Τι θα θέλατε να έχει το νέο iPad 2;

Σπάνια μπαίνω στην διαδικασία να κάνω προβλέψεις για αναμενόμενες συσκευές της Apple και σχεδόν ποτέ δεν αναπαράγω-μεταφράζω από ξένα site θέματα του στυλ “το κάλυμμα του iPhone 5;”, “σε λευκό χρώμα το iPad 2;”. Η Apple ξέρει να φυλάει καλά τα μυστικά της (όταν δεν ξεχνάει συσκευές σε μπαράκια) και οι όποιες προβλέψεις έως και την τελευταία στιγμή ανατρέπονται.

Απόψε αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για το νέο iPad 2 και δεν θα ήθελα να σας ρωτήσω τι προβλέπετε αλλά τι θα θέλατε να έχει το νέο iPad 2.

, Τι θα θέλατε να έχει το νέο iPad 2;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιαννης

1ον) Καλυτερη αναλυση καμερας, 2ον) Απο τα υπολοιπα μερη hardware (ram,CPU,κλπ) τα διπλασια απο το παλιο και 3ον) Χαμηλοτερη τιμη γιατι ο ανταγωνισμος πλεον ειναι μεγαλος και επιτελους να καταλαβουνε οτι δεν εχει σημασια που ειναι “Apple”, μερικοι τους εχουν ηδη προσπερασει.

Χάρης

καλυτερη οθονη (ακομα και απο AMOLED), καλυτερη μπαταρια, παραπανω ram και dual core επεξεργαστη, να ειναι πιο γερο, usb (και thunderbolt να βαλουν δεν θα με χαλασει και πολυ) και για το τελος, μικροτερη τιμη απο τον ανταγωνισμο…. ζηταω πολλα ? χαχαχα

Αλέξανδρος

Εγώ πιστεύω ότι απλά θα έχει κάμερα και θα έρθει με 512 mb μνήμη. Δε ξέρω γιατί αλλά δεν βλέπω και πολύ πιθανό διπύρηνο επεξεργαστή. Η ανάλυση της οθόνης λογικά θα είναι η ίδια. Επίσης δεν περιμένω να έχει θύρες ( usb, sd ).
Ουσιαστικά μια μικρή βελτίωση του ipad θα είναι κατά τη γνώμη μου κάτι σαν τη μετάβαση από το iphone 3g στο 3gs

z3r0

“Οι πληροφορίες θέλουν το iPad 3ης γενιάς να είναι το μεγάλο γεγονός της χρονιάς κι όχι το μοντέλο που θα παρουσιασθεί σήμερα από την Apple.”
Αυτό το δημοσίευμα με απογοήτευσε.Δηλαδή αν και κάτοχος iMac και fun τις Apple δώσε μια φορα με την μια στον “λαό” αυτό που ζητάει και πρέπει γιατί την τεχνολογία την έχει!

Αλέξανδρος

z3r0 ακούγεται ότι θα παρουσιαστεί νέο ipad και το Σεπτέμβρη. Και εγώ πιστεύω πως σήμερα θα βγάλει κάτι έτσι για να πει ότι τηρεί το χρονοδιάγραμμα.

Giannis Xania

τι θα ήθελα??? Να φοράει Android!!!!! :ppp

geozaxa

Εγω θα ηθελα 1)usb, οχι micro για να διαβαζει flashakia και hard drive..2)Retina οθονη…3)flash player αν και με τιποτα δεν το βλεπω συμφωνα με τις δηλωσεις της Apple…4)Λιγο καλυτερο hardware!!!

tasos

δεν θελω να εχει τιποτα καινουργιο γιατι θα ζηλευω που εχω το παλιο χαχαχαχαχα…..αλλα αφτο δεν γινεται 😛

SonicYouth

Μπροστινή κάμερα (Η πίσω καλοδεχούμενη αλλά δεν με ενδιαφέρει).
Καλύτερη οθόνη.
Καλύτερο επεξεργαστή, μνήμη κλπ.

Το έχω ακούσει και εγώ για ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση του iPad τον Σεπτέμβριο και είναι λογικό μιας και ο ανταγωνισμός έχει γίνει πολύ μεγάλος. Πάντως και το iPad το παλιό ακόμα στέκεται πολύ καλά στον ανταγωνισμό ένα χρόνο μετά μιας και μόλις τώρα βγήκαν ταμπλέτες με honeycomp. Για να δούμε.

αγγελος χυτηρογλου

τι θα ηθελα….να ειναι μια συσκευη που να αξιζει!!!και να μν ακουω για νεο ipad τον σεπτεμβριο!!!δλδ ελεος δν μπορει μια φορα να βγαλει κατι καλο με την πρωτη παντα πρεπει να μας τα δινει λιγα λιγα??

Μάριος

Ψυχραιμία παιδάκια! Σε λιγότερο από 6 ώρες θα ξέρουμε 🙂

SonicYouth

Παιδιά ένα είναι σίγουρο. θα Έχει thunderbolt. Σιγουρα

Thanasis

1.μια καμερεα 2.flah player 3.gps 4.γρηγοροτερο επεξεργαστη και πολλα αλλα γενικως να ειναι μια καλυτερη σησκευη και να εχει ολη την νεα τεχνολογια ααααααααααααααα και να ψηνει και καφε χαχαχααχχαχα

Θανάσης Α.

Θα ήθελα να έχει ένα iPhone 4 32GB ως δώρο μέσα στην συσκευασία.

Αλέξανδρος

παιδιά αυτό με τη retina στο ipad ήμαρτον έτσι είπε μια μακακία το engadget και έχει γίνει χαμός τόσο καιρό. Λίγη ενασχόληση να έχεις με τους υπολογιστές καταλαβαίνεις ότι απλά αυτή τη στιγμή ΔΕΝ γίνεται. Δε μπορούν καρτάρες να τραβήξουν παιχνίδια σε τέτοιες αναλύσεις και θα μπορέσει το ipad ;

Iakovos

Ας εχει ο,τι καλυτερο πιστευει η apple για να μας ικανοποιησει τις αναγκες μας ακομα μια φορα!!!Παμε ρε Apple ! ! ! 🙂

Δημοσθενης

Εγω παω στοιχημα οτι θα ειναι με 7 ιντσες

TSIMPLIDAKIS DIONYSHS

EΓΩ ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΤΗΣ SIRINA GIA ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ΌΛΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΕΣ ΚΟΡΑΣΊΔΕΣ.

Manos

Να κανει καφε!!!! (γιατι ολλα τα αλλα θα τα εχει)

VANZEL

Τι θα ήθελα, χμμμ windows

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.