Νέο iPad Air, με κάμερα 8MP, βελτιωμένο A8 επεξεργαστή και Touch ID;

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οθόνες για τα επόμενης γενιάς iPad Air θα μπουν στην παραγωγή αυτό τον μήνα, ενώ άλλα κομμάτια όπως η κάμερα, θα ακολουθήσουν σύντομα.Το νέο iPad Air αναμένεται να έχει το ίδιο λεπτό και ελαφρύ design που είχε ο προκάτοχός του, με οθόνη retina LCD 9.7 ιντσών και ανάλυση 2048×1536.

H LG θα ξεκινήσει την παραγωγή οθονών μέσα στον Ιούνιο και θα ακολουθήσουν η Samsung και η Sharp. Παρόλο που το νέο iPad Air δεν θα δει αλλαγές στο σασί του, θα δει κάποιες αλλαγές στο hardware. Φαίνεται ότι θα έχει την ίδια 8 megapixel κάμερα που έχει το iPhone 5s, η οποία έχει και μεγαλύτερο αισθητήρα για καλύτερες λήψεις σε χαμηλό φωτισμό που θα αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με την 5 megapixel κάμερα που έχει τώρα. Επίσης το iOS 8 θα φέρει νέα εργαλεία για την λήψη φωτογραφιών στο νέο αλλά και στο παλιό iPad Air, όπως πανοραμική λήψη και time-lapse.

Μαζί με την καλύτερη κάμερα, το iPad Air θα φέρει και έναν αναβαθμισμένο Α8 επεξεργαστή ο οποίος θα είναι πιο γρήγορος και θα βελτιώνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθώς και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID που είδαμε στο iPhone 5s.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πότε θα κυκλοφορήσει το νέο iPad Air αλλά όλα δείχνουν πως θα γίνει περίπου τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβριο το οποίο θα συμβαδίζει με τις προηγούμενες κυκλοφορίες νέων iPad. Και το νέο iPad Mini αναμένεται να πάρει τα ίδια updates και να κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο.
, Νέο iPad Air, με κάμερα 8MP, βελτιωμένο A8 επεξεργαστή και Touch ID;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Μπλα μπλα μπλα ολα ειναι θέμα μάρκετινγκ. Εγω που έχω το iPad 2 3G εδω και σχεδόν δυο χρονια δεν μου εχει κολλήσει ποτε και έχω μείνει κατα ευχαριστημένος. Το Ίντερνετ ειναι σφαίρα ο επεξεργαστής του ειναι σφαίρα και παίζει ολα τα νεα παιχνίδια (βλέπε.Asphalt 8) χωρις κανένα πρόβλημα τώρα που βγάζουν το iPad Air 2 εεεε τι να πω, μπράβο τους εγω πρωσοπικα μεγάλη τεράστια διάφορα δεν έχω καταλάβει μεταξύ iPad 2 και iPad Air, μονο στην οθόνη.

alxgiann

George, το ίδιο πράγμα έχω πει και εγώ πολλές φορές. Όταν αγοράσεις μια συσκευή δεν θα σταματήσει να κάνει την δουλειά της επειδή βγήκε κάποιο νέο μοντέλο. Το θέμα είναι αν εσύ σαν χρήστης χρειάζεσαι κάτι επιπλέον που δεν μπορεί να σου προσφέρει η παλιότερη συσκευή. Εγώ απλά όταν έρθει η ώρα να αλλάξω κινητό/ταμπλετ/λαπτοπ κτλ, κοιτάω τι υπάρχει την στιγμή αυτή και διαλέγω το τι μου κάνει. Αντε να περιμένω και κανα μήνα αν είναι να βγει κάτι καλό.

Theodore

Εγω,αν και αγορασα συνεχεια τα iPad,με τη σειρα,3,4,5,δεν ειμαι καθολου υχαριστημενος απο τον τροπο που ανταπολρινεται στο γραψιμο των Ελληνικων στο Σαφαρι,και βριζω συνεχεια.
Και ουτε καταλαβα και καμια διαφορα απο το 4 στο 5,ασε που και η οθονη του, μου φαινεται πιο φτηνιαρικη.

pavlos

Αγοράζοντας Apple συσκευή είναι τόσο μελετημένες που πρέπει να περάσουν 6 χρόνια για να χρειαστεί να πάρεις το τελευταίο μοντέλο της .Και εγώ έχω το iPad 2 3g και είμαι ακόμα ενθουσιασμένος

Bill

εσείς έχετε το iPad 2 ΧΑΧΑΧΑΧΑ εγώ εχω εδώ σας λένε το 1 με 64 γιγα με iOS 5 κατεβάζει ακόμα εφαρμογές ρε φίλε και δεν κολάει είναι τρομερό μια συσκευή του 2009 ακόμα ζειιιιιι !!!!!!111

Beholder

Η διαφορά ποιότητα στη retina από τις προηγούμενες (1,2) είναι έτη φωτός. Εξαρτάται όμως γιατί το χρησιμοποιεί κανείς. Αν το θέμα είναι απλά το browsing και μια περιστιακή χρήση, τότε φυσικά δεν έχει κανένα νόημα η αναβάθμιση. Για μένα προσωπικά που το χρησιμοποιώ με PDF 700mb, η διαφορά τόσο στο διάβασμα όσο και στη διαχείριση των σελίδων είναι τεράστια. Τη διαφορά στην οθόνη δεν την περιμένει κανείς, όμως όταν πήρα το 4 από το 2 που είχα και τα έβαλα δίπλα δίπλα, το 2 φαινόταν θολό, απορούσα πως διάβαζα από αυτό !!! Οσον αφορά τη διαχείρηση μεγάλων αρχείων, και αυτή έχει διαφορά σαφώς, και άξιζε η αναβάθμιση από το 4 στο 5 (Air).

Sot11

Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω και εγω ipad 2 3G με ios 7.1.1 είμαι πολυ ευχαριστημένος! Πετάει! Τα έβγαλε και με το παραπάνω τα λεφτά του αν και στην αρχή δεν πολυ ήθελα να το πάρω. Τώρα βέβαια αν μου κάνει τίποτα νερά αργότερα μάλλον θα περάσω στο air.

Luke

Είμαι κάτοχος του iPad 2 64g 3G απο τότε που βγήκε στην αγορά , δεν εχω κανένα πρόβλημα με αυτο αν εξαιρέσεις οτι ειναι λόγο πιο αργό απο τους διαδόχους του.Ολα ειναι θέμα μάρκετινγκ και η apple ξέρει πολυ καλα να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες . Τυχαίο οτι το iPad 2 πωλείται και παράγεται ακομη ? απλα θα πρέπει να σταματήσει αυτη την πολυ θετική οικονομική πολιτική και να λογικευτεί γιατι τωρα εχουν το 1/3 apple συσκευές , αν είχαν λογικές τιμές θα είχαν τα 2/3+

nikos

@Luke έχεις σε όλα δίκιο…Ειδικά για τις τιμές.Δεν φτάνει που είναι υπερκοστολογημενες δεν πέφτει και με τίποτα η τιμή τους!Αν είναι δυνατόν το ipad 2 με το ipad Air να έχουν μόνο 80€ διαφορά στο skroutz…

vtag

Παιδιά και εγώ με ipad 2 και είμαι υπέρ ευχαριστημενος, είναι σαν πύραυλος, δεν κολλάει με τίποτα! Το πήρα από τον αδερφό μου το Πάσχα ο οποίος και πήρε το air. Εντάξει οι διαφορές είναι κυρίως στην οθόνη με του air να είναι πιο λαμπερή και πιο φωτεινή αλλά στην αφή να φαίνεται πιο φτηνιάρικη λόγω του ότι μείωσαν το πάχος του γυαλιού για να είμαι πιο λεπτό! Μια άλλη διαφορά είναι σίγουρα στο επεξεργαστή που η μόνη διαφορά είναι στο ότι το air φορτώνει ελάχιστα δευτερόλεπτα γρηγορότερα από το 2! Σε θέμα μπαταρίας είναι το ίδιο super και τα δύο!Και μια άλλη διαφορά είναι στην κάμερα με το air να είναι στα 5mpx και το 2 να έχει vga! Οι διαφορές είναι μικρές,εγώ προσωπικά εάν είναι να αγοράσω ipad θα είναι το air(2) και μόνο εάν έχει τουλάχιστον τις παραπάνω προσθήκες που λέει το άρθρο και μόνο μέσω γνωστού από Αμερική!

keepitapple

Θα συμφωνήσω για το ipad2. Σαν χρήστης κανένα πρόβλημα.θα το άλλαζα μόνο με τα επόμενα μοντέλα που θα φορέσουν το ios 8 με split screen σε περίπτωση που θα αποφαςιζα να το εντάξω στην δουλειά μου. Βέβαια μεγάλος μου καημός ειναι να μπορούσα να το συνδέσω με το Magic Mouse χωρίς jailbreak.Αλλα…

Theodore

…γι αυτο εβαλα κι εγω μια γυαλινη προστασια και η οθονη ηλθε στα ισα της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.