεφτά που να σου τα προσφέρει όλα αυτα αλλά ως συνήθως “παίρνεις καλύτερα χαρακτηριστικά στα ίδια λεφτά”. Έτσι έιναι όταν κάποιος κοιτάζει μόνο νούμερα. Και ναι έχει το 6% γιατί το λειτουργικό της τρέχει μόνο σε δικούς της υπολογστές και με υψηλές τιμές και όπως είπες οι μισοί και πλέον δεν ξέρουν ούτε τι επεξεργαστή φοράει το Pc τους αλλά να υποθέσω είναι αρκετά ψαγμένοι για να ξέρουν τι λειτουργικό να διαλέξουν. Αν ήταν έτσι θα έβαζαν όλοι Linux. Δεν μπορεί αυτά που πιστεύεις εσύ να ακυρώνουν όλους τους άλλους. Σχετικά με το άρθρο τώρα πιστεύω πως δεν αξίζει για κανένα λόγο διότι με 100 ευρώ παραπάνω από την… Συνέχεια »

Dj26

Χαχαχαχα!!! Πολυ ξεφτίλα λεμε.!!! Το καλυτερο λειτουργικο στο κοσμο ειναι ενα και δεν εχει καμια σχεσι με τα αθλια windows!!!

dimitrisdim14

Ωραιο εργαλειο το surface! … μπορεις να κανεις τα παντα ! και μεσα σ αυτο εχουν νοημα και τα windows 8 που ειναι για οθονες αφης! μετραει ασχημα! εγω πρωσοπικα θα επαιρνα surface μιας και τα μακ ειναι για λιγα πραματα και ασυμβατα με πολλα αλλα! το μηχανημα ειναι χρονια μπροστα! τι να λεμε τωρα! !!

tomtik

Σαβούρα το sp3 μόνο και μόνο για το άθλιο n trig digitizer σε σχέση με το wacom που είχε το 2.

Περί macbook δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.Δεν δίνω 1700 ευρώ για ένα σαβουροφορητό με ενσωματωμένη μπαταρία και εγγύηση 12μηνών, σαν gamer θα τα δώσω όμως για ενα combo το Νοέμβρη (haswell-e,mb x99,nvidia 880 και ένα SSD pcie).

Πρακτικά και οι δύο συσκευές μου φαίνονται άχρηστες.Καλύτερη υλοποίηση είναι το πρωτότυπο που έδειξε η Intel στην computex.Λεπτή συσκευή σαν ταμπλετ με φοβερή αυτονομία.Ένα αντίστοιχο μοντέλο της Lenovo στη σειρά ThinkPad με την νέα πλατφόρμα της Intel τον Μάρτιο/Απρίλιο με κατασκευή από ανθρακονημα windows 9 ( για καλό scaling , αν δεησει και το λύσει η MS) και wacom digitizer θα είναι καλή ευκαιρία.Θα πούλαγα το λάπτοπ μου για να αγοράσω κάτι αντίστοιχο.

Σε OSX/ios η υποστήριξη για γραφίδα/στυλό είναι ανύπαρκτη.Είδα στο techblog πριν μέρες το στυλό της adobe για iPad και με έπιασαν τα γέλια.

Mike Ts

Χα…αχαχαχαχα αν ειναι δυνατόν….εύγε Microsoft….λυπάμαι.

tomtik

Τον διχασμό και την πολεμική σας στα σχόλια δεν καταλαβαίνω.Το surface είναι με μικρή αυτονομία και εχει κι ανεμιστήρα που κάνει θόρυβο αν το έχετε χρησιμοποιήσει.Το MacBook εχει άθλια ανάλυση οθόνης,ποτέ κάτω από 1080 πλέον.Βέβαια καθένας με τις ανάγκες του και το πορτοφόλι του αγοράζει.

Αν είσαι gamer το pc είναι μονόδρομος,
αν είσαι gaymer ή άφραγκος παίρνεις Mac ή κονσόλα.

Κάνετε στα σχόλια λες κι έχετε μετοχές σε ms,google,Samsung ή apple.

Veritas

Μπραβω “tomtik” με καλυψες απολυτα! Οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν υπολογιστη για το διαδυκτιο και τα κοινωνικα δυκτια.ΤΙΠΟΤΑ παραπανω…ουτε για μια παρουσιαση… στο office ή στο pages ή στο Libre office ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες για καταναλωση.

Chris

Πάντως επαναλαμβάνω πως εγω πηρα μήλο μόνο λόγω Logic το οποίο το φτιάχνει μόνο η apple και δεν κυκλοφορεί για κανένα άλλο λειτουργικό. Απο κεί και πέρα πραγματικά δεν βρίσκω λόγω αγοράς ενός mac. Και επειδή βλέπω και πολλά χαζά και ηλίθια σχόλια απο δήθεν χρήστες. Aς δεί κάποιος σας το ρετίνα 15 μου που του έβαλα και άλλα 8 GB για να τρέχει πιο άνετα και όταν ξεπεράσω τα 10 κανάλια ήχου που αρχίζει να μου παίζει το ήχο με διακοπές και μετά λέτε τις μ@@@@ίες σας περι απροβλημάτιστου και stable.

kostas

Για κανενα λογο αν και μου αρεσει το surface

kostas

Οχιι

Zerv

Πήρα έναν iMac πριν 3 χρόνια και η προσωπική μου εμπειρία δείχνει ότι πρόκειται για ένα λειτουργικό αισθητά πιο σταθερό από τα windows. Και η χρήση που κάνω είναι matlab python για την δουλειά μου και μερικά προγράμματα για photo editing όπως το aperture και photoshop essentials, που χρησιμοποιώ ερασιτεχνικά. Δεν ξέρω τι λέτε μερικοί και δεκτή η εμπειρία και άποψη του καθενός αλλά για την δουλειά μου δεν παίρνω άλλον υπολογιστή. Βέβαια δεν θεωρώ πως αξίζει η αγορά ενός mac για οτιδήποτε άλλο πέρα από επαγγελματική χρήση.

edd

Θέμα προτίμησης είναι. Ισχύει ότι τα windows έχουν τέτοια ποσοστά γιατί πιάνουν όλο το εύρος τιμών, όπως ισχύει ότι πάρα πολλοί χρήστες mac το πέρνουν για μόστρα. Επίσης αυτό με τα κρασαρίσματα που λέτε για τα windows, τι να πω… Εγώ τον λιώνω τον υπολογιστή κ εδώ και 5 χρόνια (από τα 7 και μετά) μια φορά μου έβγαλε blue screen γιατί έβαλα το watchdogs με κακοσπασμένο.

Chris

@ Ζerv Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εκπληκτικά εργαλεία αλλα αν κάποιος δεν δουλεύει συγκεκριμένες εφαρμογές που είναι για mac πραγματικά είναι τουλάχιστον απαράδεκτος να πάει να τα σκάσει για να βλέπει youtube. Και αυτό το λέει χρήστης mac και εν τέλει δεν είναι αυτά πρόβλημα όσο ο κόσμος που γουστάρει μόστρα και τα παίρνει για να λέει οτι έχει.

Tom

Εκτος πραγματικοτητας οσοι χρηστες mac os x λενε τα windows σκουπιδια. Το λειτουργικο που χρησιμοποιεις ειναι αμεσα συνδεδεμενο με το τι χρηση (αρα τι προγραμματα χρησιμοποιεις) κανεις σε εναν υπολογιστη. Για καποια πραγματα ειναι καλυτερο το mac os x για καποια αλλα τα windows. Γενικα μιλωντας τα mac os x ειναι πιο σταθερα απο τα windows αλλα αυτο δεν ειναι και απολυτο. Τα windows 7 και 8 εχουν κανει φοβερα αλματα σε αυτο τον τομεα και μην ξεχνατε οτι τα mac os x λειτουργουν σε αψογο hardware ΠΑΝΤΑ ενω τα windows οχι. Δεν μπορεις να μου συγκρινεις εναν υπολογιστη φτηνο με εναν υπολογιστη πανακριβο και να λες οτι ο δευτερος ειναι καλυτερος λογω λειτουργικου. Οπως και να εχει εγω Imac δεν θα παιρνα αλλα macbook θα παιρνα σιγουρα και για διαφορους λογους. Ο πιο απλος ειναι οτι τα imac ειναι πολυ ακριβα και τα macbook ειναι σε τιμες ultrabook δηλαδη στις ιδιες τιμες, προσφερωντας ΠΑΝΤΑ πολυ καλη κατασκευη (παρα πολυ σημαντικο σε ενα φορητο μηχανημα) και προσφεροντας καλυτερο συνδυασμο μπαταριας/δυναμης απο τα windows laptop. Για να το πω και πιο απλα ενα Macbook pro retina εχει περισσοτερη δυναμη και μπαταρια απο ενα ultrabook με low voltage επεξεργαστη. Το macbook εχει… Συνέχεια »

Τομ

Α και κατι ακομα. Το οτι ειναι σταθερα τα mac os x δεν σημαινει οτι και αυτα δεν εχουν κοληματα. Εχουν και bugs εχουν και κοληματα εχουν και προβληματα και ολα. Απλα μαλλον ειναι σε πιο καλη φαση απο τα windows.

Εν ολιγοις και το ξαναλεω ειναι τι προγραμματα χρησιμοποιεις και αν θες η οχι να παιζεις παιχνιδια στον υπολογιστη. Εγω αν δεν ηθελα θα εκανα την δουλεια μου και με mac ευκολα.

KAFROS

Ρε παλικάρια, έχετε καταλάβει ότι κάποιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους για άλλες δουλειές εκτός απο παιχνιδακια ή το άθροισμα των ηλικιών της παρέας σας ειναι τα 35 έτη; Για ποια παιχνίδια μας μιλάτε; Τελευταία φορά που έπαιξα παιχνίδι για πάνω απο μια ώρα συνεχόμενα σε υπολογιστή ήταν όταν κυκλοφορούσε το defender of the crown σε Amiga 500. Πάρτε το χαμπάρι ότι ο καθένας επιλέγει ο,τι τον εξυπηρετεί και ότι υπάρχουν και άνθρωποι που ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, άνθρωποι που εργάζονται 8-10-12 ώρες καθημερινά και οι οποίοι χρειάζονται έναν σταθερό αξιόπιστο και καλοφτιαγμενο υπολογιστή να κάνουν την (οποιαδήποτε) δουλειά τους σε αυτόν χωρίς να αγχώνονται για “ασθένειες” οι οποίες αποτελούν γνώρισμα των windows και αργά ή γρήγορα θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Κανένας απο αυτούς δεν πρόκειται να καθίσει να σεταρει Linux (όχι γιατί δεν μπορεί να το κάνει αργά ή γρήγορα, αλλά γιατί δεν έχει χρόνο για τέτοια) και οι περισσότεροι εξ αυτών ειναι “τσουρουφλισμενοι” απο τα windows στο παρελθόν (γι’αυτό αλλωστε και ψαχτηκαν με λύσεις τύπου Mac). Θέλετε τούμπανο windows PC? πάρετε το. Λίγα είχαμε στο κεφάλι μας, θα ασχολούμαστε και με τα specs και τις συμβατότητες των εξαρτημάτων του υπολογιστή που θα αγοράσουμε. Ενα Mac και το κεφάλι μας ήσυχο… Συνέχεια »

Τομ

Καφρος θες να ακουστεις μεγαλος και ωριμος αλλα γελαω προσωπικα με το σχολιο σου. Λες οτι ο καθενας οπως τον βολευει αλλα εσυ που εχεις Mac εχεις κανει τραγικα καλυτερη επιλογη.

Οσο για το “καποιοι ανθρωποι δουλευου픨της υποθεσης σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι πανακριβα και ακρως εξειδικευμενα προγραμματα-εργαλεια εργασιας για πολυ σημαντικα θεματα οπως GIS, δεν ειναι ΚΑΝ διαθεσιμα στα mac?

Οσο για το ποσο προβληματικα ειναι τα windows το λεω και πανω: εκτος τοπου και χρονου.

nikos

@Τομ +1 ρε φίλε σε όλα όσα έχεις γράψει!

KAFROS

Δεν θέλω να ακουστω ούτε μεγάλος ούτε μικρος. Ο καθένας παίρνει ο,τι τον βολεύει όπως είπα. Για εμένα, πλέον, το Mac ειναι η καλύτερη επιλογή. Με όση -ελάχιστη- ωριμότητα μπορώ να διαθέτω.
Δεν με ενδιαφέρει τι υπάρχει και τι όχι διαθέσιμο σε κάθε πλατφόρμα. Με ενδιαφέρει αν αυτά που χρησιμοποιώ ΕΓΩ υπάρχουν στην πλατφόρμα που θα επιλέξω. Αν μπορώ να τα κάνω τη δουλειά μου γρήγορα αποτελεσματικά και με τον ελάχιστο δυνατό εκνευρισμό, shut up and take my money που λένε και οι Νορβηγοί.

Τομ

Οκ και καλα κανεις. Και μενα μου αρεσουν τα mac os x και ειδικα τα Macbook που ειναι φοβερα μηχανηματα αν θες εναν φορητο υπολογιστη που να τα εχει ολα.

Απλα στο πιο πανω σχολιο σου λες τα windows προβληματικα και τους χρηστες windows παιδακια που δεν εχουν αλλοι δουλεια απο τα λυνουν προβληματα λογισμικου και να κοιτανε speccs και συμβατοτητες.

Νομιζω οτι καταλαβαινεις και συ οτι μιλησες πολυ μονοπλευρα.

KAFROS

Εδώ ο άλλος έγραψε παραπάνω ότι υπάρχουν τρεις κατηγορίες χρηστών Η/Υ, οι gamers-oι gaymers και οι αφραγκοι που παίρνουν κονσόλες. Θες να μαντεψουμε την ηλικία του;
Με τα windows έχω τσουρουφλιστει παλιότερα και δεν ξανάγυρνάω εκεί. Μπορεί τώρα να ειναι εξαιρετικά, αλλά για όσα χρόνια τα έζησα εγώ δημιουργούσαν πολλά προβλήματα σε εμένα και τους ανθρώπους που συναναστρεφομαι.
Μονόπλευρα αντιμετωπίζουν το θέμα όσοι δεν έχουν πολυχρονη εμπειρία χρήσης απο όλα τα λειτουργικά και αφορίζουν χωρίς να έχουν δουλέψει τις εναλλακτικές προτάσεις.

Makis

Έχω Mac book air mid 2013 αγορασμένο από Miami. Ούτε με ένα προς ένα δεν το αλλάζω. Δε πα να λέτε ότι θέλετε.

John

Once you go Mac … You’ll never come back …έχω iMac – iPad και πρόσφατα άλλαξα το Xperia Z για ένα παμπάλαιο iPhone 4s μόνο και μόνο για την άψογη συνεργασία που πρώτο είδα ανάμεσα σε iMac iPad . Είμαι χρήστης iMac εδώ και 2-3 χρόνια και αν και χρησιμοποιώ και windows σε partition , δεν επρόκειτο να πάρω κατεξοχήν windows machine ακόμα και να ηταν το υπερτουμπανο των υπερτουμπανων . Δεν μετράνε μόνο τα specs αλλά και η τελική απόδοση τους .

tve

@John +999999999
Στα κινητα η apple μπορει να ειναι λιγο πισω αλλα σε υπολογιστες ειναι ενα επιπεδο πανω απο ολους. Ειδικα στο OS X

chris

Τι να πω για εσάς που υποστηρίζετε τόσο τα mac! Ότι μάλλον δε ξέρετε από windows?
Όταν τα windows crashάρουν πάντα υπάρχει κάποιος λόγος και σου βγάζουν το μήνυμα το που βρίσκεται η βλάβη (ram, δίσκος, driver ή ότι άλλο), αντίθετα από τα mac. Αν τα mac δεν είχαν bugs για πιο λόγο να βγαίνουν τα updates?
Δε μιλάω καθόλου για το after sale της apple!!! Απαράδεκτο!!!

Τα mac είναι για τους χρήστες που θα χρησιμοποιούν μόνο 1,2,3 πράγματα και τίποτε άλλο. Δοκιμάστε το ίδιο σε ένα windows και μιλάμε.

Δεν είναι τυχαίο καθόλου τα μεγαλύτερα και καλύτερα προγράμματα για εταιρείες έχουν δημιουργηθεί μόνο για windows.

Νικολαος

λοιπόν έχω ενα vaio vgn -fw31m me windows 8.1 kai ssd samsung 120gb .Το μηχάνημα δεν πιάνετε κι ας το έχω μια πενταετια. Ούτε κιχ δεν εχει κάνει και τα 8,1 πετανε.Τον ssd τον εβαλα εγώ όπως και τα windows και το μηχάνημα εγινε τηλεόραση στο άνοιξε κλείσε και σε όλες τις εφαρμογές……..τώρα τι mac και τρίχες κατσαρές και ένα σκασμό λεφτα…το mac παίζει blue ray??? έλα ρε παιδιά με τα παραφουσκομενα apple γενικώς…όπως και τα κινητά κλπ κλπ ..οκ είναι κι αυτά καλά (τα apple) αλλά έλεος πια …………………………….εχω ενα htc windows phone….τα συγγρινουμε κι αν αξιζει η διαφορα ….an υπάρχει με το apple ta 500 ευρώ που τα χωρίζει…………….σφύρα μου κλέφτικα

Yiannos

Ρε παιδεία όταν δουλέψετε το surface pro 3 θα το ερωτεύτηκε εχω εδώ και 2 βδομάδες το i7 και εχω ξεχάσει και τα ταπλετς και τα λάπτοπ και τα ντεσκτοπ καταπληκτικό μηχάνημα όσοι λένε αλλά σχόλια απλός δεν το χούντα πιάσει καν στα χέρια τους το iPad το χω πλέον για ξυπνητήρι και για Facebook απ το κρεβατι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Gear Apple featured MacBook Air

Νέα MacBook Air 13 και 15″: Ανακοινώθηκαν με το ισχυρό τσιπ M3

Η Apple ανακοίνωσε νέα μοντέλα MacBook Air με μεγέθη οθόνης 13 ιντσών και 15 ιντσών με το δικό της τσιπ M3.