Νέο iPad, Αναφορές για προβλήματα με τη συνδεσιμότητα του Wi-Fi

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Πληθαίνουν οι αναφορές κατόχων τοu νέου iPad στην Αμερική που αντιμετωπίζουν προβληματα με συχνές αποσυνδέσεις του Wi-Fi. Οι περιπτώσεις συναντώνται μόνο στα Wi-Fi only μοντέλα με την Apple να μην έχει πάρει επίσημα θέση, όμως μέσα από εσωτερικό έγγραφο να ζητάει την αντικατάσταση των ελεγχόμενων συσκευών.

Μην το κάνω πολύ τραγικό τώρα και ρωτήσω τώρα αν το δικό σας νέο iPad έχει πρόβλημα…

, Νέο iPad, Αναφορές για προβλήματα με τη συνδεσιμότητα του Wi-Fi

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spyros

Εμενα αντιθετα,το σημα ειναι πολυ πιο δυνατο απο οτι στο Ipad 1.Και δεν εχω παρατηρησει ως τωρα αποσυνδεση.

Τάσος

Το δικο μου πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα…

bruskosapartments

Και στο ίπηονε4s συμβαίνει αυτό

Alex

Tragic! Κρίμα τα tests..

akis

εμενα μια χαρα ειναι….!!!!!! 🙂

Μike

Στο δικό μου το σήμα είναι ισχυρότερο και από το 1 και από το 2, και μέχρι τώρα (καμιά δεκαριά ημέρες) δεν έχω ούτε μία αποσύνδεση. Συνήθως μάλιστα το χρησιμοποιώ σε απόσταση 8-9 μέτρα από το ρούτερ μου.

Αύγουστος

Και εμένα το new iPad μου σε σχέση με ένα iPod 4 γενιάς που έχω έχει πολυ πιο δυνατό σήμα…ίσως να μην είναι η πιο ενδεικτική σύγκριση ,αλλα δεν έχω παρατήρηση κάτι κακό…μια χαρά με μεγαλύτερη εμβέλεια παρατηρώ

Ανώνυμος

Καλά ρε πλάκα μου κάνετε;Όλοι εσείς έχετε iPad 3;
Τς, τς, τς…οικονομική κρίση σου λέει μετά.

Νίκος

xaxaxa μου άρεσε το σχόλιο του ανώνυμου

GiannisWST

Δε νομιζω οτι το προβλημα αυτο υπαρχει σε πολλα μοντελα. Θα αποτελει εξαιρεση, αυτο που ομως υπαρχει σιγουρα και εχει τυχει σε αρκετα ατομα σε ελλαδα ειναι backlight bleeding. Επειδη ειναι το panel με led μαλιστα ειναι πιο εντονο απο το παρελθον. Συνεπως μονο την οθονη να κοιτανε οι πρωτοι κατοχοι των νεων ipad και τα αλλα να μην τους απασχολουν τα αλλα σε πρωτη φαση.

Tryf pap

Ετσουξε πολυ τέλικα το νέο iPad! H αλήθεια είναι ότι άφησε χιλιόμετρα πίσω τον ανταγωνισμό! Το δικό μου όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα αλλά πετάει κιόλας! ταχυτατο! Κώστα θα αντεξεις να κανείς επιτέλους το hands on ή μπα; Χεχε!

GiannisWST

Τελικα εχουν και τα ελληνικα μοντελα προβλημα, δειτε σε iphonehellas:
https://www.iphonehellas.gr/forum/topic/105556-η-apple-προχωράει-σε-διενέργεια-έρευνας-σχετικά-με-τ/page__pid__959140#entry959140

Ευχομαι οσοι εχουν προβληματικο να τους το αντικαταστησουν χωρις ταλαιπωρια, μιας και ειναι θεμα hardware απο οτι φαινεται.

Λευτερης

Μαλλον το κρατατε λάθος! Αποκλειεται να φταιει η Apple!

tolken

Αν και δεν γουσταρω καθολου Apple ποια. Προτιμω να περιμενω windows tablet.Eχω αναφερει οτι το asus transformer prime εχει προβλημα (αδυναμο) το wifi του. Τωρα ως προς το NEO (καλα οκ) ipad μου εφεραν δωρο (γιατι για να το παρω δεν νομιζω εχω ipad 2) την 64 gb wifi white απο usa και δεν εχω κανενα προβλημα απο οσα λεγονται (ουτε wifi , ουτε οθονη). Το χρησιμοποιω εδω και 4 μερες. Παντως για μενα ως κατοχος ipad 2 ΔΕΝ αξιζει το νεο ipad. Βεβαια ολα ειναι θεμα τι φιλους εχεις (εννοω ποσα λεφτα εχεις) 🙂 🙂
Γενικα αυτο που καταλαβαινω, οι εταιριες βιαζονται να ριξουν στην αγορα ενα προιον και βγαζει κουσουρια λογω ανωρημοτητας του προιοντος.

Kaltsonis

Και εγω δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα μεχρι τωρα εκτος απο οτι το χρησιμοποιω ακομη περισσοτερο με την απιστευτη οθονη που εχει.

kostis

το νεο ipad εχει ελληνικα??????????

tolken

Ναι εχει ελληνικα.

kostis

αν το αγορασω απο αμερικη??

tolken

Δεν εχει σημασια απο που θα το παρεις. Η επιλογη για αλλαγη γλωσσας υπαρχει. Και καλυτερα να το παρεις απο αμερικη. Ποιο φτηνο

katerinaki

να ρωτισω πςσ γινεται να αγοραστει απο αμερικη??????

Παναγιωτης

Δηλαδή ρε παιδιά εγώ ποιο να πάρω με 16 gb..??? Το 2 με 430 ευρώ ή το new me 509..??? Ετσι που λενε με τα πορβληματα του new δεν ξερω τι να κανω…τι λέτε εσείς..????

kostas

το 3 θα παρει και siri

Παναγιωτης

Δηλαδή Kostas μου προτινεις το 3?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.