Motorola Xoom tablet, Αρχές Ιουνίου σε Cosmote και Γερμανό

Τουλάχιστον για ολόκληρο τον Ιούνιο αναμένεται η αποκλειστική διάθεση του tablet Motorola Xoom να βρεθεί στα χέρια των Cosmote και Γερμανός. Ίσως λίγες ημέρες νωρίτερα να πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη της κυκλοφορίας του, δηλαδή τις τελευταίες ημέρες του Mαίου, όμως Ιούνιο είναι το πιο πιθανό με την άφιξη ενός και μόνο μοντέλου του 3G και Wi-Fi με 32GB ενσωματωμένη μνήμη.

Κάπου εκεί κοντά, μέσα Μαίου αναμένεται να διαθέσει αποκλειστικά η Vodafone το tablet Samsung Galaxy Tab 10.1v με 3G, Wi-Fi, 16GB ενσωματωμένη μνήμη και ανακοινωμένη τιμή στα 589 ευρώ. Η τιμή του Motorola Xoom που θα διαθέτουν Cosmote και Γερμανός δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά πολύ σύντομα πιστεύω ότι θα έχουμε τις πληροφορίες.

Δείτε εδώ την πρώτη επαφή που είχαμε με τα δύο tablets:
βίντεο παρουσίαση Motorola Xoom
βίντεο παρουσίαση Samsung Galaxy Tab 10.1v.

, Motorola Xoom tablet, Αρχές Ιουνίου σε Cosmote και Γερμανό

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zak91

Tο galaxy tab 10.1 με 589 ευρώ ειναι με 16gb στο site της vodafone. https://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10513

zak91

Λογικά για να κρατήσουν την τιμή χαμηλά εφόσον δεν υπάρχει wi-fi only έκδοση κόβουν απ’ όπου μπορούν :p

Panagiotis G.

Και γιατί να τα σκάσω στην Vodafone να πάρω την παλιά έκδοση του Galaxy tab και να μην περιμένω την νέα ή να πάρω το Xoom;
προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η ιδέα του κάθε εταιρεία κατασκευής να έχει το δικό της UI πάνω στο gingerbread θα είναι αποτυχία. Το ίδια και στα κινητά. Μετά από κάθε update πρέπει να περιμένουμε μήνες για ένα update στις συσκευές. Έλεος δηλαδή. Προτιμάω το πως δουλεύει το iOS και τα WP7. Άσε που η Google μας έχει παραμελημένους εδώ στην Ελλάδα. Ούτε κατάστημα να αγοράζουμε εφαρμογές δεν έχει τη στιγμή που το Marketplace που είναι νεότερο έρχεται εντός του χρόνου.

Νίκος

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Panagioti G. To update στο λειτουργικό android ειναι μεγάλο πρόβλημα ειδικά όταν οι κατασκευαστριες εταιρίες του πετάνε πανω τα δικά τους UI. Το έχουν βρει και ως δικαιολογία πολλές φορές για να σε βάζουν στο παιχνίδι αγορας νεας συσκευής. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν ολα αυτα τα tablet θα αναβαθμιστούν έγκαιρα (και οχι μετα απο 6 μηνες).

franco

εχουν βγαλει την τιμη για το 10.1 tab τησ samsung ξερετε γιατι?
απο το site της vodafone εννοω οτι η τιμή δεν υπάρχει πια του galaxy tab 10.1

MANOS

Και γιατί να μην πάρω το ASUS που έχεις τα ίδια και καλύτερα χαρακτηριστικά με αρκετά χαμηλότερη τιμή? Τυχαίο που έχει ξεπουλήσει στην δύση?
Ξέρετε ποτε θα το φέρουν από εδώ μεριά?

nikos_desire s

Η vodafone το δινει το galaxy tab 10.1 τελικα μονο με καποιο προγραμμα για ιντερνετ? κατι τετοιο ειδα στο site της! δεν μπορουμε να παρουμε σκετη συσκευη? στο πλαισιο το ιδιο θα ισχυει? ξερει κανεις?

zak91

Τώρα το έγραψε αυτό η vodafone.Τόσο καιρό δεν έλεγε ότι διατίθεται μόνο με 24μηνο συμβόλαιο…Ελπίζω κι εύχομαι να μην ισχύει το ίδιο και στο πλαίσιο 🙁

nikos_desire s

Μακαρι φιλε!! γιατι και εγω περιμενω να ερθει να το αγορασω!!! ελπιζω στο πλαισιο να το δινουν 589 σκετο! αν και δεν το βλεπω!!! 🙁 🙁

zak91

@ nikos_desire s

Το Samsung galaxy 10.1 στο site μας έχει τιμή ‘σκέτης συσκευής’.
Αν σας ενδιαφέρει κάποιο πρόγραμμα ιντερνέτ παρακαλώ καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα για να σας ενημερώσουμε.

Το παραπάνω είναι η απάντηση που μου έδωσαν από πλαίσιο.Ευτυχώς!!!Άρα μάλλον θα το τσιμπήσω μόλις έρθει,αλλά θα περιμένω να βγει και τιμή για το xoom.

nikos_desire s

καλα νεα αυτα zak91…οποτε περιμενουμε να ερθει! και το xoοm καλο φαινεται! πιστευω απο βιντεακια που εχω δει στο youtube και εχοντας δει απο κοντα το acer iconia A500….το galaxy και xoom υπερεχουν και σε σχεδιαση και το πιο σημαντικο στην οθονη! πολυ πιο ζωντανα χρωματα στο galaxy -xoom !! στο acer φαινονται ξεθωριασμενα!!!

agelos

ρε ενταξει καλο ειναι αλα πρεπει να κατεβασουν τη τιμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.