Motorola, Tablet που θα διαμορφώνει μόνος του ο χρήστης

Η Motorola φέρεται να ασχολείται με τη δημιουργία ενός νέου tablet, προφανώς με λειτουργικό σύστημα Android, το οποίο θα μπορεί να διαμορφώνει μόνος του ο υποψήφιος κάτοχός του μέσα από τη λειτουργία του Moto Maker, όπως γίνεται αυτή τη στιγμή με το Motorola Moto X. O εικονιζόμενος CEO της Motorola, Dennis Woodside, επιβεβαίωσε την είδηση στο Engadget αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Είναι κοινό μυστικό ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τη δυνατότητα παραμετροποίησης των συσκευών της εταιρείας από τους χρήστες, επομένως δεν αποκλείεται όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα. Το σίγουρο είναι πάντως ότι η Motorola δεν πρόκειται να μείνει για πολύ καιρό ακόμα έξω από την ανθούσα αγορά των tablets. Μπορεί από την άλλη μεριά, αντί για tablet, να δούμε μία έκδοση phablet από την αμερικανική εταιρεία, κάτι σαν ένα μεγάλου μεγέθους Moto X. Μείνετε συντονισμένοι.

Motorola, Motorola, Tablet που θα διαμορφώνει μόνος του ο χρήστης

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Το θέμα είναι ότι αν κρίνουμε από το Moto-X η παραμετροποίηση θα ισχύει μόνο για το Αμέρικα οπότε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.