Nokia Lumia 2520, Πρώτη εμφάνιση σε γαλάζιο

Δύο από τις συσκευές που περιμένουμε να δούμε στις 22 Οκτωβρίου στο Nokia World είναι οι Nokia Lumia 1520 και Lumia 2520. Το πρώτο είναι ένα 6ιντσο Full HD και με Snapdragon 800 ταμπλετόφωνο, ενώ το δεύτερο είναι η πρώτη ταμπλέτα της Nokia, το οποίο αναμένεται να βασίζεται σε Windows 8 (ενδεχομένως σε Windows 8 RT) αν βασίζεται σε αρχιτεκτονική της ARM που είναι και το πιο πιθανό.

Η πρώτη καθαρή φωτογραφία του Nokia Lumia 2520, σε χρωματισμός “cyan”, που μας δείχνει και την πρόσοψη της συσκευής διέρρευσε από τον @evleaks. Αν δεν υπάρξουν άλλες διαρροές, το πιθανότερο είναι να μάθουμε περισσότερα για την συσκευή στις 22 Οκτωβρίου.

Nokia Lumia 2520, Nokia Lumia 2520, Πρώτη εμφάνιση σε γαλάζιο

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tomtik

Μετά το πανάκριβο άχρηστο surface 2 η μόνη σαβούρα που θα έχει τα windows RT είναι πάλι από την ελεγχόμενη από την ΜS nokia.
Τα RT είναι ένας συνδυασμός millennium και σvista.

Αν πάρω και ταμπλέτα nokla με αντροιντ θα έχει πιο πολλές διαθέσιμες εφαρμογές από ότι η ταμπλέτα nokia με RT.

nikmour

@tomtic
μάλλον δεν έχεις ιδέα τι λες. Το surface 2 έιναι 50 Ε πιο φθηνό από το ipad και 50 Ε πιο ακριβό από το nexus. Αν εννοείς το surface pro τότε πως αποκαλείς άχρηστο ένα μηχανημα με 40 εκατομύρια (+) legacy εφαρμογές και προγράμματα από την στιγμή που τρέχει κανονικά windows?
Μάλλον τα έχει μπερδέψει κάπου εκεί που κανονικά θα έπρεπε να είναι το μυαλό σου.

Conx

@tomtik
για πες κου ρε τομτικ τι παραπανω έχει το αντροιντ store απο το windows γιατί το χρησιμοποιώ και το play sstore και το αντροιντ και πέρα απο το ινστακραμ το οποίο δεν χρησιμοποιώ δεν έχω δει κάποια αλλη έλλειψη. Εχεις χρησιμοποιήσει ποτέ ο ίδιος? Γιατί ειλικρινά το surface 2 αν εξαιρέσεις οτι έχει windows rt τα οποία αν και δεν έχουν τη χρησιμότητα των windows 8 εντούτοις από παιχνίδια έχουν ολους τους γνωστούς τιτλουςκυκλοφορουν με πλήρες office 2013 , υπάρχει native υποστήριξη flash…και γενικά είναι σίγουρα πολύ πολύ πιο χρήσιμο απο οποιοδήποτε iOS και android tablet. Επίσης είναι αισθητά πιο φθηνο απο οποιοδήποτε απο nexus 10 και iPad 4 και δεν υστερεί ουτε στα spec. Ευπρόσδεκτη η οποιαδήποτε κριτική αλλά θα ήθελα αιτιολογιση.

Darth

@ το μονο πράγμα που με ενοχλεί στο RT είναι αδυναμία εγκατάστασης εφαρμογών από τρίτες πηγές εφόσον θέλει να λέγετε pc κάτι τέτοιο το αχρηστεύει πλήρως
αν είχε τέτοια δυνατότητα ο κάθε πικραμένος που έχει πρόγραμμα θα το έκανε ξανά compile σε arm και τελείωσε αλλά ελάχιστοι θέλουν να μπλέξουν με το market της ms

και χριστες μολις ακουνε κλειδομενο και pc σκεφτοντε οπα οχι σπασμενα? αστοο αλλη συσκευη…

ετσι και πιγαν χαμενα τα RT

Βασιλης

@tomtik
Εχεις μπει στο techblog,σε μια σελιδα με ατομα της τεχνολογιας για αυτο πριν ποσταρεις ψαξε,διαβασε και σκεψου!Εξαλλου δεν σε υποχρεωσε κανεις να αγορασεις..οσο για το surface ειναι μεγαλο κεφαλι..αν ασχολεισαι θα το δεις..η microsoft μπορει να ειναι εμπορικη,λεγοντας οτι ολα τα αγοραζεις ακριβα ακομη και τα app αλλα ειναι κολοσσος οποτε μην ανυσηχεις δεν βγαζουν κατι ετσι…Πολυς κοσμος κατηγορησε τα windows phones αλλα κατα καποιο περιεργο τροπο το ποσοστο των χρηστων ανεβαινει..γιατι αραγε…

Conx

@ Darth
άλλο το ταμπλετ άλλο το laptop-pc. Αμα θες απαραίτητα την εγκατάσταση τέτοιου είδους εφαρμογών μπορείς κάλλιστα να αγορασεις το surface pro η κάποιο laptop. Τα windows rt δεν στοχεύουν σε αυτό το κοινο και καλά κάνουν. Είναι σαν να συγκρινεις το Mac os με το iOS. Απλα δεν υπάρχει συγκριση και δεν στοχεύουν στο ίδιο κοινο. Αυτό που προσπαθεί να κάνει το surface ως tablet είναι να σου δώσει τη χρησιμότητα ενός tablet μαζί με κάποια από τη χρησιμότητα ενός laptop αλλά σίγουρα όχι όλη. Αυτό δικαιολογείται και από την τιμή.

Darth

@Conx ακριβός όσοι κοιτάνε στα windows κοίτα στα pro γιατί θέλουν ένα μινι pc στα χέρια τους τα RT δεν προσφέρουν τπτ περισσότερο από ενα android tablet πχ… το αντίθετο……………. βασικά έχει ένα παΐδι ένα rt (ενα asus δεν θυμάμαι ποιο ακριβός) τρώει πολύ ζόρι πχ να δει mkv αρχεία(εχει κατι εφαρμογές στο market αλλά υποστηρίζουν πολύ συγκεκριμένους τυπους mkv) κλπ κλπ
δλδ multimedia χρήση… στο android πχ περνάς ένα player με codex μέσα και καθάρισες….
καλά για windows pro δεν το συζητάμε καν με 15251 τρόπους μπορείς να κάνεις αυτό… τα rt όμως είναι κάτι σαν ios…. με παρόμοιους περιορισμούς..
για αυτό και δε έχει καθόλου απήχηση στους χρήστες

Conx

Η αντίστοιχη εφαρμογή για διάφορα codex στα windows rt είναι το pressplay* όσον αφορα τα codex. Αλλά για παραδειγμα προσωπικά ψάχνω για ένα φορητό η υπερφορητο με τον οποιο θα μπορώ να κάνω browsing και να κανω ελαφρη δουλειά word και excel για την σχολή χωρίς να χρειαστέι να δώσω 1000 για ενα ultrabook. Θεωρώ λοιπόν οτι σε αυτή την τιμή και για αυτά τα πράγματα πχ. ταινίες, browsing, emails και λίγο office είναι οτι καλύτερο έχει η αγορά σε αυτή την τιμη. Ιpad και nexus 10 από προσωπική εμπειρία θεωρω πως είναι πολύ ωραία για browsing και παιχνίδια αλλά οταν πρόκειται για να κάνεις μια ελαφριά δουλειά απλά δεν ενδεικνυνται.

Μιχάλης

Θα διαφωνήσω. Στο play store και app store υπάρχουν πάρα πολλές καλές εφαρμογές office με πολλές δυνατότητες που μπορείς να κάνεις παπάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.