Microsoft Surface, Η τιμή του στην Αμερική θα ξεκινάει από τα 500$

Από την πρώτη μέρα ανακοίνωσης του tablet Microsoft Surface με λειτουργικό σύστημα Windows 8 είχαμε φαγωθεί να μάθουμε πόσο θα κοστίζει. Αν θυμάστε υπήρξαν και φήμες για τιμή 299$ κάτι τελικά δεν ισχύει μιας και το πιο οικονομικό Surface θα κοστίζει 500 δολάρια Αμερικής και θα είναι το μοντέλο με τα 32GB σκέτο χωρίς το κάλυμμα-πληκτρολόγιο, το Touch Cover.

Ακολουθεί το μοντέλo 32GB πακέτο με το Touch Cover και τιμή 599 δολάρια Αμερικής ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται η έκδοση 64GB με 699$ (συμπεριλαμβάνεται το Touch Cover).

Το Microsoft Surface θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν σήμερα για της χώρες Αμερική, Καναδάς, Αυστραλία, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Κίνα και Χονκ-Κονγκ.

update: Η τιμή τους στην Ευρώπη/ Γαλλία θα είναι:
32GB χωρίς Touch Cover: 489 ευρώ
64GB με Touch Cover: 694 ευρώ

, Microsoft Surface, Η τιμή του στην Αμερική θα ξεκινάει από τα 500$

, Microsoft Surface, Η τιμή του στην Αμερική θα ξεκινάει από τα 500$

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Ήθελα να πάρω το Pro αλλά μάλλον θα ξεφύγει η τιμή του!

Θανάσης

δεν μπορώ ακόμη να το χωνέψω γιατί τόσο μεγάλη απόκλιση στις τιμές 500$ = 384Euros… 🙁

PiXel

Μεταφορικά, τελωνειακοί δασμοί, φορολογία…

tolkιen

Γι αυτο απ εξω θα το παρουν οσοι μπορουν. Μαζι κι εγω 🙂

GREG

Ας μην ξεχνάμε πως ξεκίνησε το Project Surface της Microsoft πριν 5 χρόνια. Δούλευε με κάμερα. Τώρα με οθόνη αφής. Σε 5 χρόνια με τι;
https://www.youtube.com/watch?v=7WIkrQu0-v0

Γιωργος

Παρα πολυ καλο tablet και φυσικα με windows λειτουργικο λυνει τα χερια αφου ολα τα λαπτοπ και desktop pcs ειναι με το ιδιο software ( η συντριπτικη πλειοψηφια στην Ελλαδα). Στα μειον ειναι η μη υπαρξη 3G πραγμα που δε με διευκολυνει σε σημεια που δεν υπαρχει wifi .Δε γινεται να εξαρτασαι μονο απο wifi πλεον, Ειναι λιγο οπισθοδρομικο. Για να δουμε τι tablets με win8+3g θα μας δειξουν και οι αλλες εταιριες.

PiXel

Πάντως με ξεχνάτε ότι τρέχει Windows RT και όχι Windows 8, άρα δε θα τρέχει τις legacy εφαρμογές του desktop αλλά μόνο ότι υπάρχει στο Windows Store, το οποίο προς το παρόν είναι σχεδόν άδειο σε σύγκριση με το App Store της Apple και το Google Play (ακόμα και με το Marketplace των Windows Phone). Για πραγματική υποστήριξη και παραγωγικότητα θα είναι το Surface Pro με το Core i5 και τα Windows 8, όπου και θα τρέχει τα πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets Apple iPad Pro

Apple: Ετοιμάζει iPad Pro με τσιπ M2 για το φθινόπωρο;

Κάπου μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου θα έχουμε ένα iPad Pro με τσιπ Μ2 από την Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab S8: Εμφανίστηκε για λίγο στο Amazon Italy και μάθαμε τα πάντα

Η σειρά Galaxy Tab S8 της Samsung αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην Ευρώπη αρκετά σύντομα.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra: Διέρρευσε εικόνα στη σελίδα υποστήριξης της Samsung

Η Samsung προχώρησε και δημοσίευσε μια επίσημη εικόνα του επερχόμενου Galaxy Tab S8 Ultra στη σελίδα υποστήριξης στις ΗΠΑ

Tablets Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab S8

Διέρρευσε το νέο Galaxy Tab S8 – Δεν θα έχει φορτιστή;

Τα Galaxy Tab S8 και Galaxy Tab S8 Ultra αποτελούν τα πολυαναμενόμενα tablet κορυφαίας κατηγορίας που, αναμένεται, σύμφωνα με τις φήμες, να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2022.