MLS iQTab King, Τετραπύρηνο Android tablet με οθόνη 7 ιντσών και τιμή 199 ευρώ

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το ισχυρότερο μοντέλο tablet της MLS Πληροφορική, το MLS iQTab King με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και οθόνη αφής 7 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση 1280×800 pixels. Το MLS iQTab King τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.1 Jelly Bean και κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, ασημί και μαύρο με τιμή 199 ευρώ.

Μαζί έρχονται οι αποκλειστικές εφαρμογές Ta Talk&Post for Facebook και Talk&Mail για να μιλάς ελληνικά στο tablet σου και αυτό να σε καταλαβαίνει.

MLS iQTab King
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean
Επεξεργαστής: 1.2GHz τετραπύρηνος
GPU: ?
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 7 ίντσες, LCD IPS, 1280×800 pixels
Κάμερα: 2 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: ? mAh
Διαστάσεις: 112.7x190x7.9 χλστ.
Βάρος: 165 γρ.

MLS iQtab King, MLS iQTab King, Τετραπύρηνο Android tablet με οθόνη 7 ιντσών και τιμή 199 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnFil

Όχι πως έχει σημασία, αλλά δείχνει να έχει και δεύτερη κάμερα.
Αξιοπρεπές το tablet, μένει να μάθουμε την μπαταρία.

Τελης

Έχει δυο κάμερες η μια 2 mp η άλλη VGA micro hdmi out και υποστηρίζει USB on the go
Δεν έχει GPS και δεν ξέρω αν έχει Bluetooth
Multirama public getitnow 199 ευρώ

kostas

Κώστα καλημέρα!. Εχουμε πληροφορία για κυκλοφορία της 3G έκδοσης;

Ισίδωρος

Το tabletάκι το είχα δει από κοντά πριν κυκλοφορήσει. Πολύ καλό είναι. Αξίζει τα λεφτά του πιστεύω.

Αλέξης

Ενδιαφέρον φαίνεται. Πάντως, οι υπηρεσίες ομιλίας και talk to sms κλπ δεν είναι αποκλειστικές της MLS. Κάθε συσκευή android μπορεί να έχει τέτοιες υπηρεσίες εγκαθιστώντας την τελευταία ενημέρωση του swype keyboard που περιλαμβάνει την εφαρμογή dragon dictate με την οποία υποστηρίζονται εντολές πληκτρολογίου με φωνή οριζόντια στο λειτουργικό και όπου υπάρχει text input.

Ζαφειρης

Ρε παιδια εγω θελω να ρωτησω κατι και αν ξερει καποιος πραγματικα ας μου πει. Αν πραγματι ειναι μια Ελληνικη προσπαθεια πιστευω οτι αξιζει να τη στηριξει κανεις.Εγω μπορει να το παρω αλλα θελω να ξερω αν ειναι πραγματι ενα Ελληνικο προιον.Ή ειναι απλα ενα ανωνυμο κινεζικο που βαλαν δυο Ελληνικες εφαρμογες μεσα και το πουλανε? Δε θελω να στηριζω αρπαχτες απο Ελληνες “μαγκες” αλλα αν πραγματι δουλεψαν αρκετα πανω σε αυτο!

tsele

Πείτε μου, οχι πείτε μου ενα λόγο κάποιος να προτιμήσει αυτό το πράγμα αντί του nexus 7 του οποίου τιμή θα μειωθεί… Και μην μου πείτε οτι είναι ελληνικό και τα λοιπά καμιά κινέζικη εταιρία θα το κατασκευάζει και απλά η MLS βάζει το όνομα και κανα software. Εγώ πάντος είμαι ενα χαρούμενος κάτοχος nexus 7 που ήδη ειμαι στην έκδοση Android 4.3!

Jacob

@tsele, θα μπορούσα να σχολιάσω ιοβόλα το ανεκδιήγητο post σου, αλλα δεν θα το κάνω. Θα σου αναφέρω απλώς το R&D και googlare το. Οι Apple, Nokia, Hp, Htc, Sony, κλπ τι ακριβώς κάνουν θύμισε μου? Το ζήτημα είναι στο software κατα 90%, εκεί η καταρτισμένη, εξειδικευμένη δουλειά, εκεί τα πολλά λεφτά… και οι επιστήμονες της MLS είναι άξιοι! Κάθετι ¨φτιάχνετε¨στα εργοστάσια της Κίνας.. Τα σχέδια έρχονται απο ανθρώπους που έχουν μοχθήσει! Το προιόν ειναι τόσο ελληνικό όσο αμερικάνικο είναι το iphone.

ChrisGreece

@Jacob , Σίγουρα όλα τα προιόντα κατασκευάζονται στην Κίνα αλλά δεν ειναι σωστός ο παραλλισμός σου. Το Iphone , Nexus 7 είναι προιόντα που το Hardware & Software Design το έχει κάνει η Apple & Asus και διαθέτουν στο Shenzhen τα δικά τους γραφεία και ειδικές συμφωνίες που τους επιτρέπουν να δημιουργούν “ξεχωριστά προιόντα”. Γνωρίζεις αν για το MLS το Hardware ειναι σχεδιασμένο απο Έλληνες επιστήμονες και αν η MLS διαθετει τις υποδομές της Apple στο Shenzhen ? To ΜLS ειναι ένα καλο OEM προιόν με βελτιώσεις στο κομμάτι του λογισμικού όπου εκεί θα συμφωνήσω ότι οι επιστήμονες της MLS είναι άξιοι. Δεν πιστεύω ότι η προσέγγιση του @Τsele είναι λάθος εκτός αν γνωρίζεις κάτι διαφορετικό απο την MLS

tsele

@Jacob okay συμφωνώ μαζί σου στο R&D που ανέφερες αλλά θέλω να ξέρω αν “επιστήμονες” αυτοί της MLS θα μπορέσουν να σου παρέχουν υποστήριξη και να σου δίνουν firmware updates και αναβαθμίσεις Android, κάτι το σημαντικότερό θεωρώ στα κινητα και ταμπλετ στις μερες μας, γιατί πολλές εταιρίες το παραλείπουν αυτό!

Jacob

Παιδια και το design είναι δικό τους.. Ολο το πακέτο αναπτύσεται απο την MLS, μπορει καποια πράγματα να τα δανείζονται, όντας νεα στο χώρο, αλλα έχω διαβάσει για την εταιρεια πολλά και οι άνθρωποι το δουλεύουν παρα πολυ. Επίσης υπόσχονται αναβαθμίσεις 1-2 σε low end και παει λέγοντας.

pkporto

το πισω μερος ειναι αλουμινιο;

DT

Εγώ πάντως που το αγόρασα πριν μια δο βδομαδες απο το παμπλικ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος . Σέρνεται για τετραπύρηνο και δεν με εξυπηρετεί καθόλου . Και το ήθελα για απλά πράγματα όπως email -facebook-twitter-google earth -maps- και απλό σερφάρισμα .Και παρόλα αυτά αργεί πολύ μέχρι να κάνει ενημ´ερωση σε δύο mail fb και twitter. Και μέχρι να μπορέσ ω να κάνω δουλειά μου έχει φάει ήδη μέσο όρο 6-9 % μπαταρία .ΚΑι το πήρα για την καλή ανάλυση και για την ταχτητα ,σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας κάτω των 200 ευρώ . Το μόνο που μου απομένει είναι η 3ετης εγγύηση που προσφέρει το public me 15 ευρώ , καθότι ελπίζω ότι απλά είναι προβλημματικό .

ktheodo

Πως ενεργοποιειται το bluetooth ρε παιδια;;;;

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ…ΕΝΤΕΛΩΣ!!!ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ…. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ WI FI!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΠΩΣ Ο DT…

Kostas

@ΓΙΩΡΓΟΣ,@DT
Παιδια sorry κιολας αλλα μην ελπιζετε.Σερνεται με το wifi γιατι το καπακι ειναι αλουμινενιο και μπλοκαρει το σημα.Εχω το crystal alu που ειναι επισης αλουμινιο και στο δωματιο μου που απεχει 3 τοιχους απτο router δεν το πιανει καθολου…Ηλπιζα κι εγω να ειναι προβληματικο και το πηγα για αντικατασταση κι αυτο που μου ειπαν ηταν αυτο…Ειμαι πολυ δυσαρεστημενος

Giwrgos

παιδια πηγα το πειρα απο τον κοτσοβολο .ειχε 150 ευρο αλλα το πειρα με την εγγυησει του κοτσοβολου που ειχε οτι αν σου χαλαγε το ταμπλετ που ειχες διναν αλλο.ε μου ψιλοκολαει τωρα και θελω να του βαλω android 4.3 jelly πως γινετε ?? εχει κανεις ιδεα ?

δημητροπουλος γιωργος

παντως εμελες πατερας γιος κανουν αρπαχτη στην πυλαια τους ζηλευω αλλα ειναι μακραν πιο τιμιοι απο τουρμπεξ .Επισης τυπωμενα και ics δεν παραγονται στην ελλαδα μονο ο Φανιας μεχρι προπερσι.Εχει χοντρα δαχτυλα ο ελληνας και μονο σουξου μουξου με την γυναικα σου ξερει οταν σε στελνουν για τσιγαρα.

teo

Άθλια ποιότητα, κακό service. Μείνετε μακριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.