Τα επόμενα iPad θα έχουν anti-reflective επίστρωση-ξεκίνησε η παραγωγή

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να ασχολούμαστε μόνο με φήμες και πληροφορίες για το iPhone 6 που θα έρθει σε δυο εκδόσεις και το πολυαναμενόμενο iWatch, όμως περιμένουμε από την Apple να μας παρουσιάσει και τα επόμενης γενιάς iPads.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Bloomberg η παραγωγή του 9.7 ιντσών iPad Air έχει ήδη ξεκινήσει στην Ασία έτσι ώστε να βγει στην αγορά μέχρι το τέλος του τριμήνου και θα ακολουθήσει το iPad mini. Το ενδιαφέρον είναι ότι η Apple σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να βάλει αντί-ανακλαστική επίστρωση στην οθόνη των συσκευών της πράγμα που τα διαφοροποιεί κατά πολύ από τα προηγούμενης γενιάς iPads. Η οθόνη θα είναι πολύ πιο ευδιάκριτη ειδικά στο φως του ήλιου.

Το iPhone 6 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου, οπότε λογικά τα iPad θα παρουσιαστούν σε ξεχωριστό event και μην ξεχνάμε ότι μέσα στον Οκτώβριο περιμένουμε και την ανακοίνωση του iWatch.

ipad anti reflective coating, Τα επόμενα iPad θα έχουν anti-reflective επίστρωση-ξεκίνησε η παραγωγή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παύλος

Να δω ποτέ θα πάρω καινούργιο iPad…..Από το 2011 Έχω το 2αρι και δεν μου κάνει κέφι να το αλλάξω

torter10

Ελπιζω να διορθωσουν και την ποιοτητα της οθονης. Ο αδερφος μου εχει το iPad Air και εγω το iPad 4 και οποτε παιρνω το δικο του η οθονη μου φαινεται σαν πλαστικη…

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Αυτή είναι εξέλιξη…πρακτικότητα…Οχι επεξεργαστές από 2.3 σε 2.5 Mhz και οθόνη 5.2 σε 5.5″κτλ

Antonis

Σωστός ο Μανώλης!

Theodore.

Συμφωνω απολυτα γι αυτο που λες για την αισθηση που σου δινει το Air,μιας και εγω,ειχα και το 3,και το 4
.Γι αυτο κι εγω,του εβαλα ενα προστατευτικο γυαλι απο πανω,και αλλαξε οψη.μια χαρα.

Stavros

Σκέφτομαι να πάρω το ipad mini retina 16GB wifi only.. Το έχει κανένας? Με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχει συνδεσιμότητα σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.. για να πάρω την έκδοση αυτή ούτε λόγος.. πολλά τα λεφτά.. Θα με καλύψει μόνο το wifi ή μήπως να προτιμήσω κάτι σε android που να έχει και 3G/LTE? Απλά σκέφτομαι πως η apple είναι αξία στα tablets και ίσως θα έπρεπε να πάρω αυτό που είναι κοντά στα 320 στα skroutzομάγαζα..

Τομ

Σε παρομοιο κλιμα με τις antireflective των macbook pro που κανουν πολυ καλη δουλεια. Εγω ψηνω ενα ipad cellular αλλα ισως παρω το τωρινο. Εκτος αν τα καινουρια εχουν κατι σοβαρα καλυτερο.

Ιωαννα

Stavro.. Εχω εγω το iPad mini retina 16GB wifi only. Ειμαι πολυ ευχαριστημένη.. Και οταν δε εχω internet wifi εχω MB στο κινητο το κανω μοντε το συνδέω με το ipad και ειμαι μια χαρα.. Ειναι απο τα καλυτερα ipad που εχει βγαλει η apple ως τωρα.. Μη δυστασεις να το πορείας θα σε βγαλει ασπροπρόσωπο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i