MLS iQTab Astro 3G, Με οθόνη 8 ιντσών και τιμή 249 ευρώ

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το tablet MLS iQTab Astro 3G με τη δημοφιλή διαγώνιο οθόνης 8 ιντσών (7.85″ LCD IPS 1024×768 pixels), τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, Android 4.2 Jelly Bean, αλουμινένιο σασί και τιμή 249 ευρώ. Το Astro 3G δέχεται κάρτες SIM και εκτός από mobile internet μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τηλεφωνική συσκευή!

Ενσωματώνει GPS και πλήρες λογισμικό navigation Talk&Drive αλλά και την πλήρη σουίτα αποκλειστικών εφαρμογών Talk&Call, Talk&SMS, Talk&Post (Facebook), Talk&Email αλλά και την νέα Talk&Lock που αναγνωρίζει τη φωνή και κλειδώνει-ξεκλιεδώνει μόνο αν ακούσει εσάς!

Το MLS iQTab Astro 3G ενσωματώνει κάμερα 3.2 Megapixel και δεύτερη μπροστινή VGA, Bluetooth, Wi-Fi, USB-OTG, αποθηκευτικό χώρο 8GB και δέχεται κάρτες μνήμης micro SD.

MLS iQTab Astro 3G, MLS iQTab Astro 3G, Με οθόνη 8 ιντσών και τιμή 249 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΧΡΗΣΤΟΣ

Ενα αξιολογο tablet απ’την ΜLS.

Θοδωρής

Πιστεύω πως η MLS χρησιμοποιεί το brand “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” για να προωθήσει τα κινεζικής προέλευσης tablet που εισάγει.Εγκαθιστά στο απείραχτο android τις πολύ ωραίες εφαρμογές που έχει κάνει,τα βάζει ένα καπέλο 80+ ευρώ και τα ρίχνει στην αγορά.

Θεωρώ πολύ κακή κίνηση για την όριμη πλέον ελληνική αγορά.
Αν τα ανέβαζε στο playstore με 50 ευρώ θα έκανε καλύτερες πωλήσεις και θα την γνώριζαν περισσότεροι.

Tasos

Ως τηλεφωνική συσκευή πιστεύω θα βολέψει μόνο μες στο αυτοκίνητο συνδεδεμένο με bluetooth και γενικότερα μόνο με bluetooth handsfree. E μη δούμε τώρα ανθρώπους στο δρόμο να κρατάνε 8ιντσα στο αυτί τους! Δε λέει! Πάντως καλό είναι που υπάρχει και τηλέφωνο.

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Πιστεύω ότι άνετα μπορεί να συναγωνιστεί υπόλοιπα τάμπλετ άλλων εταιριών.Το θέμα είναι ,νομίζω η μικρή μπαταρία! Συγνώμη εάν κάνω λάθος!

Vard

Μα τι τιμές είναι αυτές τώρα!
Μπράβο στην MLS πάντως απλά τις τιμές να προσέξει λίγο για να μπορέσουμε να την στηρίξουμε και να την προτιμήσουμε έναντι του ανταγωνισμού .

Darth

πράγματι αυτό με το ελληνικό πρέπει να σταματήσει……. οκ διπλασιασμός τιμών (130 κάνει η συσκευή) δεν με νιαζει όποιος δεν θέλει δεν αγοράζει (ο καθένας εχει το μυαλό του)

αλλά αυτό το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» πρέπει να σταματήσει (κανονικά πρέπει να είναι και παράνομο να το γράφουν αυτό

Vard

Φίλοι μου αν κόστιζε 135 ευρώ πχ θα ξεχνούσαμε ότι είναι ” ΕΛΛΗΝΙΚΟ ” όμως.

telas

Ρε παιδιά μην γκρινιάζετε. Δηλαδή οι άλλες εταιρείες τι κάνουν στην τελική; Κινέζικα πουλάνε με το δικό τους brand, εδώ η MLS σου δίνει και 2 χρήσιμες εφαρμογές δωρεάν (αν δεν κάνω λάθος) που αλλιώς θα τις αγόραζες.

Darth

μα εκεί είναι και το θέμα
το λει «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» και πάει τιμή επί δυο (γιατί τόσο κοστίζει όσο είπαμε 135)
για να πουλήσει .. ΑΙΣΧΟΣ

αν κόστιζε 135 θα λέγαμε μπράβο τους καλή κίνηση στους δύσκολους καιρούς (όπως και να το ονόμαζαν), αλλά έτσι όπως το κάνουν είναι καθαρά εκμετάλλευση (κλασσική αθάνατη ελληνική τακτική)

Nio

E τοτε κ τα αιφον δεν ειναι αμερικαναικα ειναι απο την Κινα. Α κ οποιος εχει toyota μην λεει εχω γιαπωνεζικο. ΕΙΝΑΙ απο την Κινα. Και οποιος εχει mercedes σιγα την βλακεια τουρκικο ειναι. Και οποιος εχει mitsubishi κλιματιστικο ας το πεταξει το παλιοκινεζικο.
Αυτα για να μην κανετε σαν παιδακια που δεν ξερετε τι σας γινεται.
Το εισαγει ελληνικη εταιρεια με το ονομα της κ τις πριδιαγραφες της. Αυτο θελει να πει ο ποιητης.
Τωρα το πιασατε? Ελληνικο ταμπλετ. Τα παραγγελνει κ τα πουλαει για λογαριασμο της. Σαν την απλ. σε πολυ μικροτερο βεληνεκες φυσικα.

Vard

Απλά ακολουθεί κακή τιμολογιακή πολιτική η MLS, βεβαίως σε 2 μήνες θα πέσουν οι τιμές όπως και έγινε και με τα υπόλοιπα μοντέλα της.
Συμφωνώ ότι έχει και software μέσα αλλά και πάλι η τιμή εισόδου της συσκευής στην αγορά είναι αρκετά μεγάλη.

Darth

@Nio οχι εδώ κάνεις λάθος……….. iphone είναι σχεδιασμένα κλπ στην Αμερική και μετά κατασκευάζονται στην κίνα…. (εξαλου γράφει πάνω τους designed by apple in california and assembled in china)

το συγκεκριμένο είναι ένα oem προϊών(noname μηχάνημα που κατά παραγγελία βάζουν το logo τους όποιος θέλει…. και turbox κλπ τα ίδια κάνουν) του βάζουν λόγο του mls και μερικές εφαρμογές της

Nickolas

Είμαι σίγουρος οτι η MLS έχει κάνει καλή δουλειά με τις έξτρα υπηρεσίες που προσφέρει, αλλά με αυτά τα χαρακτηριστικά η τιμή είναι πολύ υψηλή, με 30 ευρώ παραπάνω παίρνει κάποιος το LG G PAD 8.3 με full hd οθόνη, πολύ δυνατό επεξεργαστή κλπ

Manosp3

Και πες ότι κάνει 135€ για βάλε και πόσο κοστίζει να σου βάλουν λογότυπο, custom software, εισαγωγή από Κίνα, ΦΠΑ , μεταφορικά , κέρδος mls, λογικό να ανεβεί η τιμή.

Nio

Ναι αλλα στο πουλαει η mls οχι η oem.
Επομενως. Αν κατι δεν παει καλα δεν θα πεις η κ@λοεταιρεια η OEM αλλα την mls θα κατηγορησεις κ καλα θα κανεις.
Κ τα ελληνικα ρουχα απο κινεζικα υφασματα φτιαχνονται. Κ τα ιταλικα. Δεν υπαρχουν κ πολλα εκτος Κινας.
Κ αν η apple το σχεδιαζε στην Κινα τι θα αλλαζε??????????? Οχι πες μου. Οι ιδιοι σχεδιαστες αν εμεναν Κινα τι θα αλλαζε? Κοιτας εκει το διαφημιστικο τρυκ την πατας οπως ολοι. ΟΛη η δουλεια γινεται στην ΚΙνα. Τι με νοιαζει ΠΟΥ το σχεδιασαν???? Πλακα μου κανεις?

Nio

Designed by illuminatis in Kolonaki and assembled by gypsi in Zefyri.

Darth

@Nio μα δεν είναι τα υφάσματα μόνο εδώ (τα parts) είναι όλη η συσκευή

@Designed by illuminatis in Kolonaki and assembled by gypsi in Zefyri.
0χ0α0χ0α0χ0α0χ0α0χ0α0χ0α0χ0α0χ0α0χα ελιοσααααααααααααα

Nio

Ενταξει στην ουσια τις εφαρμογες τους σου πουλανε σε μια συσκευη της επιλογης τους με την επωνυμια τους. Μακαρι να διαλεγαν λιγο καλυτερες συσκευες γιατι ο ελληναρας θελει καλα πραγματα…

Darth

@Nio τώρα μάλιστα τα είπες πολύ καλά
ουσιαστικά αυτή είναι η τιμολόγηση
100 ευρώ συσκευή (μαζική παραγγελιά)
45 ευρώ το φπα
50 ευρω εφαρμογές τους
50 ευρώ κέρδος

δεν θα το έλεγα ότι τιμή είναι τραγική (αν αφαιρέσουμε της εφαρμογές κλπ)

απλός το μόνο πράγμα που την σπάει σε όλους ότι το λένε «ΕΛΛΗΝΙΚΟ»

Vard

εεε καλά μην κολλάμε κιόλας σε μια φράση! 😛
Εγώ πέρυσι τέτοιο καιρό είχα αγοράσει άλλο ένα “Ελληνικό” tablet από την Oktabit.
Βέβαια είχε τα προβληματάκια του δυστυχώς αλλά μου το άλλαξαν δυο φορές άψογη εξυπηρέτηση δηλαδή.( τώρα το έχω χαρίσει ) 😛
Αν μπορέσουν να συνδυάσουν εξυπηρέτηση με ποιότητα σε λογική τιμή θα τα πάνε καλά.
Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και θα πρέπει να προσεγγίσουν με σωστό τρόπο εκτός των άλλων και το target group όπως πχ εμάς που έχουμε και μια ιδέα παραπάνω από τεχνολογία και είμαστε διαρκώς ενημερωμένοι για να μας δελεάσουν και να αποτρέψουν την αγορά άλλων ΟΕΜ tablets από Κίνα μεριά.

Δημήτρης Μ

Ακριβώς έτσι όπως τα είπε ο @Darth Είναι τα πράγματα και είναι πραγματικά Κρίμα που δεν τις δίνει τις εφαρμογές της η mls μέσω των store με μια νορμάλ τιμολογιακή πολιτική.κακά τα ψέματα με τόσο Μικρές παραγγελειες συσκευών που κάνει η mls απο Κίνα,δν έχει το περιθώριο να ρίξει πιο κάτω την τελικη τιμολόγηση των τους.επίσης δεν έχει την οικονομική άνεση προς το παρών να παραγγείλει συσκευές με τεχνικά χαρακτηριστικά που πλησιάζουν τις high end.φαύλος κύκλος προς το παρών γιατί οι περισσότεροι στρέφονται σε άλλες λύσεις όσο και αν τους αρέσουν οι εφαρμογές που προσφέρει η εταιρία.Για μένα Μονόδρομος να δώσει στα stores(και των τριών μεγάλων λειτουργικών)τις εφαρμογές της μπας και μαζέψει τα φράγκα που απαιτείται για ένα μεγσλυτερο άνοιγμα.μη ξεχνάμε οτι ο destinator ήταν αυτός που της έδωσε την ώθηση για να κάνει τις πρώτες απόπειρες βγάζοντας τις mls Συσκευές

Γιαννης

Ειναι λιγο τσιμπιμενη η τιμουλα του. Απο το εξωτερικο μπορεις να παραγγειλεις πιο τιμιες προτασεις.

theokoukoulis

αν είναι εύκολο να μας δώσει κάποιος τις διαστάσεις !!!! Ενδιαφέρον το tablet !!!

Θοδωρής

Στα 200 ευρώ υπάρχει το TAB ZTE E8Q 3G που πουλάει ο Γερμανός.
Βέβαια δεν είναι αλουμινένιο και έχει και είναι υποδεέστερο στην κάμερα.
Στην έκδοση WiFi που το έχω είναι εξαιρετικό.

Αντώνης

παιδιά έχει κανένας(ή αν έχει δει) το IQTab king να μας πει αν αξίζει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.