Νέο ASUS PadFone Infinity με Snapdragon 800, Υβριδικό smartphone και tablet

Ανακοινώθηκε το ισχυρό νέο μοντέλο ASUS PadFone Infinity με επεξεργαστή Snapdragon 800 συνδιάζοντας smartphone και tablet. Το smartphone έχει οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας Super LCD IPS με ανάλυση Full HD, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel με τεχνολογία PixelMaster που αποθηκεύει φωτογραφίες 3 Megapixel χρησιμοποιώντας όμως ολόκληρη την πληροφορία από τα 13 Megapixel.

Το smartphone είναι 4G/ LTE, δέχεται κάρτες μνήμης micro SD και θα διατεθεί σε εκδόσεις με 16GB και 32GB. Αν “κουμπώσει” πάνω στην οθόνη 10.1 ιντσών, το smartphone μετατρέπεται σε tablet. Η τιμή του ASUS PadFone Infinity 2014 θα το ονομάζαμε είναι στο 640$ για το smartphone και 240$ για την οθόνη.

Νέο ASUS PadFone Infinity με Snapdragon 800, Νέο ASUS PadFone Infinity με Snapdragon 800, Υβριδικό smartphone και tablet

Νέο ASUS PadFone Infinity με Snapdragon 800, Νέο ASUS PadFone Infinity με Snapdragon 800, Υβριδικό smartphone και tablet

Νέο ASUS PadFone Infinity με Snapdragon 800, Νέο ASUS PadFone Infinity με Snapdragon 800, Υβριδικό smartphone και tablet

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill r

τα συγκρινουν με iphone 5 και s4. γιατι οχι και με lumia 1020 και xperia z1?!?!?

Giorgosr

Και με την μπαταρία τη γίνεται ? εχει και η οθόνη/tablet δικιά της ? παντός ωραίο φενεται

Billys

Bill , γιατι τρεχει android και σημειο αναφορας ειναι παντα ο καλυτερος εκπροσωπος , δηλαδη το s4 (μεχρι να κυκλοφορησει στην αγορα το ΝΟΤΕ3) . Το iPhone παρολο που ειναι μια κατηγορια μονο του , ειναι ο πρωτοπορος και ολοι θελουν να συγκρινονται με αυτο .

Το Lumia παιζει μπαλιτσα επισης μονο του στα WM , οποτε δε συγκρινεται με κανενα και το Ζ1 ειναι παντελως αδιαφορο , οπως ολα της ιδιας εταιριας .

bill r

γιατι ρε @billys το z1 ειναι παντελως αδιαφορο android και αυτο οπως και το z! εγω παντως πιστευω δεν τους συμφερει. και οσο αφορα το lumia πρωτοπορο ειναι και αυτο σε θεμα καμερας αλλα και λειτουργικο!

Billys

Το android εχει 2 εκπροσωπους . Την htc λογω ονοματος και εμπειριας στο χωρο και τη samsung λογω πωλησεων , τεχνικων χαρακτηριστικων και ενσωματωση του λογισμικου και σε αλλες συσκευες περα απο τα κινητα . Ολες οι αλλες εταιριες ηταν , ειναι και θα ειναι απλα “η συμπληρωση του grid” . Δυστυχως ή ευτυχως , ετσι εχουν τα πραγματα . Το κινητο δεν το κανει καλο ουτε η υπερτιμολογηση στα 7+ κατοσταρικα , ουτε τα εξωτερικα φρουφρου του στυλ αδιαβροχο ή σαρωτης δακτυλικων αποτυπωματων . Το καλο κινητο ειναι αυτο που εξυπηρετει καλυτερα τις αναγκες του κοινου . Και αυτο φαινεται απο το ποσο πωλειται μια συσκευη μεταχειρισμενη και κατα ποσο χανει την αξια της στο χρονο .
Εντελως off-topic ομως μονο κ μονο για να διαφημισουμε τον ουραγο .
Για τη ΝΟΚΙΑ δεν εχω να πω τιποτα γιατι απλα ειναι ΝΟΚΙΑ . Ολοι ειχαμε και εχουμε ενα ΝΟΚΙΑ . Πρωτοπορος δεν ειναι , αλλα ειναι το καλυτερο windows phone σημερα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.