Microsoft Surface 2, Η έκδοση RT ίσως ενσωματώνει τον Snapdragon 800

Λογικά η δεύτερη γενιά Microsoft Surface tablets θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή τον επόμενο χειμώνα και όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές των Χριστουγέννων. Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που ήρθαν αυτές τις ημέρες στο προσκήνιο αναφέρουν ότι το επόμενο μοντέλο με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows RT ίσως και να ενσωματώνει τον πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 (benchmarks).

Να θυμήσουμε ότι η πρώτη γενιά Microsoft Surface RT έχει τον τετραπύρηνο NVIDIA Tegra 3.

Microsoft Surface 2, Microsoft Surface 2, Η έκδοση RT ίσως ενσωματώνει τον Snapdragon 800

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis G

κρατήστε ενα για εμένα! εάν η τιμή του είναι καλή θα γίνει χαμός! και πριν αρχίσουν μερικοί να κρίνουν ας σκεφτούν τι παραπάνω έχει το iPad; εφαρμογές ίσως γιατί δεν μπορεί να τα κάνει όλα σωστά και τις χρειάζετε.

DEMETRIUS

Like στον απο πάνω μου!

VKostas

Εγώ θέλω ενα Surface Pro με το πάχος του RT και Haswell!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Tablets Microsoft Microsoft tablets Windows 10

Η Microsoft ετοιμάζει αναδιπλούμενο tablet;

Αν ανατρέξουμε μερικά χρόνια πίσω, γύρω στο 2009 με 2010, οι φήμες έλεγαν τότε ότι η Microsoft ετοιμάζει αναδιπλούμενο tablet, το οποίο είχε την κωδική ονομασία Courier. Τελικά το tablet αυτό δεν ήρθε ποτέ, αλλά οι φήμες ξεκινούν ξανά.

Computers Internet Explorer 10 Internet Explorer 9 Microsoft

Microsoft: Τέλος η υποστήριξη Windows 8, Internet Explorer 8, 9 και 10

Από σήμερα η Microsoft σταματά την υποστήριξη των Windows 8 και παλαιότερων εκδόσεων του Internet Explorer. Οι χρήστες των Windows 8 που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 και όσοι δεν έχουν Internet Explorer 11 δεν θα έχουν πρόσβαση σε patches και updates για να κρατήσουν το software ασφαλές.

News Microsoft Microsoft tablets

Microsoft Mercury: Renders από το ακυρωμένο tablet

Έχουν ακουστεί έντονα οι πληροφορίες ότι η Microsoft είχε δημιουργήσει ένα Surface Mini tablet, το οποίο όμως τελικά ακύρωσε και δεν το αποκάλυψε ποτέ. Ο λόγος ήταν το γεγονός ότι θεώρησε πως δεν θα έχει εμπορική επιτυχία. Σήμερα, χάρη στον γνωστό @evleaks μαθαίνουμε για ένα ακόμη tablet που έχει ακυρώσει η Microsoft.