Το νέο iPad αποκτάει το Siri μέσα από το iOS 6 [WWDC 2012]

Η beta έκδοση της επόμενης έκδοσης iOS 6 είναι διαθέσιμη από σήμερα για τους developers (με την τελική έκδοση να αναμένεται τον χειμώνα) και μεταξύ άλλων φέρνει την ψηφιακή βοηθό Siri στο νέο iPad, το μοντέλο που ανακοινώθηκε και πρωτοκυκλοφόρησε φέτος (iPad 3). Την έκδοση iOS 6 χωρίς Siri θα μπορούν να βάλουν και οι χρήστες iPhone 3GS και άνω, όλα τα iPad το iPad 2 καθώς επίσης και τα iPod Touch 4ης γενιάς.

, Το νέο iPad αποκτάει το Siri μέσα από το iOS 6 [WWDC 2012]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος Θεοδώρου

Έχει Ελληνίκα το siri;

mitsos

ελα ντε,αυτο θελω να μαθω ρε φιλε

vagelis da

εδω με το ζορι εχει οδηγιες στα ελληνικα…

Αλέξανδρος Θεοδώρου

Τελικά δεν έχει!

dimitris

αλεξανδρε oxi! τα παιδιά μας όταν συνταξιοδοτιθούν (στα 90 θα είναι το όριο ηλικίας τότε) θα μπορούν να ελπίζουν για ελληνικό siri!

Solon

Τι απαντάει το Siri του Ipad όταν το ρωτάς ποιο είναι το καλύτερο tablet;
Το Asus transformer 😀

Alex

Για iPad σκέτο γιατι δεν κάνουν αναβαθμίσει ???

MANOS

Και οι χάρτες από ότι είπαν θα μπούν μονο στο 4S, iPad2-3. οι παλαιότερες συσκευές δηλ iPhone4-3GS και iPad1 δεν θα τους πάρουν (επίσημα)

telas

Αυτή είναι η Apple κυρίες και κύριοι, χαρείτε την!

Δημήτρης

Ενώ μη τη Google και το android τι να σου πω όλα τέλεια! Τρέμει η καρδιά σου όταν αναρωτιέσαι αν θα πάρει την κάθε νέα εκδοση που βγαίνει ανα διμηνο το προ εξαμηνου ολοκαίνουργιο κινητο σου που όμως παλιωνει σε ένα μήνα αφού συσκευές καινούργιες κυκλοφορούν απίστευτα σύντομα απο τον κάθε ένα…. Κι έχεις τη google να μιλάει για νούμερα. Έτσι ξέρω κι εγω…..

Katerina

Παιδιά δεν σταματάτε λέω εγώ να ασχολείστε με την apple και να την κατηγορείτε…Οσοι έχουν κόμπλεξ στο θέμα αυτό δεν πρέπει να μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάζουν τα συγκεκριμένα άρθρα.Αυτά αφορούν τους κατόχους των apple συσκευών και όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν….Aπό κει τα TROLLS άλλη δουλειά δεν έχουν από το να κατηγορούν και να προκαλούν ως γνωστόν. Αν μπορούσαν και έπαιρναν μία συσκευή apple δεν θα κατηγορούσαν την εν λόγω εταιρία.ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣΗ μεταξύ android kai ios.Η πρωτιά ανήκει στην apple γιατί δεν παράγει μόνο συσκευές αλλά φτιάχνει και δικό της λειτουργικό χωρίς να αντιγράφει όπως κάνουν οι άλλες εταιρίες….Το android που τόσο πολύ επαινείτε το έχω χρησιμοποιήσει σε xperia και είναι το μαύρο του χάλι.Εκτός αυτού είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να αγοράζεις συσκευή και να υποστηρίζει το πολύ 2 αναβαθμίσεις και μετά είσαι αναγκασμένος να μείνεις με το παλίο λειτουργικό ή να πάρεις καινούριο κινητό με την νεότερη έκδοση..Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε? Στην apple όπως βλέπετε δεν υποτιμούν τους πελάτες με παλαιότερες συσκευές και η αναβαθμίσεις είναι μέχρι και για το 3GS,ipad 2 κ.τ.λ Σκεφτείτε αντικειμενικά και θα καταλάβετε ότι συσκευές άλλης μάρκας σας βγάζουν 10πλάσια τιμή αφού είστε αναγκασμένοι να αγοράζετε συνεχώς για να έχετε τις καινούριες… Συνέχεια »

Θανάσης

εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αποφάσισε να σταματήσει την υποστήριξη στο αρχικό iPad?? δεν είναι τόσο μακριά από τις προδιαγραφές των κινητών…!

kostas

@ Θανάση πρόκειται λόγω ram 256mb

μιχαλης

τωρα που εκανα την νεα εκδοση δεν εχεις siri το ipad 2 γτ
υπαρχει περιπτοση να βγει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.