Lenovo, θέλει να βάλει τη Motorola και πάλι παιχνίδι των tablets

Μπορεί η Motorola να είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την αγορά τον tablets, αλλά αυτό φαίνεται ότι θα αλλάξει, καθώς ο νέος της ιδιοκτήτης, η Lenovo έχει άλλα σχέδια. Η Κινέζικη εταιρεία σύμφωνα με αναφορές σχεδιάζει να κυκλοφορήσει Android tablets με το brand της Motorola, σε μια προσπάθεια να μπει ανάμεσα στους ανταγωνιστές της όπως την Apple και την Samsung.

Η Lenovo έχει ήδη τη δική της σειρά tablet, και πρόσφατα ανακοίνωσε το νέο Yoga Tablet 2 Pro, που σχεδιάστηκε με την βοήθεια του Product Engineer της Lenovo, Ashton Kutcher. Παρόλα αυτά η Lenovo δεν έχει παρουσία σε αγορές κλειδιά όπως της Αμερικής και της Ευρώπης.

Η κυκλοφορία νέων συσκευών με το brand της Motorola, θα βοηθούσε να ανταγωνιστεί μεγάλα ονόματα που υπάρχουν καιρό στον χώρο τον tablet. Ειδικά αν οι νέες συσκευές είναι το ίδιο επιτυχημένες όπως το Motorola Moto X και το Motorola Moto G.

Εκτός των άλλων είναι επίσης πολύ καλή χρονικά στιγμή να μπει στο παιχνίδι καθώς η αύξηση της αγοράς είχε πέσει στο 12.4% τον τελευταίο χρόνο, και το iPad δεν κάνει τις εντυπωσιακές πωλήσεις που έκανε παλαιότερα. Οπότε είναι ευκαιρία με ένα πολύ καλό προϊόν να στρέψει το ενδιαφέρον της αγοράς πάνω της. Τέλος, οι πληροφορίες την θέλουν να έχει κατασκευάσει το πολυσυζητημένο Nexus 6 για λογαριασμό της Google οπότε έχει τραβήξει αρκετά τα βλέμματα.

motorola επιστρέφει στα tablets, Lenovo, θέλει να βάλει τη Motorola και πάλι παιχνίδι των tablets

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.