Προσιτό Microsoft Surface με οθόνη 7 ιντσών και RT; [φήμες]

Τα Windows tablets με την “ελαφριά” έκδοση RT φαίνεται ότι δεν έχουν βρει θετική ανταπόκριση από τους καταναλωτές που τουλάχιστον την πρώτη γενιά τη θεωρούν ακριβή και “λειψή”. Αυτό καταδυκνύεται από τη χλιαρή υποδοχή τους και την στροφή των εταιρειών προς μείωση τιμών όπως στη περίπτωση του Dell XPS 10 που στην Αμερική έπεσε στα 299$ (περίπου 230 ευρώ).

Κάποιοι λένε ότι ίσως στο μέλλον να μην υπάρχουν καν RT tablets, όμως η ιστοσελίδα DigiTimes αναφέρει σήμερα ότι οι πληροφορίες της κάνουν λόγο για ένα 7ιντσο Microsoft Surface με Windows RT και τιμή μεταξύ 249-299 δολάρια Αμερικής.

Microsoft Surface 7", Προσιτό Microsoft Surface με οθόνη 7 ιντσών και RT; [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ορεστης

μα πραγματικα ποιος θα παρει rt? εγω αν ειχα τα λεφτα θα επαιρνα ενα με απλα 8 η pro για να εχω ενα υπερτατο πολυεργαλειο tablet-netbook τωρα γιατι να παρω την μιση εκδοση και να μην παρω ενα android tablet η ακομα και ipad (αντε το πα! αν και απαιχθανομαι τα ipads) μιας που εχουν πιο ολοκληρωμενο market? ουσιαστικα η δυναμη ενος καλου tablet ειναι η πληροτητα του μαρκετ του

makis88

@ορεστης εχεις δικιο αλλα το μαρκετ θα γεμισει με τον καιρο. Το θεμα ειναι γιατι η microsoft δεν δινει τα rt σε πολυ καλυτερες τιμες, να τα παρει ο κοσμος χωρις να δωσει μια περιουσια. Αν ανεβασει το μεριδιο ακομα και με πτωσεις τιμων θα ασχοληθουν περισσοτεροι developers και θα γεμισει το market. Επισης η microsoft μπορει να πληρωσει καποιες γνωστες εταιριες για να φτιαξουν διασημες εφαρμογες και παιχνιδια για το store της οπως εκανε η blackberry. Αλλα φαινεται οτι δεν βιαζεται ιδιαιτερα αυτη τη στιγμη.

Ορεστης

τι να πω…τωρα που εσφιξαν τα πραγματα, επεσε και η τιμη, 230€ νομιζω δεν ειναι ασχημα 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.