Nexus 7.2, Το επόμενο μοντέλο θα έχει οθόνη 1920×1200 pixels και αναμένεται σύντομα

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Google αναμένεται να πραγματοποιήσει event μέσα στις επόμενες εβδομάδες και να ανακοινώσει επίσημα το επόμενο μοντέλο tablet Nexus 7.2. Ακούγεται μάλιστα ότι την 7άρα οθόνη τεχνολογίας LTPS ανάλυσης 1920×1200 pixels κατασκευάζει ήδη η εταιρεία AU Optronics.

Nexus 7.2, Nexus 7.2, Το επόμενο μοντέλο θα έχει οθόνη 1920×1200 pixels και αναμένεται σύντομα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιωτης

Αν ειναι και αυτο χωρις καμερα τι να το κανω αν το παρω!

μαρκος xperia

Εγώ έχω το nexus 7 και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Δεν ξέρω πόσω καλυτερο μπορεί να γίνει, αλλά δεν πιστεύω να πάρω το 7.2.

tech21man

Ο λογος που δεν σκεφτηκα ποτε να παρω το 7 ειναι η απουσια μπροστινης καμερας (οχι skype! ειναι τρελλοι?), το κακο αναλογικο σταδιο εξοδου ηχου και η ασυνεπεια στην ποιοτητα της οθονης (το οποιο συνεχεια αναφερεται παντου σε πολυ μεγαλο ποσοστο).

Πρακτικα και να μη διορθωναν την αναλυση της οθονης αλλα αν βελτιωναν αυτα τα πραγματα θα το σκεφτομουν. Το μεγαλυτερο νεο ειναι οτι στοχευουν σε τιμη 150$. Εχουν αλλαξει και κατασκευαστρια υπεργολαβο εταιρεια (no asus). Πλεον με snapdragon. Για να δουμε. Με τετοια τιμη, φοβαμαι τους συμβιβασμους που κανανε.

Dino

@tech21man
Μάλλον έχεις μπερδευτεί, πίσω κάμερα δεν έχει, με το skype κάνεις κανονικά βιντεοκλήση. Oτι μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν επιδιορθώθηκαν άμεσα με αναβάθμιση software , custom kerne kernels & roms. Υπάρχουν τα αντίστοιχα νήματα στο xda. Οσον αφορά την τιμή είναι best value of money στα χρήματα απο 160-260$ ανάλογα με την έκδοση.

Βασίλης

tech21 ποιος σου είπε ότι το 7 δεν έχει μπροστινή κάμερα; Έλεος πια!

Spyros

μπροστινη καμερα εχει!Δεν ξερω ποιο nexus 7 εχεις δει εσυ χωρις μπροστινη καμερα παντως το δικο μου εχει.

Giannis

@tech21man θα μας τρελάνεις? δεν έχει το nexus μπροστινή κάμερα?? ευτυχώς που το εψαξες πολύ…. το έχω πάνω απο 6 μήνες και το έχω λοιώσει. Μακράν το καλύτερο value for money tablet.

ilias

Ελπίζω το επόμενο να έχει 3G στη φθηνή έκδοση. Χωρίς 3G το μηχάνημα είναι μίσο

tech21man

Καλα ντε. Το ρημαδι το gsmarena φταιει. Επι καιρο λεει “secondary no” (για τις καμερες). Προφανως εννοουσαν (σε αυτη την περιπτωση) οτι εχει μονο μια μπροστα. Αλλα για ολες τις συσκευες (οπως τις παρουσιαζουν) το secondary ειναι για την μπροστα (της οθονης) και το primary στο καπακι αυτη με την οποια τραβας. Επι καιρο λοιπον νομιζα οτι δεν ειχε. Να το link https://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7-4850.php Αυτο μου ειχε καρφωθει στο μυαλο. Το video calling που γραφει. δεν σημαινε τπτ υπο την εννοια οτι video κλησεις κανεις ουτως η αλλως με κινητα που δεν εχουν καμερουλα πανω απο την οθονη (π.χ. xperia mini) αλλα στο skype βλεπει ο αλλος…ο,τι βλεπει εκεινη (και παιζεις κρυφτουλι αν το γυρνας μια βλεπει αυτος μια εσυ). Παρολα αυτα, στο ιδιο review φαινεται η τραγικη εξοδος ηχου *απλα η οικονομια που κανουν φυσικα δεν μετραει για καποιους, οκ για μενα αρκετα* οσο για το προβλημα με την οθονη (ειδικα σε θεματα ποιοτητας) αυτο εχει αναφερθει αρκετες φορες ωστε να το αγνοησω. Ελπιζω σε κανενα σας να μην ετυχε, δεν καταλαβαινω ομως πως μπορει να διορθωθει με software αν εννοουσατε αυτο συγκεκριμενα. Value for money σιγουρα, αλλα και φτηνη συσκευη ταυτοχρονα. Λογικο να εχει συμβιβασμους και η δευτερη γενια… Συνέχεια »

tech21man

Οντως μπερδευτηκα. Το gsmarena με μπερδεψε. Επι καιρο διαβαζω secondary camera no (στα χαρακτηριστικα που εχουν στο review). Οποτε, νομιζα οτι εχει μονο στην πλατη για ληψη φωτο> video κλησεις το skype επιτρεπει και ανορθοδοξα βεβαια, δλδ δε το νοιαζει που ειναι η καμερα. Αλλα εχει απο μπροστα, το οποιο περασα για κανα φωτοαισθητηρα. Sorry!

mourouzis2005

Με το συμπάθιο, επώνυμο Tablet με τέτοια specs στα 300Ε με 3G ΠΟΙΟΣ άλλος δίνει και θέλουμε και 3G στη “φτηνή έκδοση” ???

Kapa

αν νομιζες οτι εχει στη πλατη καμερα τοτε μαλλον δεν ειχες δει καθολου τη πλατη απο φωτογραφιες.

Αναστάσιος

Συγγνώμη για το διπλο γράψιμο, αλλά κάτι έκανα λάθος και έκανα δημοσίευση. Λοιπόν έχω το nexus 7 WiFi και είμαι ευχαριστημένος τουλάχιστον γι’αυτό που θέλω να κάνω, κυρίως browsing. Προσωπικά θα θεωρούσα σαν αναβάθμιση την λίγο μεγαλύτερη οθόνη. Καλές οι 7 ίντσες αλλά εάν έβγαζε κάτι κοντά στις 8 ίντσες θα το προτιμούσα. Οι δέκα κατά τη γνώμη μου είναι πολλές και σε δυσκολεύουν λίγο στο να το μεταφέρεις, ενώ με οθόνη 8 ιντσών και εύκολα μεταφέρεται και πιο ξεκούραστο είναι σε σχέση με τις 7. Ακόμη κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να αλλάξει επεξεργαστή. Ο tegra 3 της Nvidia δεν απέδωσε τόσο όσο θα έπρεπε. Το galaxy nexus π.χ. μου φαίνεται πιο γρήγορο.

Papi Tsulo

Χαίρεται!

Θέλω απλώς να ρωτήσω τους κατόχους nexus 7 εάν υπάρχει πρόβλημα με την αναπαραγωγή flash video ή παίζουν κανονικά όπως στο pc.

Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.