Microsoft, δείχνει γιατί το Surface Pro 3 είναι το πιο παραγωγικό tablet

Μπορεί η Apple να παρουσίασε εχθές το iPad Air 2 ως το πιο λεπτό tablet στον κόσμο με πάχος μόλις 6.1 χλστ., όμως η Micrsoft κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο promo video για το Surface Pro 3 για να δείξει ότι είναι το πιο παραγωγικό tablet στον κόσμο. Το Surface Pro 3 με 12 ιντσών οθόνη 2160 x 1440 pixels λανσαρίστηκε από τη Microsoft ως ο αντικαταστάτης του laptop.

To Microsoft Surface Pro 3 όπως είπαμε έρχεται με 12 ιντσών οθόνη, Surface Pen, multi-position Kickstand, Microsoft Office, υποδοχή για microSD κάρτα, USB 3.0 θύρα και αποσπώμενο πληκτρολόγιο. Βεβαίως δεν είναι συσκευή που μπορεί να συγκριθεί με το iPad της Apple αλλά περισσότερο με Mackbook Air.

Δείτε επίσης: Microsoft Surface Pro 3, επίσημα με 12″ οθόνη και στοχεύει να αντικαταστήσει το laptop

microsoft surface pro 3, Microsoft, δείχνει γιατί το Surface Pro 3 είναι το πιο παραγωγικό tablet

microsoft surface pro 3, Microsoft, δείχνει γιατί το Surface Pro 3 είναι το πιο παραγωγικό tabletmicrosoft surface pro 3, Microsoft, δείχνει γιατί το Surface Pro 3 είναι το πιο παραγωγικό tablet

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

Σαν κάτοχος Surface RT One ( και πρωην 3 android και ενός iPad ) μακράν ότι καλύτερο σε tablet…αν μπορείς να το πεις έτσι…

Junkermann

Και θα γίνει ακόμα καλύτερο στο επόμενο refresh/update:

Φανταστείτε το Pro 4 – ή όπως αλλιώς θα λέγεται – με intel M (επιδόσεις εφάμιλες του iCore χωρίς ανεμιστήρα) και με Windows 10.

Ωραίο promo βίντεο της Adobe:
https://www.youtube.com/watch?v=PlLR9ANGsOo

_Junkermann

VasiliS4mini

Είναι θέμα χρόνου να κάνει αυτό που ξέρει καλά να κάνει πάντα η Microsoft. Με αργά και σταθερά βήματα θα κυριαρχήσει παλι. Οι βάσεις και η ιστορία της Microsoft δείχνουν πως αν και 4η μπορεί να θεωρείται αρχηγός της τεχνολογίας.

tolkien

καλημερα guys.
Επειδη εχω και ipad και android tablet μπορω να πω οτι το Surface Pro 3 που πηρα ειναι ολα τα λεφτα. ΟΚ ειναι πιο ακριβο απο άλλα tablet-laptop αλλα ειναι ανωτερο απο ipad-android.
Αν το χρησιμοποιησετε λιγο θα καταλαβετε τι εννοω.

Seme

@tolkien από που το πήρες το Surface 3;;;

tolkien

@Seme απο αμερικη

Junkermann

Seme, δεν χρειάζεται να ξενιτευτείς 🙂

Υπάρχει το επίσημο ηλεκτρονικό μαγαζί http://www.microsoftstore.com/
Το ελληνικό πουλάει μόνο software. Θα αλλάξεις την χώρα (κάτω αριστερά) σε Γερμανία (το φθηνότερο σε Ευρώ) και σου έρθει χωρίς μεταφορικά κανονικά με τιμολόγιο και ΦΠΑ.

Έτσι αγόρασα το Surface 2, έτσι θα πάρω και το επόμενο Pro κάποια στιγμή.

_Junkermann

nikos

Καλά δεν το συζητάμε ότι τα surface pro είναι ανώτερα από όλα τα ipad/android tablets. Αυτό είναι δεδομένο… Η τιμή του τσιμπιμένη αλλά και πάλι ο μόνος ανταγωνιστής του είναι το macbook pro που είναι πιο ακριβό ,μεταφέρεραι πιο δύσκολα και φυσικά δεν έχει touch screen που είναι όλα τα λεφτά στα windows 8.1!

kotsos

@nikos Μη το συγκρίνεις με το macbook pro εκτος αν έκανες λάθος και εννοείς mac air σίγουρα είναι ότι καλύτερο σε tablet το surface pro η αλήθεια είναι ότι αν έβγαινε το macbook pro retina με touchscreen πάλι θα το δούλευες με το trackpad γιατί είναι υπερβολικά εύχρηστο όσοι έχουν ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ. Σε καμια περίπτωση δεν είναι ο ανταγονιστης του το surface pro.

Bill

Δεν ξέρω για εσάς εγώ πάντος που σπουδάζω έξω τον τελευταίο ένα χρόνο μόνο αυτό χρειάζομαι (μιλάω για προκατόχο και τώρα γιά αυτό) ειναι άριστο κάνει τα πάντα και είναι απίστευτα βολικό !

kotsos

και εγώ bill δουλεύω Σιγκαπούρη με το που φθάσω θα το τσιμπήσω.

NICK_X

Ρε παιδια αφου εχει πληρες λογισμικο δεν θα επρεπε να θεωρείται laptop!?!?νομιζω δεν του λειπει τπτ εκτος του driver!!αλλα εχει και gps κατι που δεν εχουν αλλα laptop!!!μπορει δλδ καποιος να πεταξει laptop 4ετιας και να παρει το surface!?!?

X

Δίλημμα μεγάλο το αν θα έπρεπε να αλλάξω το asus t100 μου με το surface 3 και τελικά δεν το εκανα εντάξει οκ ο επεξεργαστής του FB ειναι πράγματι σφαίρα αλλα με την IntelHD επάνω προφανώς και το συστημα πέφτει σε bootleg – επιπλέον το βάρος του και η αυτονομία του δεν ειναι και τα καλύτερα – τελος το μεγάλο πρόβλημα με τα windows tablets ειναι ο χειρισμός και στο surface δε φτανει που δίνεις ενα κάρο λεφτά δίνεις και αλλα 120 για ενα πλικτρολογιο που θα έπρεπε εξ αρχής να ειναι μέσα στη συσκευασία. Σίγουρα τα Windows tablet ειναι το μέλλον αλλα ακομη βρίσκονται στα σπαργανα οχι τόσο απο επεξεργαστές (ειδικά με τους νέους παθητικής ψύξης θα ειναι ολα οκ) αλλα κυρίως απο κάρτες γραφικών και χειρισμό ας δούμε τι θα κανει και το 4 – προς το παρόν ο συνδυασμός asus t100 και ipad με υπερκαλύπτουν πολυ περισσότερο απο το surface 3 που θα έπαιρνα με τα ίδια χρήματα 🙂

Seme

@Junkermann
Ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα, σε περίπτωση που το αγοράσω, (αποκλείεται αλλά λέμε τώρα) εγγύηση έχω απο κάπου?? Και αν ναι, θα πρέπει να το στείλω εκεί που το αγόρασα πχ Γερμανία για να φτιαχτεί???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.