NEC Android Tablet με δύο οθόνες ala Toshiba Libretto

Του Android το Tablet θα γίνει στην επερχόμενη έκθεση CES 2011 που πραγματοποιείται αρχές Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας (όχι το Techblog δεν θα είναι εκεί :S). Μεταξύ άλλων αναμένουμε την παρουσίαση του Motorola Tablet με Android 3.0 Honeycomb αλλά και ενός μοντέλου από τη NEC με δύο οθόνες 7 ιντσών που μας θυμίζει έντονα το Toshiba Libretto με Windows 7.

Σας αρέσει αυτή η υλοποίηση με τις δύο οθόνες αφής; Ή προτιμάτε το παραδοσιακό form factor;

, NEC Android Tablet με δύο οθόνες ala Toshiba Libretto

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos

βασικα μου φαινεται πως δεν ειναι πρακτικο ος το πως σε βολευει να το κρατας γιατι κυριο χαρακτηριστικο που κοιτανε ολοι πιστευω στην αγορα ενος tablet ειν αι το να μπορουν να ”αραζουν” στο κρεβατι να σερφαρουν και να παιζουν με τη συσκευη…αν τωρα πιανεσαι στο μισαωρο τοτε αστα βραστα

πετρος γκετσοπουλος

σαν ds ειναι αυτο :Ρ

Konstantinos

Συμφωνώ και γω με τον Πάνο, αλλά πάντα μ’ άρεσε η ιδέα με τις 2 οθόνες. Μου φαίνεται η ιδανική διάταξη για να διαβάζεις βιβλία, ειδικά κάποια που πρέπει να βλέπεις και τις 2 σελίδες ταυτόχρονα όπως πχ φωτογραφικά βιβλία.

loula

κ εμενα μου αρεσει αυτη η ιδεα 🙂
σιγα σιγα θα αρχισουμε ολοι να λεμε byebye πληκτρα!!

Konstantinos

Κώστα θα πρέπει εννοείται να είναι ελαφρύ και να μη θερμένεται πολύ για να μη σου καίει και τα χέρια!! 😛

Leola Lloyd

κ εμενα μου αρεσει αυτη η ιδεα 🙂 σιγα σιγα θα αρχισουμε ολοι να λεμε byebye πληκτρα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear NEC Star

NEC: Ακουστικά που μπορούν να επαληθεύσουν την ταυτότητα του χρήστη

Το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι από τους πιο κοινούς τρόπους ταυτοποίησης που χρησιμοποιούν σήμερα οι περισσότεροι κατασκευαστές, από την αφρόκρεμα της τεχνολογίας μέχρι και τα μικρότερα ονόματα και τα πιο οικονομικά μοντέλα.

Gear NEC Star

ARmKeypad: H NEC μετατρέπει το χέρι σε πληκτρολόγιο [video]

Η Ιαπωνική NEC φέρνει ένα νέο wearable το οποίο μπορεί να προβάλλει επάνω στο χέρι σου ένα πληκτρολόγιο επαυξημένης πραγματικότητας. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι ειδικά γυαλιά και ένα wearable στον καρπό. Με τα γυαλιά βλέπετε τα γράμματα να αιωρούνται επάνω από το χέρι σας.

Smartphones NEC

NEC object fingerprint, Τεχνολογία αναγνώρισης αντικειμένων

H NEC ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει την τεχνολογία object fingerprint που θα επιτρέπει την αναγνώριση αντικειμένων μέσα από την κάμερα του smartphone ή του tablet. Η τεχνολογία προορίζεται να βρει εφαρμογή στα καταστήματα όπου πλέον δεν θα χρειάζεται τα προϊόντα προς πώληση να έχουν barcode ή κάποια άλλη αναγνωριστική ετικέτα (tag).

Gear NEC

NEC UT880, Σταθερό τηλέφωνο με οθόνη 7 ιντσών

To NEC UT880 είναι ένα σταθερό τηλέφωνο με ενσωματωμένο tablet 7 ιντσών που τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean και έχει πρόσβαση στο Google Play. Προορίζεται για επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς και έχει το δικό του user interface με όλες τις λειτουργίες ενός τηλεφώνου.