Τρίτη
06/08/2013

Καλοκαιρινός διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε το tablet MLS iQTab King

Τεράστιος καλοκαιρινός διαγωνισμός από το Techblog με δώρο το αλουμινένιο tablet MLS iQTab King με οθόνη αφής 7 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 1280×800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και Android 4.1 Jelly Bean. Με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές Talk&Εmail και Τalk&Post μπορείς να του μιλάς στα ελληνικά και αυτό να σε καταλαβαίνει! Μάθε πως μπορείς να το κάνεις δικό σου!

Update: Παρασκευή 23 Αυγούστου.
Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και τυχερός νικητής είναι ο Δημοσθένης «d1mxxxxx@hotmail.com» ο οποίος και έχει ενημερωθεί με email.
Αυτή τη στιγμή ανεβαίνει το βίντεο της κλήρωσης στο Vimeo και όταν θα γίνει διαθέσιμο θα μπορέσετε να το δείτε εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας!

Update: Τρίτη 20 Αυγούστου.
Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Αυγούστου και o τυχερός νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα και στο Fan Page στο Facebook. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο ένα MLS iQTab King θα πρέπει:
• Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό το άρθρο αναφέροντας μια θετική σκέψη.
• Να κάνετε public share το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook!
Όλοι θα λάβουν μέρος στην κλήρωση είτε έχουν Facebook είτε όχι!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 22:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Facebook Fan Page.

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλούμε μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι υπόλοιπες συμμετοχές!

MLS iQTab King black

Μάθε για: , , , , , ,

Συντάκτης: .


1.960 Σχόλια

 1. ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 2. Ο/Η ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ λέει:

  Φοβερό tablet. Πολλά συγχαρητήρια στους Έλληνες κατασκευαστές.

 3. Ο/Η Μιχαλης λέει:

  Καλη επιτυχια!

 4. Ο/Η Γιαννης λέει:

  καλη επιτυχια!!

 5. Ο/Η Periklis λέει:

  Καλή επιτυχία σε όλους !!!

 6. Ο/Η Periklis λέει:

  Καλή επιτυχία σε όλους !!!

 7. Ο/Η Ηλίας λέει:

  καλό δώρο για το τέλος του καλοκαιριού