Motorola Xoom 2 tablet και άλλα καλούδια…

Άρον άρον κατέβασε τις εικόνες που δημοσίευσε αποκλειστικά το site pocketnow.com με ένα tablet που φέρετε να είναι το επόμενο Motorola Xoom κατόπιν παραίνεσης της ίδιας της Motorola. Για να γίνουμε όμως πιο συγκρεκριμένοι, η ίδια η Motorola έκανε τη γκάφα να δημοσιοποιήσει τις εικόνες από λάθος της.

, Motorola Xoom 2 tablet και άλλα καλούδια…

Το pocketnow.com παρατηρεί ότι εκτός από ένα ακόμα 10άρι tablet εμφανίζονται δύο ιδιαίτερα λεπτά Android smartphones με κωδική ονομασία Slimline και Zaha ενώ και ένα ρολόι κινητό ονοματίζεται ως Tracy XL.

Τις περισσότερες φορές πιστεύω ότι αυτά τα “λάθη” γίνονται επείτηδες, όμως χωρίς να έχει κυκλοφορήσει καν το Motorola Xoom στις περισσότερες χώρες αυτό μου μυρίζει για πραγματική γκάφα!

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos K.

Κωστα ερχεται και το DefyPlus 🙂

tom not

Πολλά λάθη γίνονται τελευταία.Μάλλον για να κρατάνε ζεστούς τους καταναλωτές

Γιώργος Τσ.

Αυτά τα “λάθη” δεν γίνονται κατά λάθος….μην τρελαθούμε κιόλας….δεν γίνεται μια τόσο μεγάλη εταιρία να κάνει ότι να ναι δημοσιεύσεις…πως λειτουργούν? αέρα πατέρα? έλεος….απλά έτσι κρατάει τον κόσμο…π.χ. μπορεί κάποιος να μην περίμενε ένα tablet και να έπαιρνε ένα άλλο και ξαφνικά να είδε αυτό που ήθελε μετά από 1 μήνα…άρα η εταιρία χάνει κέρδη και δεν τη συμφέρει καθόλου αυτό…γιατί για 1 μήνα μπορεί να χάσει πολλές χιλιάδες ευρώ!!!

Νίκος

Για μακάκες μας περνάνε εντελώς? Όλα τυχαία διαρρέουν τελικά? Μια χαρά τσάμπα διαφήμιση το λες και τιποτα παραπάνω. Και εξακολουθώ να πιστευώ πως τους τελευταίους 6 μήνες ακούμε συνέχεια για νέα tablets,νέα λειτουργικά, νέα κινητά, νέους επεξεργαστές, που υπάρχουν μόνο σε εργοστασιακά σχέδια. Στα ράφια των καταστημάτων όμως ανύπαρκτα.

Silender

fuck και είμαι έτοιμος να τσιμπήσω το “πρώτο” Xoom…

alex

Για υπάρχει κανείς που πιστεύει πως οι εταιρίες δεν έχουν έτοιμα τα επόμενα τους μοντέλα σε σύντομο χρονικό διάστημα?

kostas_falcon

Εδω δεν κυκλοφορησε ο kal el και η nvidia εχει ηδη ταμπλετα δικης της κατασκευης τι λεμε τωρα…..πολλα ετοιμα υπαρχουν απλα δεν βγαινουν στην αγορα….

venisk

Όντως, 99% είναι στημένη γκάφα..ας αφήσουμε όμως αυτό το 1% γιατί άνθρωποι είναι κ αυτοί…

konstantine

Ειναι για γελια ο Γερμανος! 549ευρω με συνδεση το xoom??????

konstantine

Μια χαρα….769,70 η λιανικη του! 2 eee pad transformer αγοραζεις σε αυτα τα λεφτα. Να πανε να κουρευτουν….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Android Tablets Motorola

Motorola Xoom, Atrix και RARZ, Αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich [το πλάνο]

Η Motorola ανακοίνωσε τα πλάνα της για τα Android μοντέλα smartphones και tablets που αναμένεται να αναβαθμίσει επίσημα στην έκδοση 4.0 Ice Cream Sandwich. Το RAZR XT910 και το Motorola Xoom (Wi-Fi only) θα αναβαθμιστούν μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους (Απρίλιος-Ιούνιος), To Motorola Xoom 2 και το Xoom 2 Media Edition το τρίτο τρίμηνο […]

Tablets Android Android Tablets Motorola

Motorola Xoom 2 και Media Edition έρχονται Ελλάδα τον Ιανουάριο

Κάπου εκεί τον Ιανουάριο θα πρέπει να περιμένουμε και εδώ στην Ελλάδα τα δύο νέα Honeycomb tablets της Motorola σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog. Αναφέρομαι στα μοντέλα Motorola Xoom 2 και Motorola Xoom Media Edition με 10.1 ίντσες και 8.2 ίντσες αντίστοιχα. Τα tablets φοράνε διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2GHz και θα αναβαθμιστουν σε Ice Cream […]

Tablets Android Android Tablets Motorola

Motorola Xoom 2, Με διπύρηνο στο 1.2GHz και Honeycomb 3.2

Η Motorola ανακοίνωσε το Android tablet Xoom 2 με νέο σχεδιασμό, αντοχή στην υγρασία και το νερό, πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από το πρώτο μοντέλο Xoom. Και αυτό έρχεται με οθόνη αφής 10.1 ίντσες, αλλά διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2GHz. Κατά τα άλλα έχουμε τα ίδια, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και Android […]

Tablets Android Tablets Motorola Motorola Xoom 2

Motorola Xoom 2 Media Edition, Tablet με οθόνη 8.2 ίντσες και επεξεργαστή 1.2GHz

Η Motorola φαίνεται ότι ετοιμάζει ακόμα ένα Xoom tablet αυτή τη φορά με οθόνη 8.2 ίντσες LCD IPS. Την περασμένη εβδομάδα είδαμε σε φωτογραφίες ένα μοντέλο στις 7 ίντσες αλλά μάλλον μιλάμε για 8.2 ίντσες και μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz. Κάτι σε ποιο compact λοιπόν και με ονομασία Motorola Xoom 2 Media Edition με μνήμη RAM […]