Νέο iPad, Πούλησε 3 εκ. τεμάχια μέσα σε 3 ημέρες

Σαν ζεστό καρβέλι ψωμί πουλάει το νέο iPad με την οθόνη Retina, τον διπύρηνο επεξεργαστή με το τετραπύρηνο στάδιο επεξεργασίας γραφικών και την κάμερα 5 Megapixel. Η Apple ανακοίνωσε ότι από τη περασμένη Παρασκευή που ξεκίνησε η διάθεσή του στις πρώτες 12 χώρες μέχρι εχθές Δευτέρα, πούλησε 3 εκ. τεμάχια!

Το νέο iPad αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας αυτή την Παρασκευή 23 Μαρτίου. Σκέφτεστε να το τσιμπήσετε;

, Νέο iPad, Πούλησε 3 εκ. τεμάχια μέσα σε 3 ημέρες

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tainia

ατυχής η σύγκριση με τα ζεστά καρβέλια ψωμί.. θα έπρεπε να γράψεις ότι “το ψωμί πουλάει σαν το iPad!!!” :p

Απίστευτο Marketing..!!!

MEDS

Όλα τα προϊόντα της Apple είναι πολύ καλά, φτάνει να παίρνεις μια φορά κάθε 2-3 χρόνια. Όταν πάνω από τους μισούς νέο ή μελλοντικούς κατόχους του “The New iPad” έχουν ήδη το iPad 2, το συμπέρασμα μπορεί να είναι μόνο ένα, ο κόσμος έχει λεφτά για πέταμα!

Vanzel

Πράγματι σαν ”ζεστό” καρβέλι, μιας και ζεστένεται και παραπάνω χα χα χα. Και δώρο ο ανεμιστήρας. Αιντε ρε πάρτε κάνα laptop να κάνετε τη δουλειά σας σαν άνθρωποι.

spyros

Εχω το OLD IPAD,θα το δωσω και θα παρω το NEW IPAD,οταν περισσεψει κανα φραγκο…

tolken

Βλεπω ποσο κραξιμο εχουν ριξει (οι Μανιακοι και μη υποστηρικτες της Apple) που θερμενετε πολυ το ipad (το νεο) αλλα δεν πολυ πιστευα. Το πηρα απο κολλητο(το πηρε απο Canada) για μια μερα (σημερα μεσημερι του το επιστρεφω) να του ριξω μια ματια με διαφορες απο το ipad 2 που εχω. OK η οθονη ειναι πολυ καλη αλλα παιδια ζεσταίνετε παρα παρα πολυ και γρηγορα. Μου θυμησε πολυ το Samsung Galaxy tab 10.1V που αμα επαιζα κανα games ή απλα ημουνα κανα μισαωρο στον browser εκαιγε τοσο πολυ που ηταν πολυ ενοχλητικο. Τωρα μολις διαβασα τοσα πολλα παραπονα απο apple users που τα εχουν παρει με την εταιρια ΚΥΡΙΩΣ που λεει οτι δεν υπαρχει τετοιο θεμα (αρκει να προσεχουν τα ορια της θερμοκρασιας και το περιβαλλον που βρισκονται).ΕΧΩ παθει μια πλακα μ αυτο που διαβασα.. Αλλοι που το εχουν αγορασει λενε οτι πολλες φορες ξεπερναει και τα επιτρεπτα ορια η θερμοκρασια (δειχνουν και φωτογραφιες) Απαγορευτικο κατα την αποψη μου (και οχι μονο) ενα τετοιο προιον. Αρα σκεφτειτε το οτι μπορει να εχετε προβλημα κι εσεις. Θα βγει κατι καλο επιτελους? Ειχε που ειχε προβλημα το android με το καινουριο Asus Tranformer Prime (προβλημα GPS kai Wifi) να τωρα και με… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.