Νέο update για Nexus 7 LTE

Η Google κυκλοφόρησε σήμερα την νέα αναβάθμιση Android Lollipop 5.0.2 για τις συσκευές Nexus 7 2012 & 2013 LTE. Πριν λίγες βδομάδες είχε κυκλοφορήσει η ίδια αναβάθμιση για τα μοντέλα Nexus 7 2013 WiFi και για το Nexus 10. Η αναβάθμιση αυτή περιλαμβάνει επιδιορθώσεις σε διάφορα bugs που παρουσιάστηκαν στην έκδοση 5.0.1 στα συγκεκριμένα tablet.

Απ’ έξω έχει μείνει το νεότερο tablet της σειράς Nexus 9 της HTC το οποίο όπως φαίνεται δεν παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα.

Εάν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε το tablet σας στην νεότερη έκδοση του Android Lollipop 5.0.2, θα μπορέσετε να το κάνετε μόνο μέσω υπολογιστή και ADB, καθώς η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μόνο σε factory image. Αυτό σημαίνει ότι την αναβάθμιση δεν θα την λάβετε προς το παρόν μέσω WiFi από την συσκευή σας.

Σημαντικό να γνωρίζετε επίσης είναι ότι κατά την αναβάθμιση μέσω ADB, θα χαθούν όλα τα δεδομένα σας, και η συσκευή σας θα επανέρθει στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις.

, Νέο update για Nexus 7 LTE

Πηγή: 1, 2

Κώστας Κοσμόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marc

Δηλαδή η αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ έχει αποκλειστεί; Μπορεί κάποιος να μας διαβεβαιώσει γι’ αυτό, ώστε να μην αναγκαστούμε να μη χαθούν όλα τα δεδομένα μας; Τελικά αυτή η Google μας έχει “τεντώσει” εμάς τους κατόχους Nexus 7 2013 LTE. όλες οι αναβαθμίσεις έρχονται καθυστερημένες και με αστερίσκους και υποσημειώσεις. Κατά τα άλλα φταίμε εμείς που επιλέξαμε συσκευές με stock android για καλύτερες υπηρεσίες υποστήριξης από την Google…υποτίθεται!

nick2010

Καλά, παραμύθια…. εγώ έχω το Nexus 7 LTE (2013) και ακόμη ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ μετά από 4.4.4 και δώθε ! ! ! ! ! ! !

Αλέξανδρος

Παιδιά κατεβάστε το Nexus toolkit από το xda και αναβαθμίστε χειροκίνητα κατεβάζοντας το img ή μπείτε στο site της google και κατεβάστε το image.
Στα αδέρφια μου τα έχω αναβαθμίσει πριν κανα δύο βδομάδες όμως nexus 7 2012 wifi only.
Πάντως και ακόμη και OTA να ήταν η αναβάθμιση καλό είναι μετά ένα wipe για να πατήσει η αναβάθμιση καλά.

nick2010

Αμ, γιατί νομίζεις περιμένο το ΟΤΑ ??? Για να αποφύγω το wipe, άντε μετά να περάσω και να σετάρω 200+ εφαρμογές, δομή μενού, widgets κλπ.

Αλλά αυτή η Google τελικά δεν παλεύεται !!!! Ακόμη και το pure android που (και καλά) λανσάρει με τα Nexus, κάθε άλλο παρά απροβλημάτιστο είναι…..

Με βλέπω να μένω στην 4.4.4 (μεταξύ μας, μια χαρά τρέχουν τα πάντα – σε dalvik – και πολύ καλή μπαταρία) και αν καμμια μέρα μου τη σφυρίξει, θα το δώσω για κάτι πιο φρέσκο.

Αλέξανδρος

@Nick προσωπικά έτσι και δε γίνει το xposed σε art ακόμη και σε προφιτερόλ να πάει το android ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΜΑΙ. Από εκεί και πέρα φίλε μη σκας, η titanium ή super back up αν και το πρώτο (στη πληρωμένη έκδοση) μέχρι και τα widgets στα επαναφέρει στη θέση που τα είχες. Φυσικά πρέπει να είσαι ROOT.

kateriniotis

Εγώ πάντως την πήρα ota πριν 10 μέρες και το μηχάνημα φυσάει..

Γιάννης Τ.

Εγώ παρασκευή βράδυ πήρα την 5.0.2 έκδοση για το Nexus 7 2012 3g μέσω OTA.

jim

ΟΤΑ 5.0.2 nexus 2012 ήρθε κανονικά

φωτης

ηρθε στο nexus 7 2012 εδω και 3 βδομαδες και κολλαει αφανταστα!!!

odysseas

οχι απλα κολλαει ειναι για πεταμα.nexus 7 2012

stsaerox

Και γώ πήρα την 5.02 στο LTE πριν 1-2 βδομάδες μέσω update ενώ ήμουν στην 4.4.4. Παρατήρησε κανείς πιο αργό Gaming; Με το San andreas χρειάστηκε να μειώσω την ποιότητα των γραφικών για να μην σκαλώνει.
Το λειτουργικό και ιδιαίτερα το multitasking είναι πιο γρήγορο πάντως τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.

Software Google Android Tablets

H Google φέρνει το Entertainment Space στα Android tablets

Το Entertainment Space είναι ένας κοινός χώρος για όλες τις δυνατότητες ψυχαγωγίας σε ένα Android tablet.