Microsoft Surface Pro 3, αποκαλύφθηκαν κάποια specs και τιμές

Πριν από λίγο καιρό ακούσαμε ότι η Microsoft ετοιμάζει μια “mini” Surface συσκευή η οποία θα έχει 8 ιντσών οθόνη και θα παρουσιαστεί σε press event την Τρίτη στη Νέα Υόρκη. Εκτός από την “mini” συσκευή όμως, τις τελευταίες μέρες ακούμε και για το Microsoft Surface Pro 3.

Το Surface Pro 3 δεν είναι ένα refresh του Microsoft Surface Pro 2 αλλά φαίνεται πως είναι ένα νέο μοντέλο πιθανότατα με μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης.

Το Windows Phone Central δημοσιεύει πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά, όπως τιμές, επεξεργαστές, εσωτερική μνήμη και μέγεθος οθόνης.

Το Surface Pro 3, θα είναι διαθέσιμο σε 5 εκδόσεις:

• i3-4GB RAM-64GB – $799
• i5-4GB RAM-128GB – $999
• i5-8GB RAM-256GB – $1299
• i7-8GB RAM-256GB – $1549
• i7-8GB RAM-512GB – $1949

Επιπλέον, θα έχουμε και νέα Type Covers προφανώς λόγω της μεγαλύτερης οθόνης, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε μαύρο, μοβ και γαλάζιο χρώμα.

Τέλος, ο απόγονος του Surface Pro 2, αν και θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, φημολογείται ότι θα έχει μικρότερα bezel. Περιμένουμε να δούμε τι θα μας παρουσιάσει η Microsoft την Τρίτη.
, Microsoft Surface Pro 3, αποκαλύφθηκαν κάποια specs και τιμές
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tolkien

Σαν μηχανημα το surface pro 2 που εχω ειναι ωραιο. Το χρησιμοποιεις σαν laptop ανετοτατα, αλλα ρε guys αμα ειναι και θες να το χρησιμοποιησεις για tablet κουραζονται τα χερια. Πιστευω γι’ αυτο προσπαθουν εκει στην microsoft να πιασει το surface με arm (Windows RT γενικοτερα) γιατι εκει μπορουν να γινουν πολλες επεμβασεις (πχ βαρος, λεπτο και το κυριοτερο μεγαλυτερο κερδος για την MS 🙂 ), αλλα με το τοσο αθλιο windows store που εχουν, δεν υπαρχει περιπτωση να πιασουν ποτε. Και απ οσο διαβαζω η νεα εκδοση mini του surface θα ειναι με arm. Ε ρε γλεντια. Ακομη και τα windows RT που ειναι καλυτερα κατα την αποψη μου απο καθε ipad και ΚΥΡΙΩΣ καθε android tablet, η google και η apple εχουν apps και οι κινησεις της microsoft ειναι μηδεν ωστε να υποστηριξει το λειτουργικο της με εφαρμογες (και ας ειμαι microsoft user η αληθεια να λεγεται).
Προβλεπω γελιο την Τριτη για το τι θα παρουσιασει και τις τιμες αντιστοιχα (αν και οι τιμες απ’ οτι φαινεται διερευσαν 🙂 )

Junkermann

Ποιες είναι οι εφαρμογές που σου λείπουν;

_Junkermann

Πέτρος

Ένα Surface με μεγαλύτερη οθόνη το περίμενα, μήπως και το πάρω ως ultrabook. Αν τα δολλάρια μεταφραστούν σε ευρώ, δεν είναι και τόσο τραγικές οι τιμές.

nikmour

Το κακό είναι πως κάποιοι μένουν στον απόλυτο αριθμό apps (και όχι προγραμμάτων) για να καταλήξουν σε πλατφόρμα. Αυτό δυστυχώς γίνεται και με τα rt. Είναι ένα tablet (surface) ανώτερο και απο iPad και από top android και όλοι βλέπουν τον απόλυτο αριθμό των apps. Υπάρχουν ελλείψεις αλλά σε ποιότητα και οι top εφαρμογές είναι εκεί.

nick2010

True Windows (όχι RT και βλακείες) σε τάμπλετ ΚΑΙ προσιτή τιμή (όχι αυτά τα τέρατα και σημεία που διαβάζουμε ως νούμερα για τις τιμές μίας καλής συσκευής) θα ήταν το τέλος του android tablet και η αρχή (ή μάλλον reboot) της MS σε ένα νέο επίπεδο αγοράς υπολογιστών.

Κακά τα ψέματα, η αγορά του επιτραπέζιου κρατιέται από το gaming (και τις υψηλές απιτήσεις σε hardware) αλλά πιο γερά φορητά μηχανήματα που θα μπορούν να δώσουν άφθονο υλικό ψυχαγωγίας με αξιοπρεπή απόδοση μπαταρίας (συν τη σταθερή αξία των λειτουργιών γραφείου), θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο σημερινός χρήστης (power user or not).

konstantine73

Κατοχος asus t100…..
ότι ηθελα από metro apps τις βρηκα. Σαφως και δεν εχει την ποικιλια των αλλων 2 stores αλλα δεν είναι και τραγικα τα πραγματα μην τα παραλέμε….

Από την άλλη ρε φιλε αφου δεν σε καλυψε, πριν το αγορασεις δεν το εψαξες καθολου? και δεν είναι και φτηνο μηχανακι το sp2….

tolkien

@konstantine73 Δεν ειναι οτι δεν με καλυψε. Απλα για tablet δεν κανει απ οτι ειπα και οτι το store τους ειναι μαπα για μενα με βαση αυτο που εχω στο ipad ας πουμε (στο ipad για μενα φοβερη εφαρμογη ειναι το office που εβγαλε η microsoft επειδη εχω ομως στο pc το office 365. Aκομη και στο tablet nexus που εχω ειναι πολυ καλυτερο το store). Για εγκατασταση παραδοσιακων προγραμματων οπως ξερουμε σκιζουν τα Windows 8.1. Καλος κακος η δυναμη ενος μηχανηματος και κατα επεκταση της εταιρειας, που ποια τα ονομαζουν tablet or laptop ειναι και ποσο το υποστηριζουν οι developers (και οταν προκειτε για windows store απλα αδιαφορουν. Αυτα δεν ειναι δικα μου συμπερασματα αλλα διαβαζω και βλεπω τι γινεται). Επειδη μου λες αν το εψαξα ή οχι, γιατι δεν ειναι και φθηνο, να αναφερω οτι δεν το πηρα για tablet αλλα περισσοτερο για laptop (για ευκολια μεταφορας και κυριως δουλειας. Απλα συγκρινομενο με ipad, δηλαδη tablet εχει αχανες διαφορες με μεγα μειον το βαρος και το store). @Junkermann Συγκριτικα με τα αλλα 2 stores ειναι τρομερα ελλειπης. Στο μονο που νικαει το windows store ειναι αμα το συγκρινεις με το mac app store.(παντα μιλαω προσωπικα. Ακομη και τα… Συνέχεια »

johnjohn

Ασχετο, αλλα σημερα πηγα στο The Mall για να τσεκαρω windows tablets σε 8inch, τα public ειχαν μονο το encore και το πλαισιο μονο ενα τεραστιο turbo-x με καλη ποιοτητα παντως και οταν ρωτησα τον υπαλληλο γιατι δεν εχει αλλα μοντελα μου απαντησε οτι δεν ειναι της μοδος!!!!!

tolkien

Καλα κρασια επρεπε να τους πεις johnjohn. 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.