Motorola Xoom 32GB Wi-Fi με 329 λίρες Αγγλίας (375 ευρώ)

Πέφτει και άλλο η τιμή του Android tablet Motorola Xoom και συγκεκριμένα των μοντέλων 32GB Wi-Fi και 32GB 3G. Αν τύχει να ταξιδέψετε αυτές τις ημέρες Αγγλία, τα καταστήματα Dixons τα πουλάνε σε τιμές 329 λίρες (375 ευρώ) το Wi-Fi και 400 λίρες (457 ευρώ) το 3G. Μέχρι τότε μπορείτε να το ζαχαρώνετε από το site των Dixons που δυστυχώς δεν στέλνει Ελλάδα.

, Motorola Xoom 32GB Wi-Fi με 329 λίρες Αγγλίας (375 ευρώ)

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ben

Dixons είναι ο Κωτσόβολος και το Electro World. Λες να παίξει κάτι?

Sakis

Αν το δω ποτέ σε τέτοια τιμή στην Ελλάδα, σας παρακαλώ κάποιος να με σκουντήσει γιατί θα με έχει πάρει ο ύπνος και θα αργήσω να πάω στη δουλειά!!! :PP

tsamo

Τον οκτώβρη λες να είναι ακόμα διαθέσιμο ή είναι προσφορά ορισμένου χρόνου ;

xe

Παιδια ειμαι αναμεσα σε galaxy s2 , arc , neo και iphone 4 , η να παρω to xoom , ipad
Πιο μου προτινεται????

Solon

Φίλε xe, sorry αλλά μάλλον δεν ξέρεις τι θες! Τα πρώτα είναι smartphones, τα xoom και iPad tablets. Τα μεν δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα δε. Εγώ πριν 1 μήνα κατέληξα στο xoom 3g παρόλο που μειονεκτούσε στο θέμα του βάρους επειδή τότε ήταν το ποιο πλήρες Android tablet παρόλο που μειονεκτούσε στο θέμα του βάρους.

Σήμερα όμως με τα καινούρια μοντέλα να έχουν ανακοινωθεί θα περίμενα το Samsung με την Amoled ή το Toshiba AT200.

Για τους φίλους πάντως που ενδιαφέρονται ας έχουν υπόψη τους πως οι τιμές όλων των παλαιών μοντέλων θα πέσουν κάθετα τον επόμενο μήνα, του xoom συμπεριλαμβανομένου. Είναι γνωστό πως υπάρχει τεράστιο stock από tablets που δεν έχει πουληθεί και με δεκάδες μοντέλα να κυκλοφορούν στην αγορά οι τιμές θα πέσουν κάθετα.

Για του λόγου το αληθές ορίστε τo Χoom WiFi στο amazon.co.uk εδώ
https://www.amazon.co.uk/Motorola-Xoom-Android-Tablet-battery/dp/B004SG6BK0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1315248309&sr=8-1
που στέλνει Ελλάδα στις 346 λίρες από 480 που είχε μέχρι πριν λίγες μέρες! Μόλις 17 λίρες πάνω από την προσφορά των Dixons.

Γιάννης Σιούτης

Κύριοι, αν πάτε με easyjet στο Λονδίνο, η τιμή είναι στα 80€ + 457€ (Dixons) + 1 Διανυκτέρευση (30€) + Φαι (30€) = 597€!!!
Και πάλι φθηνότερα είναι !!!

pantelis

εχω καταληξη στο samsung galaxy tab 10.1 αλλα φοβαμαι μηπως βιαζομαι να παρω κατι τωρα εσεις λετε να περιμενω????σαν επιλογη το samsung ειναι καλο tablet??

mmanos92

Εγώ πάντως θα κάνω λιγο υπομονη ακομα ελπιζοντας να πεσουν οι τιμες οποως λεει και ο Solon.To Xoom wifi λιγουρευουμε, πιστευω οτι γυρω στα 350€ αξιζει.

pantelis

τελικα αλλαξα γνωμη και λεω αφου θα δωσω που θα δωσω τοσα λεφτα ας παρω το Ipad 2 που εχει και περισσοτερα applications μεχρι στιγμης

Thomas

Γιατι να παω Λονδινο οταν ερχεται στην πορτα μου με 16 ευρω ???? https://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=Motorola+Xoom+

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.