4 φωτογραφίες από την κάμερα 5 Megapixel του νέου iPad

Το νέο iPad έχει κάμερα 5 Megapixel ίδιας αρχιτεκτονικής με την 8άρα κάμερα του iPhone 4S. Αποτελείται από πέντε στοιχεία φακός έχει διάφραγμα f/2.4 για να αιχμαλωτίζει αρκετό φως (πληροφορία) και να αποδίδει φυσικά χρώματα. Η επεξεργασία της εικόνας ISP (Image Signal Processor) επιτρέπει την αναγώριση προσώπων σε πραγματικό χρόνο ενώ υπάρχει και σταθεροποιητής εικόνας κατά τη διάρκεια λήψης βίντεο Full HD.

, 4 φωτογραφίες από την κάμερα 5 Megapixel του νέου iPad

Δείτε και κατεβάστε σε πλήρη ανάλυσης και τις τέσσερεις φωτογραφίες από την επίσημη ιστοσελίδα της Apple εδώ. Η ανάλυση της κάθε μιας είναι 2592×1936 pixels και το μέγεθος 1.5MB.

, 4 φωτογραφίες από την κάμερα 5 Megapixel του νέου iPad

, 4 φωτογραφίες από την κάμερα 5 Megapixel του νέου iPad

, 4 φωτογραφίες από την κάμερα 5 Megapixel του νέου iPad

, 4 φωτογραφίες από την κάμερα 5 Megapixel του νέου iPad

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Το σκυλί μου φαίνεται λίγο χαζοχαρούμενο!! 🙂

MasterMind

Πάρα πολύ καλές φωτό. Αναρωτιέμαι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού πώς τα πάει

mixtri

ό,τι και να κάνει…Ν8 και 808 δε γίνεται…

Vikentios

@Nikos χαχα μάλλον χάζεψε με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ipad 3 😛

mixalis

Οι photos είναι ψεύτικες παιδιά!! Τουλάχιστον αυτή με το σκάφος η δεύτερη είναι ένα wallpaper που κυκλοφορεί στο internet εδώ και χρόνια!!! Το είχα φόντο στο laptop μου από το 2008… ντροπή και αίσχος!!

bill1989

σιγα τα χαρακτηριστικα που εχει ρε παιδια..χαλαρωτε λιγακι!!! το μονο καλο ειναι η αναλυση του!!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!ουτε καν ppi..ωραιες οι φωτο ,δικαιολογουν τα χρηματα που δινεις τουλαχιστον

Nickolas

Βασικά κάποιες φωτογραφίες που ανέβασε ξένο site από την παρουσίαση με την καμερα του ipad ε συγνώμη του Νέου ipad :p δε δείχνει να είναι και πολύ καλή, αλλά έτσι κι αλλιώς το θεωρώ γελοίο να προχωρας στο δρόμο και να τραβάς φώτο με το ταμπλετ.

giorgio

Το σκυλί με έκανε να χαμογελάσω!

Geo

Είναι όλες ύποπτες.

Geo

Όσοι ασχολείστε με τη φωτογραφία (όχι την κινητοφωτογραφία) ανοίξτε και μελετήστε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία τους.
Προσοχή, Δεν κατηγορώ την Apple συγκεκριμένα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεβάσει κάποιος φωτογραφίες για να διαφημίσει προϊόν, και να λέει αλήθεια ότι οι φωτογραφίες είναι πράγματι τραβηγμένες με αυτό το προϊόν.

evagoras

Θα ηταν πιο ωραια αν ειχε φλας

Alex

Για ταμπλετα μια χαρα ειναι και υπεραρκετες μαλιστα.

madrocker

Πάντως η φωτογραφία της πασχαλίτσας είναι σε png χωρίς exif, ενώ όλες οι άλλες jpg με exif (;;;;)

madrocker

Αγαπητέ Geo διαφωνώ με αυτό που λες. Χρόνια τώρα η Canon (φαντάζομαι ότι το ίδιο κάνει και η Nikon) δίνει δείγματα pre-production μοντέλων της τα οποία είναι 100% αληθινά. Για παράδειγμα η πολυαναμενόμενη Canon 5D Mark III θα κυκλοφορίσει τέλη του άλλου μήνα αλλά με το που ανακοινώθηκε δώθηκαν και τα δείγματα ( https://web.canon.jp/imaging/eosd/samples/eos5dmk3/ ) τα οποία πίστεψέ με είναι αphotoshopάριστα.

panagiotis

Δεν είμαι ιδικός στις φωτογραφίες,αλλά ομολογώ πως είναι παρά πολύ καλες!, τύφλα να εχουν οι φωτογραφικές μηχανές. Παρόλο που είμαι android boy πάντα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί.. :p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.