Το νέο iPad ζεσταίνεται τόσο ώστε… [funny]

Το νέο iPad κυκλοφόρησε σήμερα στην Ελλάδα και λέγεται ότι ζεσταίνεται αρκετά κατά τη χρήση και δοκιμές το παρουσιάζουν ότι αναπτύσσει έως και 5 βαθμούς Κελσίου παραπάνω από το iPad 2. Αυτό ίσως ωφείλεται στην τετραπύρηνη GPU αλλά κακά τα ψέματα, δεν θα αποτρέψει κάποιον από το να το αγοράσει. Οι haters πάντως θα γελάσουν με το πως μπορείς να εκμεταλευτείς αυτή τη θερμοκρασία…!

Στην ελληνική εκδοχή ψήνεις μπιφτέκια!

, Το νέο iPad ζεσταίνεται τόσο ώστε… [funny]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Συγκεκριμένα εδώ έχουμε Gordon Blue!!! Χαχαχα!!!

mmike

Αρχίσαμε και… κιτρινίζουμε εδώ μέσα! Άλλο χιούμορ, άλλο funny, κι’ άλλο…

mmike

Πραγματικά κρίμα…

spyros

Αμα παρουμε 2 ipad,ενα πανω και ενα κατω,ψηνουμε και μπριζολες?

Teo

Και πως αφαιρείς τις οσμές από ψάρι στο iPad 2,5 ?
Το τριβείς με ξίδι και λεμόνι?
Η υπάρχει καμια εφαρμογή επί πληρωμή?

Παναγιώτης

χαχαχαχα αυτός ο mmike μπαίνει κάθε 3 και λίγο (Βλ. https://techblog.gr/tablet/new-ipad-vs-ipad-2-drop-test-88766/ ) και σχολιάζει ότι δεν του αρέσουν τα άρθρα του techblog… 😉

tolken

Τεραστιο προβλημα. Πολλοι δεν θα το παρουν γι αυτο τον λογο. Συμφωνω.

dimpep

Το μεγαλύτερο, νομίζω ότι δεν θα πουλήσει και η apple θα το αποσύρει δινοντας πισω τα χρήματα σε όλους και δυνατότητα να αγοράσουν το brand new ipad σε χαμηλότερη τιμή

bakchr

Αναμένω ανακοίνωση της apple που να δείχνει τον τρόπο που πρέπει να κρατάμε το new ipad για να μην καίγονται τα δάχτυλά μας.

Και φυσικά θα πρέπει να στείλει δωρεάν σε όλους τους κατόχους, προστατευτική θήκη με ανεμιστηράκια !!

Πέρα από την πλάκα όμως, θεωρώ ότι το new ipad είναι μια καλή αναβάθμιση, συγκριτικά με την αναβάθμιση σε ipad 2 από ipad 1.

spyros

Λοιπον φιλοι μου,εδω και τεσσερις ωρες ειμαι κατοχος ενος ipad 32g wi-fi.Το τσιμπισα στο public,ειχε ακομα αρκετα.Οντως μετα απο 1 ωρα χρησης ζεσταινεται στην αριστερη πλευρα του,οχι ομως σε τραγικο βαθμο.Πιστευω,οτι με μια θηκη προστασιας(που δεν εχει φερει κανενας,απο το λιγο που εψαξα!),δεν θα γινεται αντιληπτο.Κατα τα αλλα,η οθονη σκοτωνει!Επαιξα λιγο infinity blade 2,και επαθα την πλακα μου!Σε σχεση,με το ipad1 που ειχα,ειναι η μερα με την νυχτα.

spyros

cVlachakis-Σ’ευχαριστω πολυ!Ευχομαι σε ολους,οσους το ποθουν,να το αποκτησουν συντομα!(Tοσα λεφτα δινουμε σε φορους,χαρατσια,λογαριασμους,να μην παρουμε και κατι να χαρουμε…?).Ο.Κ Θα σχολιασω με την πρωτη ευκαιρια.

Παναγιωτης

Ενταξει μωρε,πως κανετε ετσι για 5 βαθμους διαφορα.Οι θερμοκρασιες στις οποιες 5 βαθμοι κανουν διαφορα ειναι απο 98 στους 103 και απο 3 στους -2…Ασε που σε λιγοτερο απο κανα χρονο θα βγει το καινουριο,οποτε σε τοσο λιγο χρονο ουτε τα δαχτυλα σου δεν καις καλα καλα…

angelos

Σε προηγούμενο άρθρο που δείχνει το νέο δίπλα από ένα 2 είναι όλο κατακόκκινο. Και να σας πω την αλήθεια μου όταν είδα την φωτογραφία και διάβασα για 5 βαθμούς διαφορά έπαθα και θα το σκεφτόμουν για να το αγοράσω. Όποιος έχει το νέο όπως ο φίλος Spyros από πάνω (καλορίζικο) ας ενημερώσει.

Νίκος

Εγώ παντός θα το πάρω γιατί θέλω και καλοριφέρ οπότε δυο σε ένα!!

spyros

Προς:angelos.Σ’ευχαριστω πολυ,σου ευχομαι να το αποκτησεις συντομα,οπως και υπολοιποι φιλοι!Λοιπον,το θεμα με την αυξηση της θερμοκρασιας υφισταται οντως,αλλα οχι σε βαθμο ενοχλησης.Σημερα πηρα μια θηκη προστασιας απο σιλικονη ( οι θηκες για ipad 2 ειναι συμβατες),και πλεον δεν αισθανομαι απολυτως τιποτα.Τωρα,αν η αυξηση της θερμοκρασιας,δημιουργησει προβλημα στο μηχανημα μακροπροθεσμα δεν το ξερω.Παντως παιδια,το μηχανημα ειναι super,αξιζει τα λεφτα του.Και οπως εχω ξαναγραψει,”ειναι ΗΟΤ προιον,γι’αυτο καιει…!)

angelos

Φίλε spyro από το στόμα σου και στου Θεού τ’αφτί. Έννοια σου οι φίλοι μου έχουν και τους βλέπω και λιώνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.