Nexus 9 tablet, διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία- δείχνει πλαστική κατασκευή

Το Nexus 9 tablet που θα είναι κατασκευασμένο από την HTC όπως όλα δείχνουν, το το είδαμε πρόσφατα να περνάει για πιστοποίηση από την FCC και σήμερα ο upleaks διέρρευσε την πρώτη φωτογραφία που απεικονίζει την πίσω πλευρά. Λογικά το Nexus 9 δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί επίσημα.

Από την φωτογραφία δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά εκτός από το υλικό κατασκευής που είναι πλαστικό όπως του Nexus 5 και όχι μέταλλο όπως είχε ακουστεί αρχικά.

Από την FCC μάθαμε ότι θα έρθει με Bluetooth, NFC, 802.11ac, 16 και 32GB ενσωματωμένη μνήμη. Το Nexus 9 λέγεται ότι θα έχει 8.9 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440×2560, 64-bit Tegra K1 SoC, 3GB RAM, 16-megapixel κάμερα και λογικά θα τρέχει Android L. Ωστόσο μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα από την Google δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα.

nexus 9 teblet photo, Nexus 9 tablet, διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία- δείχνει πλαστική κατασκευή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris

Πραγματικά αν είναι έτσι θα εόναι απίστευτο. Ο σχεδιασμός του nexus 5 σε τάμπλετ που για μένα το σχέδιο αθτό είναι οτι καλύτερο.

Zisis

Με μια σωστη τιμη και αυτα τα specs θα παει καλα…!!!

Kotsos

Έχω το iPad mini όχι το retina αλλά το nexus 7 ειναι κατα τη γνώμη μου καλύτερο δουλεύει άψογα,αν ειναι έτσι και το nexus9 μπορεί να το τσιμπήσω.

arislp

Nvidia shield tablet με το k-1 το καινουργιο το διπυρηνο το τουμπανο…δεν εχει ανταγωνιστη!!! 🙂

ilias26

Αν επαληθευτουν αυτα τα specs , ισως να ειναι το πρωτο android tablet που θα αποκτησω..

Darth

δεν φαίνεται άσχημο το κινητό

Τομ

Τουμπανακι. Αν υπαρχει ενα αντροιντ ταμπλετ που να μπορει να κανεις τους devs να ασχοληθουν σοβαρα με την tablet πλευρα του αντροιντ, ειναι αυτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.