Microsoft Surface Pro, Από τις 9 Φεβρουαρίου στα καταστήματα [US]

Το Microsoft Surface Pro με επεξεργαστές Intel Core i5 αρχιτεχνονικής x86 και λειτουργικό σύστημα Windows 8 Pro ξεκινάει την καριέρα του στην Αμερική το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου. Με το Surface Pro μπορείτε να εγκαθιστάτε λογισμικό όπως και στον Windows υπολογιστή σας ενώ ταυτόχρονα έχετε πρόσβαση και στο Windows 8 Store για να κατεβάζετε applications.

microsoft surface pro, Microsoft Surface Pro, Από τις 9 Φεβρουαρίου στα καταστήματα [US]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MichalakisS

Ε μεταξύ μας δε θεωρείται και “ταμπλέτα”, καλύτερα πάρτε ένα ultrabook πιο κομψό ειναι και πλέον τα ομορφαίνουν όλοι (εστω και αν ειναι αντίγραφα του MBA). Φαίνεται ότι ταμπλέτα με desktop λειτουργικό δε θα περπατήσει κατ εμέ.

makis88

Όλα θέμα τιμολόγησης είναι… Αν μπορείς να βρείς tablets με windows8 απο 299 πχ όπως βρίσκεις λάπτοπ δεν θα περπατήσει απλά.. Θα τρέξει!

spyros

Tablet απο 300 e θα ειναι windows RT. Αν βγαλουν με κανονικα 8 θα παει, δεν θα πεταξει ομως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Apple MacBook Pro Microsoft

Η Microsoft κοροϊδεύει το MacBook Pro σε νέο διαφημιστικό για το Surface Pro 7

Σε ένα νέο διαφημιστικό της η Microsoft κοροϊδεύει το MacBook Pro και δείχνει πόσο καλύτερο είναι το Surface Pro 7, όμως ξεχνάει κάποια στοιχεία.

Computers Microsoft Microsoft Surface Microsoft Surface Pro

Surface Pro 8: Διαρροή αποκαλύπτει όλα τα μοντέλα και τις τιμές, τέλος τα 4GB RAM

Τα μοντέλα της σειράς Surface Pro 8 θα έρθουν με παρόμοιες τιμές αλλά και design με τα προηγούμενα μοντέλα, χωρίς όμως την έκδοση με 4GB RAM.

Computers Apple ARM featured

Apple M1: Ξεπερνάει με Windows 10 ARM τις επιδόσεις του Surface Pro X

Μπορεί η Microsoft να προσφέρει το δικό της ARM Surface Pro X, όμως ο M1 της Apple καταφέρνει να το ξεπεράσει στο Geekbench και μάλιστα με Windows 10 ARM.

Tablets Microsoft Microsoft Surface Pro

Εικόνα στο Twitter δείχνει το Microsoft Surface Pro 8

To Microsoft Surface Pro 8 θα είναι το νέο premium tablet της εταιρείας, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον λογαριασμό Twitter του χρήστη @cozyplanes.